3656
  • Voltan
    Bazeg, gratulálok...
  • Dexantreal
    Kellene1FAQ,nem?
  • Mr Bishop
    " After twelve years of therapy my psychiatrist said something that
    brought tears to my eyes. He said, "No hablo ingles." "
  • Bucser
    próbáltad elolvasni a mellékelt NFO-t?
  • svédcsepp
    Szevasztok
    5900XT-vel nem is fút a játék,igaz?Van köztetek olyan,akinek még 5ös széria van és ment vele a gamma?
    Vagy esetleg létezik hozzá valamilyen patch,amivel régebbi kártyán is tud fútni?
    Előre is thx
  • NEOreg3
    eszméletlen hangulatos a multija:O
  • Netrat
    Ezek az EMUDVD verziók csak Alcohollal vagy Daemonnal mountolva mennek?
    Vagy ki lehet írni lemezre valamelyiket, és működik hagyományosan is?
  • A tumi
    A bányás résznél mindíg kilép a játék.
    Másnak nem jött elő ez a hiba?
  • Maxtreme
    náklam meg 6600GT-vel "elég jó gyosasággal megy" :)
    Elárulom neked hogy a sima 6800 és a 6600GT között sebességben (szűrők nélkül) szinte semmi difi. (szűrések használata esetén már más, a 6800 256bites membusza miatt. De ott sem kell 5-10%-nál jobb eredményre számítani)
    Nameg attól is függ ogy az ismerősöd milyen cpu-val hajtja a 6600GT-t.. mert ha pl 2 ghz-s celeronnal akkor... :)
  • ReaL KiLLeR
    huu de megijesztettetek..:) na és nem csak ez de azt hittem van is okom félni a full game kiprobálásátol mivel a demo még low-ban is beszaggatott 1024-be SM2-vel is és már nem tuttam semmit tenni hogy élvethetö l1en erre fel rakom a teljeset DT4+SCLoader és startoltam a game-t a video options-ba megnéztem mi hogy van beállitva és mivel féltem feljebb venni az 1es opciokat igy magyatam ugy bár biztos voltam benne hogy szaggatni fog ugy mer 1024-be volt SM3.0-val high sgadows-al meg medium részletességbe..és igy ment teljesen jol!!feljebb vettem high-re ott ojan 5 fps- esett de élvezhetö maradt csak uj táj betöltésénél,sok tereptárgy megjelenitésénél beszaggatott de nem volt ez még baj de nem szeretem ha 30-35 fps alá esik vagy csak ingadozik ugyhogy vissza vettem medium-ra igy tolom és tejjesen jo és xép is de nagyon!!pedig a vga-ba kételkedtem mer !!128!!MB-s csak..eggy Club3D GeForce 6800..proci eggy 3G-s intel P4-es és 1G DDR RAM..Asus alaplap etc. szal létezik már job és ujabb..mégis m1 vele jol!!:)
    eggyik ismerösömnek meg 6600GT-n nem épp a legjobb gyorsasággal m1..
  • SötétBarom
    Egy kérdés:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha minden igaz, akkor a 13. epizód elején akadtam el, aholis az történik hogy ray betol egy batár géppuskát öreg juarez barátja udvarába, a böszme villából meg megállás nélkül jönnek az arcok, meg spawnolnak mindenfele.. =( Kell valamit triggerelni hogy leálljanak vagy csak osszam le őket? =)

htx.
  • Shep
    Elindulni el fog, más kérdés, hogy hogy fog kinézni élvezhető sebesség mellett.
  • Bucser
    ja persze

Mert amire előkapom a fegyvert már leis szúrja bilit

A spoiler tag kurva hasznos ne neked álljon már feljebb mikor megszólunk, hogy a faszért nem használod... Nem poénos elcseszni más játékélményét. ezért lett ez kitalálva.
  • MagyaR
    Má nem azé, de az első mondatom után: "hogy kell a legvégén kinyírni, azt a csávót" én a helyetekben már abbahagytam volna az olvasást.

Amúgy semmi fontosat nem árultam el vazze! Nem mondtam meg a végkifejletet meg stb, szal ne siránkozzatok!

