MLSZ és MLL topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akkora arc õ mint, ahogyan le van ez adva, jó a marketingje, ennyi
Egyébként meg nem volt olyan nagy huzás õt idehozni, ha egy Belgrádi Partizannak is sikerult akkor mimiert ne tudtuk volna, nem?
Ez tisztán pénzkérdés, semmi több.
Biztos segitett a magyar labdarugas oda taszitania ahol elotte sohasem volt.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Õ azé tett má annyit a magyar fociért hogy nem szabad egy lapon emlteni ilyen Mezey fajtákkal.
ettõl függetlenül tényleg nem vele kéne szövetkezni!!!!!!!!!!!
Mészöly meg egy akkor bunkó parszt ember aki burkolva vagy nyiltan állandóan magát dicsérgeti.
Az sajna valóban nem jó hogy Kisteleki pont vele akar dolgozni,bár ugyérzem ezis egyfajta taktikai huzás a résazérõl-Mészöly rombol és amikor végez Kisteleki meg majd felépíti az ujjat.
Bár jó kõmüves lenne az öreg Kisteleki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
nézzük csak meg, hogy kistelekinek ki is a nagy szövetségese? megmondom, mészöly kálmán, aki már számtalan úton módon el akarta távolítani Matthaust.
Változást akar és az sajna valóban probláma hogy a változás érdekében Lothart is feláldozná.
De én biztos vok abban hogy õt tiszta szándék vezérli.
Csak az a baj hogy rossz felületen támadja az MLSZt Kisteleki mert Matthauson keresztül probálkozik,de az köztudomásul hogy neki nincs baja Matthaussal.
Ez az új szöv.kap.osdi is csak játék õ se gondolja komolyan mert neki is egy Matthaus kvalitásu ember a zsánere.
Itt a fõ gond az MLSZbe van ahol sajna sok Mezey meg Bozókí féle dolgozik.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
REAL MADRID
REAL MADRID
\"Never say never!\" W Churchill
1.
Nem volt Mattheusnak eredmenye.(A tobbi edzonek volt ? Ilyen volt az o kezukben is a magyar labdarugok mentalitasa ? Volt most okunk szegyenkezni, azok utan amilyen valogatottaktol kaptunk ki ?)
2.
A Mattheus lop, perszer ezek nem bebizonyitott tenyek. (A tobbiek nem ezt csinaltak? Raadasul pofatlanul ?)
3.
Gyengebb lesz a szinvonal ha kiarusitjak a jobb magyar labdarugokat.
(Eddig hova voltak kiarusitva a magyar labdarugok ? Ennel eshet jobban a magyar bajnoksag szinvonala?)
4. Mert allitolag zsarolni akarja a MLSZt, a kulfoldi csapatokkal a szerzodese urugyen. (Megtartotta a szavat eddig, az ugyben hogy nem igazol el?)
Az mas kerdes, hogy nem sikerult azt az igeretet betartani, hogy kijut a VB-re a magyar valogatott.
De kerdem en egy edzonek mit kellett volna igernie, nem azt , hogy feltetlenul kiakarja jutattni a VBre a csapatat ?
Mondja azt, hogy a cel a nem utolso hely elerese ?
Nem is lehet ugy motivalni a jatekosokat, ha tingli-tanglizasra kerik oket.
Valtozasokra van szukseg, megpedig ilyen karakan modon elovezetve, mert a magyar palyakon sosem valtozik meg kulonben semmi.
Mar nem egyszer lattuk az igergeteseket.
Palyak felujitasaatol kezdve a rendzavarasok kiszurese (videokamera rendszerek a palyakon.)
8 eve ujitjak fel pl a Puskas Ferenc stadiont es kozben a tetmerkozeseken a felso szektorok lezarva vannak, hogy nehogy leomoljon az egesz koceraj.
Lattuk a Ferencvarosi palyan tortenteket, ahol egy edzot meglehetett verni s utana levo 2 hetes igergeteseket, majd azt amikor a ferencvarost megbuntettek 3szor (pontlevonas + penzbirsag), majd a buntetest mindahanyszor elengedtek.
