sehol mert Dean returns to Hell lenne ha az lenne szal csak kitalálta :) sztem...
Cas, és Anna a jó oldalon lesz mint emberek oldalán szerintem...
Angyalok nem Lucifer mellett vannak, csak a kiszabadítása mellett... bár ezt ők sem tudják, csak a vezetőség :) miután kiszabadul ki akarják nyírni...
A démonok meg így hogy Lucifer kiszabadult követik őt.
Átkutatás nem hiszem hogy személyesen volt... mármint hogy bementek és sétálgattak a pokolban... sokkal inkább valami felszínről való pásztázás lehetett vagy mi... de maga a Pokol eléggé megfoghatatlan szerintem... szal ha a 3. évad végét nézzük hogy Dean a pokolban lóg láncokon a semmiben, az elég fura az Aleisteres kínpadhoz képest... szal ne úgy képzeljük el mint a mi világunkat...
Egyébként ha angyalok harcolnak az már csak azért is vicces, mert ha egy halandó meglátja őket annak kiég a szeme... már ha valódi formájukban vannak... és gondolom egy ilyen háborúnál nem fognak emberekbe bújkálni... Ahogy a démonoknak is füstformában kéne tevékenykedniük, amire nem tudom képesek-e...
érdekes lesz az biztos... valószínűleg Lucifer megjelenik (biztos nagy lehet ha fél évig tart kijönnie a kapun... értitek :D szeptemberre jut át XD) aztán gúnyosan hálát mond a Winchester tesóknak :) vagy akár megpróbálja őket megvesztegetni :D ha átállnak hozzá minden szépet és jót kapnak... ha nem, akkor meg úgyis meghalnak a mindenkivel együtt :)
egyébként az is jópofa volt hogy Zach Deannek ígérgetett minden szépet és jót, Ruby meg Samnek hogy mit kap majd Lucitól :D