4828
-
#1904 4x1
Na, ez jó volt! Most először láttam a rendes írói munkát, amikor tényleg újat próbálnak kitalálni. Sok kisebb csavar volt a részben, Sam hazudik Rubyról, gondolattal démont űz és Castiel is jó húzás volt, kár, hogy egy kisebb fajta Constantine utánérzéssel mellékhatásként. Remélem, nem lesz sok filler epizód ebben az évadban, hanem maradnak a főszálnál. -
tiana18 #1903 Forgatókönyv-részlet (állítólag)!
Motel szoba, éjjel.
Dean erőlködik. Mivel... (ezt nem értem...:))
A motel szoba ajtaja kinyílik, és egy gyönyörű, 30 éves nő nyit be rajta egy démon kegyenccel együtt.
A gyönyörű hölgy:
Mindig is tudtam, hogy csak egy nagy rakás, ostoba és kiállhatatlan ember vagy, Dean. De soha sem gondoltam, hogy ennyire fontos személy vagy. Mármint, hogy neked kell hidegre tenni a Sátánt? Neked? Ha tudtam volna, már évekkel ezelőtt letéptem volna a szép kis pofidat.
Dean: (megborzong)
... Ruby....
A gyönyörű hölgy: (szemét forgatja)
Próbálkozz újra. Kutakodj régebbről.
Dean:
Meg
Aha, ő a mi régi első évados ellenségünk Meg, a démon. Egy új köntösben. Mosolyog. -
tiana18 #1902 Szolnokboy, akkor el tudom képzelni, eddig milyen sorozatokat néztél...:)
Nekem is volt egy-két rész, ami annyira nem kötött le, de összességében szerintem nagyon jó sorozat!:) -
Dean Winchester #1901 jaja elhiszem ! és reméljük mire eljutsz a 4.évad végére akkor felsóhajtasz és ezt mondod
" a kedvenc sorozatom lett belőle és alig várom,hogy jöjjön a következő évad" -
#1900 ha nem mondták volna, amit mondtak, akkor el sem kezdtem volna a sorozatot, de ha mégis, abbahagytam volna még valahol az elején, mondjuk a bogaras résznél. egyébként én olyan vagyok, hogy ha elkezdek egy filmet/sorozatot akkor azt végig is nézem. eddig össz-vissz 2 filmet nem tudtam végignézni, és elhiheted, nagyon sok filmet nézek. :) -
Dean Winchester #1899 értem én de kérdem ha nem lett volna szerinted fejlődés akkor abbahagytad volna a 3.évadnál vagy leküzdötted volna azt is?
am akaraterő és kitartás van nálad :) -
#1898 mondtam, azért néztem idáig, mert sokan mondták, hogy a 3-4. évad nagyságrendekkel jobb. elküzdöttem magam idáig és tényleg látom a javulást. -
Dean Winchester #1897 látja a fejlődést ...
ha azon a szinten maradt volna mint ahogy elkezdte akkor lehet már abbahagyta volna,bár nemtudom :D -
#1896 Most mit rinyáltok meg személyeskedtek? Hadd nézze, vége úgyis jobb, talán megtetszik nekik. -
mainevent #1895 Te mazohista vagy hülye vagy, de lehet mindkettő. -
#1894 Jó, de a családi bizniszen mit folytassanak? :D Szerintem már minden létező lényfajtával találkoztak... ergo így nem tudna újat nyújtani a sorozat... ezért is kellett áttérni egy főszálra, amit lehet nyújtani, és még élvezhető is marad :) -
Dean Winchester #1893 egyébként meg azt hittem van valami info a kövi évadról és azért érkezett olyan sok hsz :) -
Dean Winchester #1892 hát ja énse értem ,hogy miért nézi Szolnokboy ha egyszer szar!persze mostmár neki is jobban tetszik és azért lesi!
Én ha uncsinznák és találnék egy sorit amit elkezdenék nézni és a 3.résznél már látom,hogy ez még mindig szar akor ráhagynám és keresnék egy másik sorozat után!
Nekem a sn nagyon bejött az első résztől kezdve az uccsóig!Bár a legroszabb rész az a realitis rész volt na azt überelni tuti nem fogják!
Szóval én személy szerint csak dícsérni tudom a sorit!Hogy mi az oka?
Egyszerűen jó,jók a színészek,jók a poénok,a cselekmények is faszán megvannak oldva!
