3656
  • Maxtreme
    Az szép dologgal 1et kell értenem :)
    A bejárható nagy területtel annyira már nem. Nekem nem az jelenti a nagy bejárható terepet ahol 5 percenként töltöget a game (ezért volt ilyen szempontból gáz a hl2 is) A farcry.. na ott nagy a bejárható terület.

Ennél a gamenél mindössze 1valami hibádzik (a szépségnél) mint említettem, a 2d-s növényzet.. hátőő :)
  • strebacom
    Ja....ne is idegesitsd magad, amúgy kamuzik a csávó elég rendesen, mert én a hétvégén teszteltem egy 7950-el és még azon is meg-meg röccent a gém, és 4g ram is volt benne(ez föleg a töltést gyorsította elég rendesen,10mp), pláne a lövések és robbanások alatti képek akasztják meg föleg, de hát én hiába irom a valót, mikor más álomban él.....
  • Bucser
    Mondjuk a sok rináyálást én sem értem.. már a single demokor látni lehetett a gépigényt. Mindenesetre végigtoltam és nagyon bejött. És ha valaki mutat nekem egy szebb játékot (nem screenshotot kérek hanem mozgásban) élethűbb ló és embermozgással árnyékokkal lövésekkel lövadékpályával fizikával egymást kioltó particle systemmel (ugye tűz terjed tovább a víz kioltja a tüzet a por elvakít nem csk téged hanem az AI-t is és a shotgun után pedig hatalmas fekete füstfelhő marad), ÉS ekkora bejárható tereppel ami jó pár helyen van! na akkor annak adok egy cukrot...
  • Maxtreme
    neki valószínű 7950X2 Quad sli-je van of korsz.. (apuci meg a Gyurcsány mi?)
  • Maxtreme
    biztosan:))
  • Bucser
    SLI-ről hallottatok??
  • Maxtreme
    AA + sm3 nincs :) (A hdr miatt. Csak az if16-os HDR szabváy müxik jelenleg AA-val ;) )
  • ewuk
    akkor valszeg ő lecserélte egy 2xer jobbra, ha nem 4xer jobbra
  • Maxtreme
    100fps mi? Még 7900GTX-el is lemegy 20-25-re maxon..
  • ewuk
    ez az mondd meg a tutit, teljesen igazad van...
  • Istencsászár
    Ha már ilyen jól megy rakj be képeket had lássa a nép hogy 100fpsel milyen is, meg teljes full grafon ( persze frapsal irja ki a számot ) és ne a sarokba állj:), és élsimítás, és 1280 felbontá ofkóz!
  • Istencsászár
    De jól nyomod! pls mester ird le mifán terem a te géped, iszom szavaidat!
  • UltimateGamR
    off

call of duty 2ben is sír a sok kicsirigó hogy de szar optimalizálatlan dx9el , amikor nem is optimalizálatlan csak kuka géppük van , ez lesz amjd a Huxleynál meg a Crysisnél , meg sorolahtnám....
  • UltimateGamR
    nemtudom mit kel sírni NEKED meg a TÖBBI kiscicának , hogy optimalizálatlan! Fogadjátok el hogy GAGYI SZAR videókártyátok van meg gépetek! CSERÉLJÉÉTEK LE és DUPLA TELJESÍTMÉNYŰ cuccokkal pakoljátok teli ( pl. ha RAMból 2 G van akkor legyen 4 G ... igy tovább )

Nekem itt ficeg a játék majd 100 FPSel , reccenésmentesen , shader modell 3al és minden extra részletességel 1280*1024be!

akinek meg nem tetszik hogy szar a gépe az vegye le a grafikai opsönt!

• pheaton
    Nekem is 7800 gtx van de nem megy 40 alá. Minden maxon természetesen.De ettöl függetlenül elég roszsul optimalizált szerintem is.
  • Bravoman
    Szép és jó a játék, de azért a sebességétől nem vagyok elájulva - húzott 7800gtx-en sem nagyon akar 30-40fps fölé menni - ez eddig nem is lenne baj, de durvább részeken akár 20fps környékére is leesik, ami már zavaró.
    Ez mondjuk max beállításokon van, még majd kisérletezek, hogy mivel lehet a látvány csökkenése nélkül javítani a sebességen, mindenesetre szerintem még lett volna mit optimalizálni a játékon... :-(
  • musha
    mondj már pár ilyet plíz (ne a gépigényre, mert arra szinten minden kisebb)
  • ArcZ
    A 836.-os hsz. aztán csak meglett. :)
  • ArcZ
    Hali! Telepítenék, de nincs installation cd key-em. Írjátok ide kérlek benneteket. kösz!
  • McGrady
    huhh, valaki plz mondja meg hogy a játék elején, amikor lopakodni kell a városon keresztül, milyen úton menjek? eddig nem találtam olyan helyet ahol ki lehetne jutni :S
  • 6600GT
    a grafika szép de nem a legszebbb,vannak tőle sokkal szebb gamek és a gépigényük
    is kisebb!
  • Istencsászár
    Jah biztos a több effektel, bár alapjában véve maga a felépítés rossz... de ha sm3ral suhan pl neked, akkor sm2ővel gyorsabbnak kéne lennie mer nincs benne annyi cicoma... de nem mer kurva lassú :DDD
  • Istencsászár
    Normál? az hogy folyamatos képt adjon... 30-40 és a csillagos ég.
  • 6600GT
    ennél a játéknál mennyi a normál FPS??
  • Istencsászár
    szvsz nemérdekelne hogy milyen szép mer a grafika teljesen ok egy ilyen játékhoz, csak itt máson van a lényeg
  • Bucser
    Jaaa az örök kripli? (sorry nem személyes csak WH40K utalás:D)
  • Thanatos
    de, ő modnhatja, mert ő a zistencsászár..., nemtudtad? :D
  • Bucser
    Ízlések és pofonok bár nem tudom hogy néz ki shader 2.0-val de a 3.0-val gyönyörű a játék. Amíg teljes pompájában nem láttad nem mondhatod rá, hogy ronda:D
  • Rage47
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    fent van egy ágyú a hátad mögött kb. azzal lődd ki az ajtót...

