Magyar Labdarúgó Szövetség és a Liga topikja
  • szanics
    Ameddig olyan emberek élnek Magyarországon, akik kis m-mel írják le a hazájuk nevét, addig én szégyellem magam.
    Amúgy a te fajtád nem látja és nem hajlandó elismerni, ha valami szarul megy, már látom. Mi volt ez a tegnapi játék? Ha 1-1 maradt volna, ez akkor is szégyenletes volt!
    Te meg jöhettél volna 1-1-nél azzal a szöveggel, hogy az Eb-győztessel ikszelni mekkora dolog, holott nyilván te is tisztában vagy vele, hogy 100 éven belül nem fog többet Eb-győzelem közelébe kerülni a görög válogatott, és a görögök nem tartoznak Európa élvonalába (mint azt mutatja a vb-selejtezőn elért eredményük is).
    Csak éppenséggel van egy jó szövetségi kapitányuk :P

És mielőtt rám kennél egy ekkora marhaságot, hogy én nem szurkolok a magyar válogatottnak, elmondanám, hogy életemben mindig szurkoltam és mindig is fogok szurkolni a magyar válogatottnak, legyen Matthäus vagy bárki a kapitány. De CSAK AKKOR, amikor szívüket-lelküket kiteszik a pályára (pl. svédek ellen, hogy Matthäus-példát hozzak fel nagy örömödre), nem pedig nyűgként kezelik a válogatottságot.

Tegnap megint ez volt a helyzet...