Pl. ha azt mondtam volna, hogy dart vader luke apja akkor lenne okotok rá (ne jöjjetek azzal a dumával, hogy nah mostmá nem nézem meg a star warst)

Amúgy ez a skirmish mód nagyon állat! Most toltam neten fél órát! Még tele van kezdőkkel azé látszik! Pár menet után már a 3. helyen voltam a 30 közül :).
  • dronkZero
    Full minimum grafnak mi a gépigénye?
    2500+ Barton, 1G, 9600XT-n el fog indulni, vagy fölöslegesen töltögetem két napja?
  • Rage47
    ugye, kicsit más ha a game végét szurja el vki, mintha a közepét nem spoilerezi:/
  • buldozer99
    jah mocskos fasz!!:(:(:(:(
    Mért nem tudta spoilerrel!!
  • Shep
    Farcry a legjobb :)
  • arty
    paraszt :(
    most lelőtted a játékom végét :(

a p*csába az ilyen majmokkal :(

ep7-nél tartok, eddig kiváncsi voltam a sztori végére :(
  • beamkiller
    hello!
    a 11es epizodban vok Billyvel kell maszkalni ott vok a 3 sirkonel megvan a bejarat. kerdes: hogy lokom ra a kot ott fennt amit mutatt a videoban hogy letudjak menni a bejaraton? elore is kosz
  • buldozer99
    Jaja nagyon ott van!!
    Nagyon zsír game!:)
  • MagyaR
    Már megoldottam közbe, de amúgy 1000 segítségkérés volt eddig ami nem spoileres volt, szal...
  • Maxtreme
    Mintha savba esnél kb olyan a hatás:)))

Shep: Nem azt mondtam h élethű, hanem hogy szép :)

Mondjuk nálam még mindig a mohpa h2o-ja viszi a pálmát (meg a farcry-é :) ):D
  • Rage47
    vedd elö a fegyvert az egér lefelé mozditásával,ugy mint párbajkor
  • Rage47
    köszönjük a spoilert
  • MagyaR
    Baze, hogy kell a legvégén kinyírni azt a csákót?

Mert amire előkapom a fegyvert már leis szúrja bilit!
    Meg amikor előtudnám kapni a fegyvert és elkezdem felfelé görgetni az egeret csak egy idő után kapja elő és ha túlgörgetem akkor meg elteszi az a fa**!

Már sikerült elővennem, de akkor meg nem tudtam lelőni!

Vmi tip?? Próbáltam billentyűzettel elővenni, de ez a sza* nem engedte!
  • Shep
    Hát nem tudom, szerintem a víz leginkább egy darab kék fóliára emlékeztet amit mozgatnak.
  • Serpa
    mér??
    megfulladsz?
    :)
  • Maxtreme
    Azé' a víz üt:)
    Kár hogy nem lehet bent úszni:)

• Mr_no_NaMe
    Na sikerült elindítani egy KRKSecurom nevű progival amivel csak meg kellett nyitni az exet és már hasított is...Ez volt délután 2-3 fele és azóta játszok 1-2 órás megszakítással. Most ott tartok, hogy Billyvel meg kell szeretni valami aranyat (?) és egy kavicsot kell elmozdítani. Rá is mutat a dombon lévő kavicsra, hogy azt kéne rálökni és elmozdul, de oda fel, hogy a francba jutok? Már majdnem bejártam gyalog az egész rohadt nagy pályát, de sehol sem találtam oda felmenőt. Gondolom a templom jobb oldali részére kell felmenni ahol a kereszt van és onnan elindulni...
  • 6600GT
    tedd fel újra:) de szerintem a progi csinálvmit hogy kilépp! vagy driver frisités kell
  • Bucser
    kevés a ramod. nekem most 750 megát eszik meg a játék (úgy hogy lent a taskbaron:D).
  • Edward02
    Sziasztok,az mítől lehet,hogy nagyon sokszor kidobál a játék, volt amikor a menüből vágott ki.Próbáltam Securom loaderrel és CureRom-mal is.Eddig egyszerre max. 15 percig tudtam játszani.Az ötleteket előre is köszönöm.
  • Rage47
    ha sok pénzt hoz, akkor biztos:))
  • Shep
    A csaj farmjánál járok, hol lehet bejutni, könnyen?
  • 6600GT
    szerintetek lesz Folytatása a játéknak???
  • buldozer99
    Igen ott van a pisztoly és utána be jönnek és észre vesznek és tipli ki az ablakon!!!!
  • Rage47
    bal oldali szekrény, jobb felsö fiók:)
  • 6600GT
    az ágy melleti fiókban van! balra ha jól emlékszem
  • Csuhai G
    Amikor bemászok a csajhoz az ablakon akkor elindul rögtön 1 számláló. Asszem valami pisztolyt kell keresnem a lakásban, de nem biztos! Mit kell keresni, és hol van? :) Végigkutattam a lakást, de semmit nem találtam! Előre is köszi!