Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BiG G
és félreértés ne essék, nálam jobban senki nem akarja, hogy örökké tartsanak a jó sorozatok, de egyszer mindennek vége lesz. ez a dolgok természetes rendje. pl az idei BSG az utolsó évad, mert meglátták az igazságot a készítõk, miszerint nem tudnak újat kihozni, ezért inkább nem nyújtják mint a rétestésztát, hanem izgalmas részekkel teszik fel az i-re a pontot, ezzel az utolsó évaddal.

namost nekem nagyon úgy tûnik, hogy a Luciferes dolog itt is hasonló célokat szolgál, aztán lehet tévedek. lehetséges, hogy még van sok-sok nagyon jó ötlet a készítõk tarsolyában, és ezeket még 4-5 évadon keresztül fogják puffogtatni! így legyen, komolyan mondom. (meg jöjjön el a télapó is december hatodikán...)

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

BiG G
1. egy idõ után minden sorozat ellaposodik, nem tudnak egyszerûen újat kitalálni a forgatókönyvírók. ilyenkor vagy resetelik a sorozatot (tehát visszatérnek egy korábbi állapotba a történetben), vagy ismételgetik a kliséket. az elsõ esetben kicsit kitolják az elkerülhetetlent, vagyis azt amikor már nagyon keveseket (az igazi függõ fanokat) fogja csak érdekelni a sorozat, akkor van vége ugyanis a dalnak. ez ténykérdés, nem vita tárgya.

2. az elõzõekbõl következõen teljesen mindegy, hogy milyen típusú sorozatról beszélünk, egy idõ után bekövetkezik. nyílván, egy jóbarátok típusú szitkom lassabban nyírja ki a lehetõségeit, mint egy tartalmasabb Supernatural, Dr. House vagy Prison Break.

3. rengeteg olyan kifejezést használnak netszerte, ami homlokegyenest megy szembe az angol nyelvtan alapvetõ szabályaival. de nem csak neten, hanem a valós életben is, pl a "kedvelt" McDonalds mottója az "I'm lovin' it", ez sem helyes. reklamálj elõször náluk, utána meg mindenhol máshol.

Igen, ilyen volt a Babylon 5, amit imádtam. De õ nem igazán ilyesmire gondold...

AntiHero
2. rész mocskos jó volt. nagyon jó évadnak nézünk elébe.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Malakai
Pedig van ám ilyen, hogy valamit bizonyos évadszámra terveznek és ahol vége a történetnek, ott vége a történetnek...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Persze, hogyne! Hülyeségeket beszélsz! Mint mondjuk a Dr. House-t is most azonnal abba is lehetne nagyni, úgyis a csúcson van, mi a fasznak folytatni?! A jóbarátoknak és ennek teljesen más a közönsége. Mellesleg olyan nincs, hogy "motherfucking badass". Tanuld meg az angol nyelvtant.

BiG G
cáfolnám. van amikor le kell lõni egy sorozatot, hogy megmaradjon a kultusza, és ne laposodjon el. mennyivel jobb még 2-3 évad, ami már teljesen unalmas és ugyanazokat a kliséket ismételgeti, mint négy, igazi motherfucking badass évad?

élõ példa például a sitcomok nagy klasszikusa, a Jóbarátok. 10 évadot megélt, de az utolsó egynéhány már erõsen izzadtságszagú volt. és még így is akartak újabbakat csinálni.

tehát amondó vagyok, akkor hagyják abba, amíg még van értelme. más szavakkal a csúcson.

II Rocky II
addig lesz évad még van rá kereslet sztem 😊

24 - Exile -Nov.23

Malakai
Az igaz, hogy fix évadszámra terveztek, de nem négyre, hanem ötre, vagyis mégegy évad lesz ezután, ha minden jól megy.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Jól mutatják be az angyalt az új évadban, bár az örület, és brutalitás ami egy angyal megjelenésével jár még nem az igazi! John Carpenter Cigarette Burns címû filmjében az igazi, az egy mestermû! Remélem itt is olyasmi lesz majd!

PrasCo
Most konkrétan nem arra gondoltam, hanem magára a megvalósításra. Ugye, sajnos a pénz miatt itt még azok a szörnyek is emberalakúak, amik egyébként meg soha a büdös életbe' se lettek volna azok. Amiket meg nagyon gáz lett volna már végképp emberként szerepeltetni (pokolkutya pölö), azokat egyszerûen nem "mutatták". A szóban forgó úriembernél is elég pitiáner megoldás lenne, ha embereket szállna meg... =)
macselek
Mintha ezt olvastam volna valahol, de most elbizonytalanodtam...

