Magyar Labdarúgó Szövetség és a Liga topikja
  • Láma!
    igen, ezt nem fogjuk tudni megmagyarázni, mert szerintem nem nekünk kell megmagyarázni. a kapitánynak sziva joga azt behivni, akit akar, és azt kiprobálni akit akar. ugyanis ha nem tünt volna fel, a magyar NB1-ben nem Ronaldinhok, Eto'o-k,Zidaneok, Figok, Lampardok, Gerrardok,Maldinik játszanak, hanem Keneseik,Bajzátok, Rósák, Lipcseik, és sorolhatnám. de szerintem ha az elöször felsorolt nevekböl lenne a bajnokságban 11-12, te akkor is belekötnél, mert hogy miért nem mást hivott be.erröl ennyit. megnyugodhatsz, ha nem játszanak jol, nem fogja behivni öket legközelebb, csak épp a multkor a behivottak nem ugy játszottak ahogy kellett volna. és ez egy tura lesz, ahol olyan csaaptokkal játszunk, akik ellen nemhogy lehet, de KELL kiprobálni uj játékosokat is, mert ezek barátságos meccsek. de ha értenél a focihoz tudnád, hogy mire valok ezek.egyébként ha az NB2-böl hivna be embert akkor sem lenne jogod sem neked, sem másnak (nekem se) hogy megkérdöjelezzem a döntését, ugyanis még mindig Ö a kapitány, és remélem, már csak a magadfajták miatt is, hogy nagyon sokáig ö is marad, és megmutatja mire képes. de most szolok. ha a köv. világversenyre kijutunk, és jössz ebbe a topikba dicsérni matthäust, akkor annak nagyon csunya vége lesz.
    bocs a terjedelemért