Odaát - Supernatural (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk egy RTL Klubos nyilatkozatban se volt semmi az Odaátról, nem?
Szinkron terén pedig Prast tudom megerõsíteni, ha eredeti hangal nézi vki a sorozatot, akkor már biztos, hogy õ is hallani fogja, hogy a különbség már fáj. 😛
(\__/) ( X.x) ( } . { )
az elsõ 2évadot lenyomják a 3.at meg már nem??? loálXD
ha most szinkronosan nézném akkor tuti falba ferném a búrám, mert ez akkora kibaszás...
egyébként nem kelle sztem elhinni, volt már ilyen a Hõsökkel a tv2nél, azt mondták h nem lesz 2.évad magyarul és tessék, már le is adták^^ szal...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
24 - Exile -Nov.23
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Original Air Date: 18 September 2008
After the events in Indiana, Sam tries to find answers to what happened in that room and adjust to life without his brother.
Eh akkor ez is hamarosan újra indul!!! Szabadítsátok ki Wilit ja nem Dean-t <#idiota>#idiota>
Next PC upgrade: 2022
http://www.youtube.com/watch?v=evo3K2F1W60&feature=related
Nekem bejön, bár csak fanmade!
24 - Exile -Nov.23
"(...) úgy, hogy õ a fõszereplõ, gondolom. sorozatokban, fõleg kétszereplõsökben, nem szokás kinyírni a fõszereplõt."
logikus 😊
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
pedig azt hittem hogy az évad feléig nem fogom látni 😄
24 - Exile -Nov.23
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
DE SZARRRRRRRr
így meg nem tudjuk melyik rész lesz ff, csak annyit hogy az évad elsõ felében lesz...érted már-e<#idiota>#idiota>
elsõ felére ff epizod---na igy olvastam 😄 akkor igy ok,egy epizod.
de akkor ennyi erõvel irhatnák ugyis ,h
a 4.évad nyitó epizodja fekete-fehér lessz.😄 nem?
mind1.😄
24 - Exile -Nov.23
csak egy epizód...sztenm olvasd el még1x😄😄😄😄
akkor készitsenek 3 részt kb ugy de ne az egész évad elsõ felét :S bár lehet h jól nézne ki 😄
24 - Exile -Nov.23
(forrás: Sorozatjunkie)
És tényleg idegesítõ a vinnyogás, meg a csaj alig bírja tartani a kamerát amivel a kivetítõt filmezi 😛.
24 - Exile -Nov.23
dean az a jensen
niki aycox pedig Meg Masters
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
még mindig nem tudom h meik a dean---a jared vagy az ackles.
de jaredre tippelek 😊
24 - Exile -Nov.23
Mert tökre nem vágom😊
Csak azt érem el vele, hogy várom a szeptembert, de fõiskolásként ez elég abszurd! :o)
2008-Sep-25 Supernatural 04x02 TBA
2008-Oct-02 Supernatural 04x03 Monster Movie
2008-Oct-09 Supernatural 04x04 In The Beginning
[merlinw.org]