• Sil78
    Napi 5-6 órát keresgetéssel? Én is rengeteget keresek, de meg is őrülnék, ha ezt IE alatt kéne csinálnom. Firefoxban sokkal gyorsabban megtalálom, amit akarok. Először is ott a címsorból való keresési lehetőség: nem kell odamennem előre egy keresőoldalra, mert a kedvenc keresőimnek (megfelelően paraméterezgetve) megvan az 1-2 betűs rövidítése, amivel seperc alatt rá tudok keresni bármire. Ez még a beépített keresőmezőnél is jobb, gyorsabb és teljesen testreszabható. Aztán amikor már ott vagyok a találati oldalon, eleve látok minden találat mellett egy kis előnézeti képet, ami már nyújt némi támpontot a releváns találatok kiszűréséhez, tök hasznos tud lenni ez a kiterjesztés. És persze az engem érdeklő találatokat szépen végigkattintgatom a középső egérgombbal, így megnyitja őket tabokban, áttekinthetőbb az egész. Az oldalon belüli keresésről meg ne is beszéljünk: csak el kell kezdeni gépelni, és odaugrik, sokkal jobb megoldás, mint az IE keresőablaka, arról nem is beszélve, hogy közben nem takarja a szöveget.