MLSZ és MLL topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
Attol meg egy csatarral jatszanak, mint ahogy az esetek tobbsegeben a tobbi csapat is.
Az mas kerdes hogy a hatvedek is tamadnak.
De attol meg az alapfelallas 4-5-1 vagy 5-4-1 szal nem kell magyarazni.
Az MU meg sose jatszott 4-3-3at, csak idezet egy szeptemberi angol sportujsagiro cikkebol.

"We’ve already seen Manchester United go for a similar 4-5-1 formation"

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

rushman
értem én, csak nem értek vele egyet

miccoli002
elirás volt de alapból szerintem kettönk közül te nem érted mirõl vqn szó barátom ennyi

NAJÓ!!!<#szomoru1><#eljen>

REAL MADRID

rushman
Fergusson szinte mindíg 4-3-3-at játszik , bár laikusoknak tûnhet ez egycsatárral, mert nistelrooy elõbrébb játszik a két szélsõ éknél, mivel nála köztudottan nem válik be a páros ék megoldás (lásd 2004eb mackaay, kluivert)

rushman
Na látod most hülyeséget beszélsz. Egyrészt olyan felállás, hogy 4-2-3 nem létezik (Hacsak nem két kapussal játszanak<#vigyor3>)

Sajnos mi igen is zömében egy támadóval játszuk, legfõképp ez a minden mindegy horvát meccsen idegesített (bár ez lehet hogy matyi presztízse miatt voilt így, mivel inkább van esélyen a padon maradni egy "tisztes" döntetlennel a horvátok ellen, mint kikapni egy támadó játékkal).

rushman
ebbõl az egybõl csak a Chelsea játszik 4-5-1-et
de ott is inkább 4-3-3, mert a két szélsõ (pl Duff,Cole) ugye nem középpályás?

DJ Bee18
Jól van, ne kötözködjünk vele, úgyse ez a lényeg...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Meg most van Baptista!!!

REAL MADRID

aha!!!Manchester United 4-3-3 Ez aztán a védekezés

REAL MADRID

DJ Bee18
Real Madrid?? <#fejvakaras><#fejvakaras> Láttad õket az utóbbi években védekezni?? 😄DDD Az lehet, hogy hivatalosan egy csatár van, de azért van egy Zidane, meg volt egy Figo, meg Raul... 😄

DJ Bee18
nemrég még a Barcatól rúgták ki, amikor már kiesõhelyen is álltak majdnem 😄DDD

miccoli002
Nah látod ez a baj Magyaroszágon hogy azé mert a Verebes azt mondja hogy a csapat alapfelállása 4-5-1,akkor azt hiszi mindenki hogy de kurva védekezõ focit fogunk jáccanui.
Egyszerûen itt mindenki bekedumál abba amihez nem ért meg abszolult hülye hozzá.
A 4-5-1 az egy formáció ahol,ami a támadásoknák és akár 4-2-3-ra is modosulhat míg más szitukba megint változik a képlet.
Azé mert valaki egy támadóval jáccik az kurvára nem jelenti azt hogy bekkelésre áll be a csapat.
Csak annyit mondok neked hogy nézdd végig az Angol bajnokságot meg a többi európai nagycsapatokat,hogy milyen alapformációt alkalmaznak,de elõre megsughatom hogy a nagycsapatok nagy része szintén ezt jácca,dehát biztos annak a szar Reálnak meg Chelseának sincs önbizalma.

[Jakuza]
Manapsag mar szinte mindenki igy jatszik.
A mostani foci alapja sajnos a vedekezes.
Nezd meg a nagycsapatokat, szinte kivetel nelkul igy jatszanak.
Chelsea,Real Madrid,Barcelona,Manchester United, Bayern Munich

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

rushman
Csak egy bajom van matyival, hogy mindig az önbizalomról prédikál, aztán 4-5-1 -el állunk ki a minden mindegy horvát meccsre(no meg a többire is)

Ramore
vagy Louis Van Gaal! 😄
szanics
<#levele> 😊

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Ramore
<#eljen>
miccoli002
NEKÜNK MATTHAUS KELL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ramore
nemhiába, sportszerû emberek vagyunk! 😄
Ramore
én is 😊
szanics
én csak egyszer szavaztam 😊

Ramore
oké! 😊
Ramore
akik nem komálják Matthaust, azok is több szavazatot adhatnak le, ha jobban belegondolok
szanics
Éppen ezért mondom.
Ha belegondolsz, a Matthäus mellett kitartók valószínûleg több szavazatot adnak le mostanság, mint aki nem támogatja.

szanics
Maradjunk annyiban, hogy Signori Olaszországban legenda...