Én viszont nem örültem,hogy elmentek a mitologia irányába (bár ha nem mentek volan el lehet ucsi lett volna) szó mi szó nekem a családi biznisz meg amikor ketten voltak jobban bejött...
Nekem a sorozat 9/10 et simán megér :) sőt ha a kategóriát nézzük akkor a 10/10 et is... -
#1891 én is látom a fejlődést, azért most már csak adok neki még egy esélyt, bár a "kedvenc sorozat" státusz eléréséről már elég régen lecsúszott. -
#1890 Hát nem tom.. Sztem jó, én most néztem az 1x20 vámpíros részt király volt, de bejön az egész évad, van pár olyan rész ami annyira nem bejövős de összeségében tetszik, két srác közül egyik sem egy Johnny Depp, de jól játszák a két testvér szerepát, és jó poénok vannak a sorozatban, klisék azok tényleg vannak, fenn is lehet pár dolgon akadni néha, de sztem összeségében egy nagyon jó kis horror sorozat, én mint nagy horror fan örülök hogy van végre egy ilyen sorozat is, remélem a többi évad is lesz ilyen jó, aki szerint meg szar nem értem minek nézi? Unatkozik? Van még kismillio sorozat a supernaturalon kívül, ne hogy ne mondja már hogy mást nem talál, sosem értettem az ilyen embereket minek kínozzák olyannal magukat ami sztük szar, néz a halál olyan filmet vagy sorozatot ami nekem tetszik, csak azért meg nem nézem hogy fikázzam.. -
#1889 Én megmondtam, végére vallási és mitológiai alapokra helyezik. Persze sok benne a filmes elem, de amúgy az alapok tényleg létező dolgok, párnak utána is olvastam. Engem érdekelnek az ilyen dolgok, neten is kikerestem már bibliából oda vágó részeket. Tényleg létező dolgokat használnak fel benne, csak persze kicsit a sorozatra szabva. Majd a negyedik évad első epizódjában lesz egy nagy fordulat, nem akarom lelőni a poént, aztán ott eléggé váratlan irányba mennek el, a végére pedig egész nagy dráma kerekedik ki, és most konkrétan akik már végignézték nem nagyon tudják, hogy egyáltalán ezt hogyan fogják folytatni. Én amikor elkezdtem nézni akkor az első pár rész után csak azért nem hagytam abba mert nem volt más, rém gagyinak tűnt. A végére most ott tartok hogy 4. évad után egyik kednvec sorozat. -
#1888 Hát de ha unatkoznék (eddig ilyen még nem fordult elő) akkor nem olyan tevékenységet választanék eme érzés eltüntetésének céljából ami számomra kellemetlen/nem szórakoztató sőt kifejezetten rossz. De hát ugye te tudod mit csinálsz. -
#1887 azért nézem, mert jelenleg nincs más és unatkozom esténként, na. :D én csak elmondtam a véleményemet róla.
egyébként ha elmondja valaki nekem, hogy mitől is olyan jó ez a sorozat vagy mire ez a nagy hype, akkor én azt elfogadom. ha van benne ráció, persze csak akkor. véleményem szerint itt egy kicsit twilight szindróma áll fenn. bárkit, akit kérdeztem, hogy miért olyan jó, nem tudta megmondani. -
#1886 Szerintem meg az első évad önmagában szar, arra jó hogy bevezessen a sorozatba, másodikban már kicsit jobb a színvonal, de azt sem mondanám jónak, viszont ott legalább elkezdenek felvezetni a főszálra, kicsit több összefüggő rész van. Harmadik évad szerintem már jól sikerült, Ruby miatt már érdemes nézni, aztán a negyedikkel elég nagy fordulatot vettek és bár először nem tetszett a végére az is letisztult. Nekem azért tetszik jobban az utolsó két évad mert elmentek vallási és mitológiai irányba, illetve összefüggő sztori alakult ki, ahol a végére viszonylag kevés volt a töltelékrész. Ha valaki véleményt akar mondani róla, akkor én előbb végignézetném vele az egészet a 4. évad végéig. -
#1885 nem értelek -
#1884 Hát ez már érdekes, szar de azért nézi. Szerintem meg pont, hogy az első 2 évad a legjobb, amikor a családi biznisz megy. -
#1883 3x13
na ismételten egy teljesen felesleges és bárgyú epizód, nem mellesleg Blair Witch koppintás. azt az előbb elfelejtettem, hogy rengeteg pofátlan lopás van a sorozatban a klasszikus horrorfilmekből, mentségére legyen mondva, legalább nem tagadják.