én is sokat xarakodtam:)
  • Rage47
    nekem is az a rész az egyik kedvencem:))
  • SötétBarom
    Szvsz utóbbi idők egyik legszebb játéka.. Majd ha otthon leszek csinálok néhány shotot..
  • Thanatos
    nforce a te barátod ....
  • Netrat
    Nyilván nem, mert ahhoz le kéne szednem, de ha csak virtuális lemezről futtatható, akkor nálam kiesett ez a release, mert soha nem rakok ilyesmit a gépemre. Ezért kérdeztem.
  • ChevyG work
    +fav
  • Istencsászár
    Csodák pedig nincsenek... ennél meg főleg... ultra lowon 30 fps és annyira nem ronda, highon 10 és 1átalán nemszép... remélem azt a chrome motort hanyagolják és több játék nemlesz ezzel a fossal, mer igy megölik a játék szépségét másra nemjó.
  • arty
    nem, de ott tényleg nagyon szaggatott :(

Bucser: nekem ez már az eleje ota alap és tényleg alig randább :) a foliage low/medium/high viszont csak 2-2 FPS-t hoz szintenként :(

ahogy haladok a játékba, egyre rosszabbak az fps értékek :( gondolták itt már ugyse hagyom abba :D
  • Bucser
    JA akinek nagyon akad a füves virágos részeknél vegye le a shadows-t low-ra és a shadow map méretet 1024-re. Csodákra képes:) és a játék maga nem lesz sokkal rondább.
  • Bucser
    Nos kísérleteztem kicsit:) a 9. fejezet pályáján

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ott jó nagy nyílt terület van , hogy mekkora is az a nyílt terep:) vágtattam drága hátasomon északról keletre keletről nyugatra szépen körba a pályán (kb olyan fél, 1 óra volt körbelovagolni úgy hogy szegény pára vágtatott) és baromi jól van lezárva a pálya:) nyugaton tenger keleten a folyó sodrása olyan erős, hogy nem tudok továbbúszni mert a sodrás visszahúz:D értitek?? nem fal van, hanem ahogy a folyó beér a völgybe nem tudsz visszaúszni mert legjobb esetben is csak tartani tudod a pozíciódat (ráadásul nem is lábon voltam hanem lovon):D kurva jól ki van találva:D északon a hegyek megmászhatatlanok:) délre még csak most megyek:D azért meg kell hagyni kurva nagy területet csináltaka fiúk:) És a lovaglás egyenesen élmény:D ahogya loval le lehet ugratni meredélyekről úgy hogy közben húzod a kantárt és folyamatosan lassítod:D eszméletlen kár, hogy nem lehet third person nézetet engedélyezni szívesen méegnézném vágta közben de tuti vagyok, hogy kurva jól meg van csinálva. Viszont van bizonyítékom, hogy nem csak Jézus tud víen járni:Dh naem alovm is:D egy kis hiányosság de nem baj érte:D meg kár, hogy nem beszél a lóhoz az ember mint ahogy az a gunban csinálta:) Hanem csak ül rajta és a ló liheg:) ez kellett volna még és nagyon állat lenne de órákat el tudok csak lovaglással szaraodni:D na meg a lóról nyilazás hihetetlen állat ahogy a lóval együtt ügetsz és bezoomolsz és belassul az idő és ha jól cinálod a nyúllal egy ütemben vagy levegőben így követi a mozgást:D Eszméletelen hangulatos.

Szóval összegezve a melett, hogy nagy a gépigénye nálam az év FPS-e született:) év játéka kifejezésselk várjunk még:D de FPS-ben nekem ebben az évben a legjobb eddig:)
  • A tumi
    Másnak is megfő a gépe a bányás résznél?
  • Dexantreal