Ramore
ez akkor derülne ki, ha lenne valóságtartalma az érkezésének, de mivel egy hazugságról van szó, szerintem nem érdemes tovább foglalkozni vele.
Ramore
nem igen lõtt látványos, emlékezetes gólokat, nem fognak úgy emlékezni rá, mint számtalan olasz csatár társára, Matthaus karrierjével pedig össze sem lehet hasonlítani.
[Jakuza]
Nem mervado, hiszen annyi szavazatot tudsz leadni egy geprol, amennyit nem szegyelsz.

[Jakuza]
Nincs benne a nemetekre jellemzo kitartas, ezert hamar elmenne.

szanics
Nehéz erre bármit írni, fõleg az utolsó mondat miatt, ami azért bizonyos kérdéseket felvet bennem...

Egy szövetségi kapitánynak MUNKAKÖRI KÖTELESSÉGE, hogy felkeresse az edzõket, edzéseket látogasson, és keresse az együttmûködés lehetõségét a klubedzõkkel. Ezután természetesen jöhet a további együttmûködés, de ha ez sincs meg, akkor nehéz az ügy.

Amit Signoriról írtál, azon felröhögtem elég szépen.
Szerintem összekevered valakivel. Aki a Serie A-ban 598 meccsen 255 gólt rúg, háromszoros olasz gólkirály és világbajnoki ezüstérmes, azt én nem nevezném gyatra csatárnak...

Ramore
elvben igazad van, de mivel egy ex világsztár az edzõje a válogatottnak, tehát szimplán a tapasztalatai miatt többet tud a labdarúgásról, mint a magyar edzõk összesem, ezért kellene nekik felkeresniük Matthaust és nem fordítva, mert ki tud a másiknak újat mondani? a válasz egyértelmû.

Signori gyatra egy csatár volt, voltak ugyan jó meccsei, de hát amolyan Inzaghi stílusban nyomta, csak gyengébben, ettõl függetlenül örülök, hogy itt van, de Matthaus karrierjével össze sem lehet hasonlítani az övét.
szanics
Figyelj! Szerintem nem nehéz belátni, hogy ahhoz, hogy a közvéleményt tudd befolyásolni a sajtón keresztül - tehát az újságíró támogasson és jó színben tüntessen fel -, ahhoz minimum egy normális kapcsolatra van szükség a kapitány és a sajtó között. Én arról beszélek, hogy ez a kapcsolat szerintem mostanában kezd megromlani, és ez bizony már cikkeken keresztül is olvasható, sõt, meglátszik Matthäus támogatottságán is.
Csak egy példa: amíg a Nemzeti Sport szavazásán, mely arról kérdez, hogy a magyar futballháborúban Matthäusékat vagy Kistelekiéket támogatod, a szavazás elindításakor és a horvát meccs elõtt 90% Matthäus mellett volt, addig mára ez az arány már csak kevéssel van 60% fölött.

Ami az edzõk és Matthäus közti kapcsolatot illeti: én továbbra is azt mondom, hogy igenis Matthäusnak kellene az edzõket keresni, nem az edzõknek õt. Tehát a konzultációt ott kéne elkezdeni, hogy Matthäus megkeresi a klubedzõket, erre pedig õ nem hajlandó. Szerintem itt ez az elsõdleges probléma. Ezek után én se fordulnék hozzá tanácsért...
Ezzel az erõvel megkérdezhetjük Signorit is a profizmusról, mert õ még Matthäusnál is többet tudna mesélni errõl.

B0B0
Én nem azt mondtam, hogy a klubedzõknek kellene jelentést írni a játékosaik állapotáról, hanem azt mondtam, hogy kunzultálni kéne vele!!!!!!! Teljesen félreértetted!!! Én arra célzok, hogy ha nem hordanák annyira fent a magyar mesterek az orrukat, akkor esetleg tanácsokat kérhetnének Matthäustól, mert hiába fiatalabb tõlük, akkor is sokkal többet tud a profizmusról.
A sajtóval jól bánik, mert a közvélemény szereti, a sajtót meg erre lehet felhasználni. Nincs olyan õrült aki az újságíróknak akar megfelelni, mert lehetetlen.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

szanics
A sajtóval egyre kevésbé bánik jól.
A közvéleményt tökéletesen kezeli a sajtón keresztül, de az újságírók szépen lassan hátrálnak ki mögüle.

