MLSZ és MLL topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NA jó lehet jönne, de én nem akarom hogí jöjjön.😊
Bár nem az én döntésem!!!

REAL MADRID

szanics
Én Matthäusról se gondoltam, hogy idejönne
Ha Milutinovic elment Katarba, ide miért ne jönne? Õket még mi is megvernénk.
Csak meg kell fizetni.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Nem de ha hívják se jön IDE!!!

REAL MADRID

szanics
Milutinovic nem klubstílusú edzõ szvsz...

Bármit is mondtok sztem Matthaus továbbra is az ideális edzõ!!!

REAL MADRID

Ramore
miért is érnének többet, amikor ugyanazok a bukott edzõk tanították nekik a szakmát
Egyetertek mindegyik felsorolt edzõ egy kalap szart sem ér...

Ramore
reszeli (hála)pénzt követel a játékosaitól azért, hogy bekerülhessenek a kezdõ 11-be
HURRICAN
Átlagos edzõk, egyik se lenne jó szk-nak!

puftuljon av öffef befédhibáf!!!44

miccoli002
Ami engem illet.
Szentes Lázár:Egy abszolult unszimpatikus ember aki még sehol nem dobbantott nagyot pedig volt már rá lehetõségen többször is(Debrecen).
Szakmailag állítólag az elsõk között van,de emberileg nagy nulla,és ez a megnyilatkozásaiból is kitünik.
Pajkos János:Szintén nem szimpatizálok vele,és neki sincsennek nagy eredményei azt a kupagyõzelmet leszámítva.Nem hinném hogy õ kellene Miskolcnak.
Reszeli:Fiatalabb korában szimpatikus volt de mostanság a stílusa nagyot változott egy igazi balfasz lett.
Ilyen keret Gyõrbe utoljára a 80as években volt és õ képtelen csapatot gyúrni belõlük.
Keszei Ferenc:Egy igazi beugró edzõ akit eddig mindig kirugtak az elsõ osztályból az eredménytelenség miatt.Most is jó lesz Pécsen a télig.

miccoli002
Eggyetértek veled,ha most ne addj Isten magyar edzõre kéne bízni a válogatottat akkor egyértlemû hogy Csertõi lenne a megfeleõ ember.
Rá még nagyon szép jövõ vár és szerintem legalább 4-5 bajnoki címet fog nyerni jövendõbeli csapataival,és abban is biztos vagyok hogy lesz õ magyar kapitány az elkövetkezendõ 10 évben.
De kiváncsi lennék rá hogy te vagy ti milyen véleménnyel vagytok😛ajkos Jánosról,Szentes Lázárról,Reszeli Sóós Pistáról és Keszei Ferencrõl.

B0B0
Mindegyik edzõ "klubstílusú" akiket itt mondok. Ez azt jelenti, hogy csak úgy képes valamire, hogy minden héten legalább 6 napot együtt a van a játékosokkal. Matthäus kéthavonta egyszer találkozik a játékosokkal pár napra, és neki így kell produkálni, szerintem sokkal sokkal nehezebb a dolga!!!! Nem véletlenül pofázik a magyar edzõknek, hogy konzultálni kéne, de azok túlságosan magasan hordják az orrukat!!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Láma!
namost a válogatottat énsem biznám azért csertöire, csak megemlitettem, hogy jelenleg szerintem ö a legjobb😊

Én nem!!!
De sztem õ sem akar minket látni!!!

REAL MADRID

szanics
Tényleg vicc volt, de Csertõire se bíznám a válogatottat.
Külföldi, TAPASZTALT edzõ kell. Én Milutinovicsot szívesen látnám.

😊)))))))))))))))))))

REAL MADRID

Láma!
ez remélem most csak poén😄
de én csertöit komolyan gondoltam.

szanics
És Aldo Dolcetti! Ültessük le kapitánynak!

Láma!
szerintem, és ezt az elmult évek tapasztalatai alapján mondom, aki igazán jo adzö most magyarországon, az Csertöi Aurél. meg lehet nézni mit müvelt annak idején Siofokon, és most a Vidovel. igaz, hogy a siofok kipukkadt a tavaszra, és lehet hogy a vidire is ez vár, de nálam ez akkor is hatalmas tudásra vall, hogy ezt sikerült elérni két, nem nagy nevekböl állo játékoskeretböl.

