• Bucser
    Nos kísérleteztem kicsit:) a 9. fejezet pályáján

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ott jó nagy nyílt terület van , hogy mekkora is az a nyílt terep:) vágtattam drága hátasomon északról keletre keletről nyugatra szépen körba a pályán (kb olyan fél, 1 óra volt körbelovagolni úgy hogy szegény pára vágtatott) és baromi jól van lezárva a pálya:) nyugaton tenger keleten a folyó sodrása olyan erős, hogy nem tudok továbbúszni mert a sodrás visszahúz:D értitek?? nem fal van, hanem ahogy a folyó beér a völgybe nem tudsz visszaúszni mert legjobb esetben is csak tartani tudod a pozíciódat (ráadásul nem is lábon voltam hanem lovon):D kurva jól ki van találva:D északon a hegyek megmászhatatlanok:) délre még csak most megyek:D azért meg kell hagyni kurva nagy területet csináltaka fiúk:) És a lovaglás egyenesen élmény:D ahogya loval le lehet ugratni meredélyekről úgy hogy közben húzod a kantárt és folyamatosan lassítod:D eszméletlen kár, hogy nem lehet third person nézetet engedélyezni szívesen méegnézném vágta közben de tuti vagyok, hogy kurva jól meg van csinálva. Viszont van bizonyítékom, hogy nem csak Jézus tud víen járni:Dh naem alovm is:D egy kis hiányosság de nem baj érte:D meg kár, hogy nem beszél a lóhoz az ember mint ahogy az a gunban csinálta:) Hanem csak ül rajta és a ló liheg:) ez kellett volna még és nagyon állat lenne de órákat el tudok csak lovaglással szaraodni:D na meg a lóról nyilazás hihetetlen állat ahogy a lóval együtt ügetsz és bezoomolsz és belassul az idő és ha jól cinálod a nyúllal egy ütemben vagy levegőben így követi a mozgást:D Eszméletelen hangulatos.

Szóval összegezve a melett, hogy nagy a gépigénye nálam az év FPS-e született:) év játéka kifejezésselk várjunk még:D de FPS-ben nekem ebben az évben a legjobb eddig:)