Mik ezek az allapotok ?
S kozben igazat adjunk azoknak, akik miatt ilyen a mi "focicirkuszunk" ?
S kozben a duhongoben a sormecseken tobb nezo es nagyobb elszantsag van, mint a mi "profi" bajnoksagunkon.
Hogy lehet ezeken valtoztatni, ha nem vasszigorral ?
Jott ket ember aki megprobal valtoztatni az allapotokon, s kozben a Liga elnoke koszoni, nem ker ebbol.
Hat akkor mibol ker ? Az alban allapotokbol, ahol a fejetlenseg es zurzavar oleli korul az egesz strukturat, ahol ellehet lopni eszrevetlenul barmit ?
Na en ebbol koszonom szepen nem kerek, mar lattam ez kozel 20 eve, azota nem nezek magyar labdarugast. (Pedig regen meg a kettos rangadokra is kijartam)
S az a fonakja a dolognak, hogy akkoriban a csepeli strandon valogatott focistakkal jatszottam es szegyenkeztem, hogy milyen benak.
S ma olyanok akiket a grundon utolsonak valasztottunk be a csapatban (Baranyos Zsolt), mert nem nott fel a szintunkre, ma valogatott labdarugo lehet a hazai allapotok miatt.
Igen Mattheus nem tudja mar ezeket a jatekosokat megtanitani focizni, de legalabb a szemleletuket megtudja valtoztatni, amit egy Mezey, Csank, Meszoly sohase tudna mar.
Kapjanak ki nem erdekel, de dolgozzanak meg a penzukert, becsulettel es akarattal, s ne azt lassam mint az utobbi 15-20 evben, hogy a jatekosok megalnak a palyan es meg becsuszni sincs kedvuk mert az ellenfel labdas jatekosa 5 meterre fut tole.
Ez ami megvaltozott, harcolnak es nem dicstelenul vereznek el a palyan.
Hajra Magyarok.
Csak igy tovabb es meglesz az eredmeny is elobb, vagy utobb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Vége.
Lehet, hogy nem volt 3 VB/EB résztvevõ, de szerintem pl ez a csoport simán felveszi a versenyt a mostanival, sõt....
olasz, szovjet, norvég...
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!
HAJRÁ LOTHAR!!!!!!!!!!!!
"ez a VB csoport az utóbbi 25 év legnehezebb csoportja volt!"
Ne túlozz már ekkorát...., inkább nézz utána mielõtt leírsz valamit.
Meséld már el nekem te nehézfelfogású, hogy az utóbbi 25 évben mikor voltunk olyan csoportban, ahol 3 vb (eb) résztvevõ csapat volt?????????
25 éve hány éves voltál????
Pff...hát ez is valami, de elég alacsony az elvárásod....
Kb. ennyi volt, amikor megláttam, hogy a svédekkel és a horvátokkal kerültünk egy csoportba ...
"mikor megtörtént a sorsolás, aki nem hülye, elõre látta, hogy itt valami csodának kell történnie, hogy ebbõl a csoportból esélyesek legyünk"
Akkor Matthaus hülye...(ha így gondoltad, amit kétlek, akkor egyetértek)
Mondta volna azt, hogy oké, nem próbálom meg? Elfocizgatunk, oszt ennyi? Nem, én arra gondoltam, hogy egy ilyen sorsolást követõen az a hülye, aki készpénznek veszi a kijutást. Lothar bevállalta, reménykedett, nem jött a csoda.
A medve nem játék.
Ami a fejlõdés "sebességét" illeti:ha neked ez nem elég gyors, akkor barátocskám, válts vissza egyesbe, mert mert gondolatban már leelõzél mindenkit. Ezt mindenki meg tudja tenni. Csak egy a baj: te erre büszke is vagy! Nembaj fõlj csak meg a hatalmas futball-tudásodban!!!
Mi meg köszönetet mondunk itt, hogy mekkora szakemberrel "beszélgethettünk"!