szanics
Egyrészt itt nem a fizetésrõl van szó, hanem arról, amit afölött elvisz
Másrészt pedig valamit valamiért, csak sajnos a valami hiányzik nála, viszont ezért a valamiért más le tudna tenni valamit az asztalra. 😄

miccoli002
Urbán valóban leszerepelt mint a REAC edzõje mert az tuti hogy ebben a csapatban sokkal több van.
Amikor a másodosztályban elkezdett dolgozni én szurkoltam neki mert bejött a kemény,csupaszív stílusa de amikor Lothart kikezdte mondván hogy nincs játéka a válogatottnak meg gyakorlatilag megmondta hogy Matthaus nem ért a szakmához,akkor azt mondtam hogy jól van Flóri te se vagy külömb Mezeynél.
Amúgy ha van olyan csapat Magyarországon aminek abszolult nincs játéka és nincs csapat az pont a REAC meg esetleg a másik nagy okos abszolult unszimpatikus Szentes Lázárt és csapatát a Pápát mondanám itt.Jelenleg Magyarországon szerintem az eggyik leggyengébb kerete a HONVÉDNAK van de ez a csapat egy nagyon jó példa arra hogy mire is képes egy igazi jó edzõ(Dolcetti).
Szóval hogy visszatérjek a kiindulóponthoz Flórinak tényleg menneie kéne lassan és állítom ha egy Jó "falusi" edzõ például Pintér átvenné a REAC-ot még az összel elmozdulnának az utolsó hekyrõl.

Ramore
Mit szóltok Matthaus edzõ kollegájának az újabb vereségéhez? urbán fröcsögõ flórián csapata a Reac 4:0-ás vereséget szenvedett a Tatabánya ellen.

Miért nem lesz holnap az NS címlapján, hogy a Reac csapatánál edzõválság van? Mikor dobják végre ki a magyar edzõképzés újabb csõdtömegét, urbánt?
[Jakuza]
Hat en ezt ketlem.
De inkabb hozzanak. 33-37 ev kozotti nyugati jobb labdarugokat, mint Alban es hasonlo nemzetisegu fiatalokat, ahogy Japanban tettek anno.
Mondjuk ok megtehettek, nekunk nincs olyan vastag penztarcank.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

B0B0
Nézzétek meg a Sopront! Külfödi edzõ, egy 39(!) éves világsztár a csapatban, és lefogadom, hogy ott lesznek az elsõ 5-ben!!!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Mi bajod Gyepessel? Ontja a gólokat 😄DDDDD (igaz, hogy rossz kapuba)

te most Torghellére gondolsz!

szerintem õ ennél csak jobb lehet!!
Pocsék egy csatár!!!

Csak azért van a csapatban mert Németo - Magyaro. 0-2 ...
és így nevet szerzett magának!!!

és mert magyaro-on nincs teljes értékû befejezõ csatár!!!
Vagy talán GYepes??? 😊

REAL MADRID

franco
semmi nem fog javulni
sanyesz se lesz már jobb focista

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

B0B0
Teljesen egyetértek veled. De annak a gyökér Taibinek ne írják, mert szerencsére már eltakarodott innen 😊 Meghát úgyis õ értett itt legjobban a focihoz közöttünk 😊)
Egyébként én annyit tennék hozzá a mondandódhoz, hogy Matthäus jelenleg egy kezdõ edzõ, akárhogy is szépítjük a dolgot. Ez viszont azt jelenti, hogy nem csak a csapat, hanem õ is fejlõdik. Emiatt biztos vagyok benne, hogy a válogatott eredményessége egyre nagyobb tempóban fog javulni.

B0B0
Igazából én sem értelek. Ha arra célzol, hogy túl sok pénz a fizetése, erre csak azt tudom mondani, hogy valamit valamiért!

rushman
hát nem tudom, de amint látom nem is magyarázod el...

szanics
Mint Berlusconi Gyurcsánynál? :-O

szanics
ha nyitott szemmel járnál, tudnád, hogy mirõl beszélek...

Ramore
nézed a sport1-en a magyar mesteredzõk beszélgetéseit és legtöbbször viccesen megállapítják, hogy a magyar foci színvonala egyszerûen a pokol mélyének a szintjén van és nem értik, hogy miért. pedig a válasz nagyon is egyszerû, miattuk!!! továbbá helyesen megállapítják, hogy mindegy ki az edzõje a válogatottnak, amikor roppant mód gyenge a játékos felhozatallal nem lehet reálisan kiemelkedõ eredményeket elérni, kérdem én, ez ki miatt van? miattuk!!!
djemba-djemba
Ez szerintem is így van.

djemba-djemba
Az még undorító, hogy a magyar bagázs a háttérben kiválóan keveri a szart, és szapulja Matthäust. Face-to-Face-ben viszont gyáva kutya az összes, és benyal Lodddarnak.

Húúúúú de szánalmasak!