Kandurex
utolsó évad? mi? vicc?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

macselek
ezért lesz ez az utolsó évad.

Kandurex
az lehet, viszont nála nem létezik erõsebb gonosz entitás, szóval, ha õt visszaküldik, akkor nincs értelme tovább a sorozatnak

PrasCo
Vannak részek, amikor rohadtul örülnék, ha sokkal-sokkal nagyobb költségvetésbõl gazdálkodnának.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mert így sosem fogjuk arconnézni Lucifert, mégha ki is tolja a pofáját... :\
Kandurex
uhh...na igen, nem hiába ez a legjobb sorozat!

Shep
Fú de jó rész volt ez is, jobb mint az elõzõ és mi lesz még itt, húú.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Soldiers
az cool

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

5w0rdf15h
elkészült a felirat 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Fenrir
Nem jó release-t csináltak elsõre, most kiadtak egy proper-t úgyhogy még kell kicsit várni a feliratra.

A halál csupán a kezdet...

Malakai
Billy Squier - Lonely Is the Night

(\__/) ( X.x) ( } . { )

mumpic
Van ötletetek hogy a friss rész felvezetõ zenéjének mi a címe/elõadója? 😊

5w0rdf15h
holnap lesz csak

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Shiwo
húhú..lesznek itt még érdekes részek 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

II Rocky II
ehh nézem,11 üzi érkezett -> megszólalt egy belsõ hang: " hé' koma ma péntek van,eltelt 1 hét és itt a supernatural 2.része "
=D

24 - Exile -Nov.23

Fenrir
Még nincs felirat.

A halál csupán a kezdet...

Kandurex
<#zavart2>, hopp,..jaj, igen!

macselek
*E02

Kandurex
tölthetõ a S02

Malakai
Természetesen nem kívántam senki hitét sértegetni, vagy hasonló.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ugye azt a "hippit" nem komolyan mondtad...?
mumpic
Csoporttársam szerint éjfélig délután van, éjféltõl délelõtt. 😊

Malakai
A délután meg inkább este, de ez mellékes a mi szempontunkból. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Természetesen itteni idõ szerint. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

mumpic
Amerikában csütörtök délután megy, olyankor van nálunk péntek éjjel.

Kandurex
éjjel? (itteni idõ szerint?)

Malakai
Péntekenként 3:00-kor megy.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Soldiers
mikor adják a következõ részt?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

DöflingR
Jaja, én is ilyesmire gondoltam :S Deant Sam ellen küldik mert nagy erõvel bír vagy nemtom😄 Egybõl ez ugrott be😄

Malakai
Vki szeret kombinálni, beszélni a sorozatokról, stb. Zavar, hogy irogálnak? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Soldiers
nem értem mit kombináltak majd kiderülnek a részekbõl

BiG G
azt azért nem hinném 😊

AntiHero
Nagyon király évadnyitó volt! Eddig a leges legjobb!

Dean vs. Sam tuti lesz sajna😞 sztem

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

broman191
Ahogy elnézem megy tovább a minden részben egy kis nyomozgatás borzongással nyakonöntve, ez kell ide! 😛 Féltem hogy elmennek túlzottan a fõsztori felé...😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Jah igen és majd Dean minden résznél egyre többre fog emlékezni,
Nah hellósztok egy kis felvilágosítás 😄

Olvasgattam interjúkat Kripkével és kiderült hogy a pokolban nem egyenlõ gyorsasággal telik az idõ (3 hónap lehet 3 év) meg hogy Deannél késõbb észre lehet venni dolgokat (gondolom démoni jellemzõ) Meg alapból is a Dean és Sam név jelentése durván Jó(Sam) vs.Rossz(Dean). És attól függetlenül hogy ez az anygal erõs nem biztos hogy mind az pl lehet hogy olyan szintû mint démonok közt Lilith és ezért lehet hogy a többi angyal nem ilyen erõs de lehet hogy az egész egy átverés és nincsenek is angyalok csak a Démonok akarják átálítani Deant.

Nha most hirtelen más nem jutott ezsembe... UDV.
Bulykin
Képekben: Supernatural S04E02

én is megnéztem a zelsõ részt, és hát....naggggyoon duuurvvaaaa!!!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Soldiers
jaja már nállam is megoldódot

Shiwo
nálam menet közbe jött elõ, de segített, hogy leállítottam a filmet, odatekertem, ahol abbahagytam és onnan újraindítottam, utána jó volt

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../