Ramore
a siker is viszonylagos, hiszen lehet valaki edzõként többszörös bajnok, ha nemzetközi szinten a csapatával semmire sem jutott (csak ilyenre volt példa mostanság), lehet sikeres egy focista is, aki többszörös gólkirály, ha a válogatott meccseken képtelen jól játszani, ott már nem ülnek az olcsó cselei, amelyeket a magyar bajnokikon rendre megkajáltat a védõkkel (erre is nagyon sok példát tudnék mondani)
szanics
Na most elolvastam, amit írtál, azért álljon meg a menet.
NEM A MAGYAR KLUBEDZÕKNEK KELL MENNI MATTHäUSHOZ, hogy elmondják, ki van jó formában, stb., ez a világon mindenhol fordítva mûködik.
A kapitánynak kell megfelelõ kapcsolatot kialakítani az edzõkkel és igenis neki kell edzésekre járni, nem pedig németországi kamu reality-showkban bohóckodni ehelyett.
Ami nem a magyar edzõk hibája, azt ne nekik rójuk fel...

Ramore
ez nem biztos, feltételezem, hogy Milutinovics sem hátrálna meg egy nehéz feladattól, hiszen õ is profi edzõ, csakúgy, mint Matthaus.
B0B0
Matthäus mellet olyan érv szól, ami senki más mellett nem! Õ itt szenved két éve, beleásta magát a szar magyar labdarúgásba és nem csak a játékosok zömét ismerte meg, hanem az itteni helyzetet és lehetõségeket. És nagyon tud bánni mind a sajtóval, mind a nagypofájú MLSZ tagokkal! Erre csak egy ilyen fanatikus képes mint õ! Lehet, hogy Milutinovics kurva jó edzõ, de 1 hónap után elmenekülne innen sajnos 😞((

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Az a baj, hogy csak itthon ért el valamit! Akkor mondd, hogy jó edzõ, ha nemzetközi porondon felmutatott valamit!
Nézzétek meg: én Vasas drukker vagyok, és maikor 5 éve Bozsik odajött edzõnek (Mezei leszerepelt😊 ), megnyertük a terembajnokságot, és harmadikok lettünk a bajnokságban, és rögtön mindenki isteníteni kezdte. Aztán mi lett belõle. A legtöbb amit el tudott érni az az, hogy Viasaton tanácsadó 😄DDDD

B0B0
A magyar edzõkre értettem

Na Gellei szerzõdést bontott ciprusi csapatával!!!
Õ is jön haza!!!

REAL MADRID

szanics
that's right, tisztelet 1-2 kivételnek

Ramore
összegezzük tehát, minden magyar edzõt egész nyugodtan egy kalap alá lehet venni, a kalap neve pedig a bukás legyen. bukott edzõ tanításának az eredménye nem lehet más, mint egy újabb bukott edzõ.
szanics
Pintér egyetlen nagy eredménye a Sopronnal elért MK-gyõzelem.
Ha a Fradi bajnoki címét elõszeded, gyilok lesz, mert ahhoz semmi köze. 😊

Láma!
nálam nem, de izlések és pofonok..😊

miccoli002
Nah azé szerintem Pintért hiba lenne bukottedzõnek nevezni mert ahova õ eddig belépett ott letette a névjegyét mondom ezt akkor is ha a Fradinak tényleg nem rá van szügsége.
Õ igenis egy jó vidéki edzõ és ha mondani kéne 5 szakembert hogy kik maradjanak õ nálam köztük lenne.

Ramore
Mégis az lenne talán a legfontosabb, hogyha legalább az élvonalbeli csapatoknál külföldi, lehetõség szerint neves edzõk lennének a csapat irányítói. Az olyan többszörösen bukott edzõket, mint tornyi, mezey, egervári, csank, reszeli, szentes, mészöly, urbán, dajka, glázer, pintér stb el kellene tiltani véglegesen a magyar labdarúgástól, keressenek maguknak más munkát, vagy nyissanak saját vállalkozást, ha tetszik, hiszen a pénzt már összelopkodták hozzá bõségesen is.
[Jakuza]
En is maradasa mellett vagyok.
Milutinovics nem kell.
Mondjuk nem artana, ha a klubcsapatoknal is megjelennenek a kulfoldi edzok.
Meg az sem lenne baj, ha kozepszintuek lennenek.
Bar belegondolhatunk abba is, hogy pl Henk Ten Kate, aki a Barcelona mostani masodedzoje, magyarorszagon semmi maradandot nem tudott alkotni az MTK-nal.
Tehat meg sok minden kene a magyar labdarugasba nem csak kulfoldi edzok.

Ramore
Én is Matthäus maradása mellett vagyok, de amennyiben el mernék küldeni, abban az esetben örülnék Milutinovicnak, vagy más hasonló kaliberû neves külföldi edzõnek.