2482
Magyar Labdarúgó Szövetség és a Liga topikja
-
#1002 az nem egon?
az olsen bandábol!
ha vágjátok a filmet -
#1001 bazz ez ték volt.:o -
#1000 az meg ki? egervári dán álneve? -
Girondins #999 Szerintem Egil Olsen
-
#998 a lehetséges jobb edzők a következőek:
Capello, Hitzfeld, urbán, mészöly, egervári
ki lesz a befutó? -
#997 Sajna az a baj, hogy azért halogattatja Bozóky, mert el akarja érni, hogy maradjon. De asszem ez sem lesz elég :( -
Girondins #996 Dehogy nem. Csak az a gáz, hogy nem tudnak már dönteni, én mondtam hogy maradhat csak akkor mondják azt, hogy marad, vagy menjen és hozzonak jobbat csak ne magyar edzőt.
A magyar edzőkkel csupán annyi a bajom, hogy mindegyik szájában van egy fasz. Vagy Mezey doktorúré vagy Mészölyé, vagy bárkimásé...
Szóval én nem bánom ha marad, sőt! -
#995 De marhára zavar ez téged! Az már nem is számít ugye, hogy jobb lesz-e! -
Girondins #994 tök mindegy csak dőljön már el.. -
#993 menjen inkább, igaz? -
#992 -
#991 ojan. nájszos logoak:) -
#990 Asszed meghallgatnak bárkit is?? Seggfejek azok -
#989 ezt mond az mlsznek -
Girondins #988 Unalams már nagyon ez a matyi sztori, vagy menjen vagy maradjon de legyen már pont az i betűn....
-
Grenzjager #987 az egész magyar edzői kar csak fröcsögni tud, kivétel egy-két értelmiséginek (Csank, Prukner, Supka...őket még nem halottam fikázni. Nem úgy mint a Mészölyt, Egervárit meg a többieket, akik már "bizonyították hogy mihez értenek. Lehet hogy Csank sem jobb náluk, de legalább nem ugat bele) -
Monoton #986 :) -
#985 -
#984 ééééésss ot a pont a gallérosnál!!!!! -
#983 Ma a sport1-en Hrutkáék válaszoltak a mészölyék legutóbbi "szakértésére" (fröcsögésére). Azt üzenték nekik, hogy ne felejtsék el azt a fontos tényt, hogy NEM Matthaus nevelte fel az utóbbi 15-20 évben azokat a játékosokat, akik közül most választania kell.
-
Grenzjager #982 csak szóltak egyelőre Bajzátnak, hogy ha megy az USA-ba akkor ne az uccsó pillanatban tojozzon a vizumával. lehet hogy nem is utazik sehova -
#981 tipp-mix, toto csaló (de nevezhetjük bundázónak is), viszont annál több akad -
#980 Igazad van, de a megfelelő kiválasztáshoz képzett szakemberekre van szükség, olyanok meg nálunk nincsenek. -
#979 Elejével egyetértek, a végével nem.
Ahhoz, hogy minőségi utánpótlás-nevelés legyen nálunk, először is minél több gyereket kell rávenni, hogy focizni kezdjen, ne pedig pl. a számítógép előtt tespedjen. Így nagyobb a merítési lehetőség, és ugye több gyerekből több jót is lehet kiválasztani.
Úgyhogy először igenis a mennyiségre kell rámenni. -
#978 A Nemzeti Sportba felettek egy kérdést visszavonult magyar futballistáknak, hogy van-e esély arra, hogy magyar játékos mégegyszer aranylabdás legyen:
"Fekete László, az Újpest 21-szeres válogatott támadója, az 1979-es év ezüstcipőse:
– Jövendőmondó még nem vagyok… Szerintem nincs sok esélyük a magyar játékosoknak, mert az utánpótlás-nevelés gyenge lábakon áll, erről csak verselünk, nem cselekszünk igazán. Ki kellene menni Hollandiába, Franciaországba, Angliába, megnézni, hogyan foglalkoznak a fiatalokkal. A szakemberek kijárnak ugyan külföldre, de ott csak jól érzik magukat. Sajnos mi a mennyiségre megyünk rá a minőség helyett, ez pedig nem célravezető." -
#977 Majdnemhogy írásba adom :D -
#976 azt hiszem átérzed a helyzetem sorstárs:D -
#975 -
#974 én már csak ijen vagyok, az egyetem a hibás:DD -
#973 Te kis kitartó -
#972 ez igaz. csak gondoltam, hátha... -
#971 Ne erőlködj! Ha öntözöd a gyökeret mely mérgező földből nőtt ki, nem fog még kivirágozni. Előtte át kell ültetni egy másik - elészséges - földbe -
#970 "De hagyjuk, mert ezt úgysem tudjátok kimagyarázni, hogy miért kell behívni NB1-es kispadról...."