hogy miért néztem? nem is tudom. :) tény, hogy van egyfajta bája és vonzereje , lehet, hogy azért, de személy szerint inkább azt mondanám: mert nyár van és belefér ez a napi 1x (esetleg 2x) 40 perc, ha már elkezdtem, maximum jót röhögök (vagy rosszabb esetben felb*sz agyilag) a blődségen. mindazonáltal az eddigi legrosszabb sorozat, amit néztem. -
#1882 mert tetszik neki :) -
#1881 hát... ha ennyire nem tetszett, akkor minek nézted idáig? :)
Padaleckivel nincs baj, ilyen W. Millernél kb 50X jobb :P -
#1880 én most nyáron kezdtem el nézni a sorozatot, mert sokan mondták, hogy így meg úgy meg hűdejó. jelenleg a 3x12-nél tartok, de szinte kínszenvedés volt eljutnom idáig. az első két évad gáz volt, nem tudom szépíteni. a gagyi horrorfilmes panelek egymásra dobálva, ahogy esik úgy puffan alapon, rémgyenge színészi játék (ez a Padalecki gyerek valami óborzalom, semmi színészi tehetség nem szorult belé, Acklesnek legalább komikusi vénája van, amellett, hogy szigorúan tud nézni) és ami a legfájóbb, szemet szúró következetlenségek, logikai bukfencek. csak pár példa hirtelen: mindenki leszarja, hogy embereket gyilkolásznak orrba szájba, utcán főbe lőnek valakit fényes nappal, szemtanú nincs, nem körözik az Impalát, amiből biztos nagyon sok rohangál. a második évad végén a nagyonokos sárgaszemű démonnak annyi esze nem volt, hogy kivegye abból a szaros coltból a golyót, pedig akkor már egy éve nála volt. ilyenek. na meg a vérgagyi részek, mint a bogaras (WTF?) az első évadban, meg a szellemautós (WTF???) ugyanott.
a 3. évad elejétől viszont mintha összeszedték volna magukat az írók, érdekes, izgalmas, jól megírt történetek, a poénok néha nagyon is jók, nagyon remélem, hogy így is marad. -
#1879 Most láttam a Watchment, baszki fel sem tűnt, hogy a Winchester fater játssza a Komédiást :D -
#1878 DA alapmű:D Imádtam anno:) -
#1877 A Smallvilleben is volt juteszembe:) -
#1876 én a múlt héten néztem youtube-on az odaát 1. évadjának geegjeit, és hát de fura volt Sam, nagyon kölyökképü volt még akkor -
Dean Winchester #1875 jaja am a sorozatok nem korhoz kötöttek ha valami jó az jó!
például a szupercsapatot is szívesen megnézem vagy adták atv-ben a macgyvert azt is megnéztem :D
van régi nagyon sok jó sorozat és megkell mondani egynémyelyik jobb mint a mostaniak! na off vége :) -
zsotesz #1874 A Dark Angel az egyik kedvencem volt nekem is, én tavaly valamikor néztem meg újra. Persze ízlések és pofonok. -
Hoz_Hun #1873 Dehogy. Nekem nagy kedvencem, mind a mai napig előveszem. Nagyon sokan szeretik rajtam kívül, de ha valakinek nem jön be azt is megértem. Mostanra már jó 10 éves a sorozat. -
Csak77 #1872 Azt tegyük hozzá, hogy az a sorozat egyszerüen rossz, mai szemmel egyszerüen nézhetetlen. -
#1871 áááh, itt már hasonlít rá :D -
Hoz_Hun #1870 Azt azért figyelmeztetés képpen mondom, hogy a DA első szezonjában abban az egy részben egy elmebeteg soroztagyilkost játszik és meg is hal. A második szezonban hmm... amolyan "ikertestvére" szerepében játszik tovább (a poén lelövése nélkül nem fejthetem ki bővebben). Szóval ne lepődj meg. A másodikban szezonban viszont majdnem mindegyik részben szerepel (és ott nem elmebeteg).
-
#1869 elhiszem... ha megerőltetem magam bele tudom képzelni de akkoris :D -
Hoz_Hun #1868 Pedig ez ő. :) -
#1867 EZ KIIIIIIIIIIII???????????????!!!!! (úristen de teljesen másképp néz ki mint Dean :D) -
Dean Winchester #1866 köszi :) -
Hoz_Hun #1865 Abban még tiszta fiatal. Ott kedveltem meg és a Supernaturalnál mondtam "Jé de hisz ez Alec a DA-ból!"