• ReaL KiLLeR
    huu de megijesztettetek..:) na és nem csak ez de azt hittem van is okom félni a full game kiprobálásátol mivel a demo még low-ban is beszaggatott 1024-be SM2-vel is és már nem tuttam semmit tenni hogy élvethetö l1en erre fel rakom a teljeset DT4+SCLoader és startoltam a game-t a video options-ba megnéztem mi hogy van beállitva és mivel féltem feljebb venni az 1es opciokat igy magyatam ugy bár biztos voltam benne hogy szaggatni fog ugy mer 1024-be volt SM3.0-val high sgadows-al meg medium részletességbe..és igy ment teljesen jol!!feljebb vettem high-re ott ojan 5 fps- esett de élvezhetö maradt csak uj táj betöltésénél,sok tereptárgy megjelenitésénél beszaggatott de nem volt ez még baj de nem szeretem ha 30-35 fps alá esik vagy csak ingadozik ugyhogy vissza vettem medium-ra igy tolom és tejjesen jo és xép is de nagyon!!pedig a vga-ba kételkedtem mer !!128!!MB-s csak..eggy Club3D GeForce 6800..proci eggy 3G-s intel P4-es és 1G DDR RAM..Asus alaplap etc. szal létezik már job és ujabb..mégis m1 vele jol!!:)
    eggyik ismerösömnek meg 6600GT-n nem épp a legjobb gyorsasággal m1..