ezt kérdezted
"igen, ezt nem fogjuk tudni megmagyarázni, mert szerintem nem nekünk kell megmagyarázni. a kapitánynak sziva joga azt behivni, akit akar, és azt kiprobálni akit akar. "
ezt irtam.
vili? -
Taibi #969
Na mindegy...
-
#968 válaszoltam rá, ha tudnál szöveget értelmezni, akkor rájöhettél volna.
de ennyit azért nem várok el töled, szal pihenj csak, és szurkolj mészölynek hátha ö lesz a szöv kap. -
Taibi #967 Szeretem, hogy az eredeti kérdésre sohase válaszolsz, hanem elkezdesz másról írni...
"ha az NB2-böl hivna be embert akkor sem lenne jogod sem neked, sem másnak (nekem se) hogy megkérdöjelezzem a döntését"
Miért ne kérdőjelezhetném meg? Akkor kérdőjelezek meg valakit, ha akarok... ez nem jogfüggő...
"remélem, már csak a magadfajták miatt is, hogy nagyon sokáig ö is marad, és megmutatja mire képes"
Már megmutatta...
"de most szolok. ha a köv. világversenyre kijutunk, és jössz ebbe a topikba dicsérni matthäust, akkor annak nagyon csunya vége lesz"
Jáj, muhaha...
-
#966 igen, ezt nem fogjuk tudni megmagyarázni, mert szerintem nem nekünk kell megmagyarázni. a kapitánynak sziva joga azt behivni, akit akar, és azt kiprobálni akit akar. ugyanis ha nem tünt volna fel, a magyar NB1-ben nem Ronaldinhok, Eto'o-k,Zidaneok, Figok, Lampardok, Gerrardok,Maldinik játszanak, hanem Keneseik,Bajzátok, Rósák, Lipcseik, és sorolhatnám. de szerintem ha az elöször felsorolt nevekböl lenne a bajnokságban 11-12, te akkor is belekötnél, mert hogy miért nem mást hivott be.erröl ennyit. megnyugodhatsz, ha nem játszanak jol, nem fogja behivni öket legközelebb, csak épp a multkor a behivottak nem ugy játszottak ahogy kellett volna. és ez egy tura lesz, ahol olyan csaaptokkal játszunk, akik ellen nemhogy lehet, de KELL kiprobálni uj játékosokat is, mert ezek barátságos meccsek. de ha értenél a focihoz tudnád, hogy mire valok ezek.egyébként ha az NB2-böl hivna be embert akkor sem lenne jogod sem neked, sem másnak (nekem se) hogy megkérdöjelezzem a döntését, ugyanis még mindig Ö a kapitány, és remélem, már csak a magadfajták miatt is, hogy nagyon sokáig ö is marad, és megmutatja mire képes. de most szolok. ha a köv. világversenyre kijutunk, és jössz ebbe a topikba dicsérni matthäust, akkor annak nagyon csunya vége lesz.
bocs a terjedelemért -
#965 Engem sokkal jobban érdekel, hogy tovább folytatódik a tipp-mix bundázás? mészöly kálmán up to date lett és megtanult tipp-mixelni a toto biznisz után? :))) -
Taibi #964 Ez két teljesen különböző dolog!!!
Huszti annak idején alapember volt a csapatában, amikor beválogatták!
De hagyjuk, mert ezt úgysem tudjátok kimagyarázni, hogy miért kell behívni NB1-es kispadról.... -
Monoton #963 ez így igaz!
Még annak idején én is Huszti ellen voltam!
De ma már belátom hogy alapember a válogatottban!