Magyar Labdarúgó Szövetség és a Liga topikja
-
Edzéseken sem lehet 100%-osan megállapítani egy játékos felkészültségét, hiszen a tétmeccseken sokaknak megremeg a lábuk és egyéb lelki gondjuk is lehet. Ezért kell feltétlenül élesben is tesztelni őket. Éppen ezért a 80 labdarúgó kipróbálásával nekem semmi gondom sincsen, én 200-at is simán elfogadnék, ha attól még gyorsabb lenne a csapat végleges összerakása.
Tormától engem is kiver a víz, de én olyan (nem csak magyar) válogatottat még nem láttam, ahol a 11-ből minimum 2-3 játékost ne küldtem volna el a fenébe (magamban). Ez a jelenlegi magyar válogatottnál sincs másként, lásd Vanczák, Bodnár, Kovács Z. Függetlenül tőlük látom, hogy alakul a csapat, látom az akarást, és látom, hogy a közönség is ugyanígy látja, hogy alakulóban van egy ígéretesnek tűnő csapat. Ehhez pedig idő kell, nem is kevés, főleg amiatt, hogy a játékosok felkészültsége egyenlő a nullával, hála érte a magyar edzőképzésnek.
Én igazán örülök Matthausnak, de sokkal fontosabb lenne, ha a klub csapatoknál dolgoznának hozzá hasonló nemzetközi szintű komoly nagy nevek, hiszen a válogatott a jéghegy csúcsa.