Ramore
Teljesen egyet értek veled, kiegészíteném azonban azzal, hogy a válogatott játékosok akkoriban, amikor sorra lemondták a válogatottságot, egy szabotázs akció résztvevõi voltak, az agytröszt nem lehetett más, mint mészöly mester!
[Jakuza]
Erre csak azt tudom mondnani, tegye, ha ugy teszi, hogy kozben azokbol a jatekosokbol jon ez a penz, akiket jo kulfoldi bajnoksagba tud kijuttatni.
Magyar edzoktol ezt mashogy latjuk.
Lasd Meszoly es a bundabotrany (valamint a labdarugastol valo 10eves eltiltasa, ami valami fondorlat folytan kikerekedett, mint magyar szovetsegi kapitanyi szek formajaban).
Itt latszik, hogy milyen egy tetves bagazs van a labdarugasunkban.
Az eredmenyessegre pedig visszaterve.
A kis topicrombolonak meg annyit, hogy ne takarozzon a Mattheus merlegevel, beszelni konnyu, de probaljon egy teljesen uj csapattal, ami raadasul szanalmas is nyerni, idegenben Franciaorszag ellen, hazai palyan Argentina, Brazilia, Real Madrid es hasonlo neves csapatok ellen akarmelyik csodaedzo nyerni.
Raadasul Nemetorszag es Skocia ellen sikerult idegenben nyerni.
Hozzaerteset amugy is bebizonyitotta, azzal hogy Dardait betenne a csapatba.
Dardai menjen inkabb Berlinbe, ha ugyis odavagyik es nem a valogatottba.
Az nem valo semmilyen nemzeti csapatba, aki kifogasokat keres, hogy ne jojjon akkor, amikor nincs a kozeppontban a csapat.
Gondolom nem latta 25 eve a magyar labdarugast ami kis Taibink, mert akkor nem igy beszelne.
De en igen lattam, mind a dicsfenyt es a bukast is.
Mar akkor se volt top csapat a magyar nemzeti tizenegy, valamint a hazai bajnoksag, de akkor meg nem olyan felfogasuak voltak a magyar labdarugok, mint 3 eve, szivesen mentek a valogatottba, nem allandoan azzal takarodztak, hogy serultek.
Mattheus keze alatt megvaltozott a tendencia, tudjak, hogy kulfoldre igy is ellehet jutni es hajtani kell, akarni a gyozelmet.
En megundorodtam a magyar labdarugastol sokaig nem is neztem, mert nem lattam a kuzdeni akarast, es mindig azt mondtam, hogy hajtsanak es kapjanak ki nem szamit.
De legalabb ne hozzanak az osszes magyar szurkolot szegyenbe azzal, hogy ez a mi csapatunk ezeket nem erdekli semmi, mert a kis futballmaffiajuktol megkapjak igy is, ugy is a magyar fizetesi viszonylathoz kepest iszonytatoan magas fizetesuket. Na ez valtozott meg Mattheus keze alatt, most mar hajtanak, meg ha eselyuk sincs es ez peldamutato, es elobb vagy utobb meglenne az eredmenye, mint Norvegiaban,Svajcban,Torokorszagban es a hasonlo csapatoknal, ahol sok-sok eves munka meghozta a gyumolcset es ezert kell eltakaritani a regi begyoposodott garniturat s nem szabad hagyni, hogy uj edzo legyen.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Ramore
abben nem vagyok biztos, hogy súrolják az elitet, inkább szerencsésen alakultak a dolgaik.
rushman
csak azt mondja meg már valaki, hogy mitõl van az, hogy az U17 meg még talán az U21-es válogatott az európai elit határát súrolja, aztán 4-5 év múlva meg "elérik" a jelenlegi felnõtt válogatott szintjét. Szal mitõl van ez?

B0B0
Totálisan egyet értek veled! Nem érdeke neki, hogy leégjen itt azért a pénzért amit kap!
És szerintem is akkor lenne a legjobb a magyar focinak, ha az MLSZ meg az MLL eltakarodna a büdös picsába, a profiliga visszaváltoza amatõrré, és nem a pénz lebegne elsõsorban minden játékos szeme elõtt! Matthäus ezért is nagy! Teljesen függetleníti magát ettõl!

rushman
hát ezt meg honnan veszed, egyáltalán mit értesz azalatt, hogy "lenyúlja"?
Elvitte németföldre, vagy mi?
Saját renoméját vája tönkre, ha nem ér el eredmény, nem? Vagy szerinted itt akar nyugdíjba menni? Szép kis edzõi pályafutás lenne.
Nem kéne a balkáni magatartást egy profi szemléletû nyugati gondolkodású emberre ráerõszakolni, úgy látszik képtelenel vagyunk kilépni saját árnyékunkból.
Azt, hogy az MLSZ MLL meg a többi haszontalan labdarúgásredukáló intézmény milyen módon tevékenykedik, az már engem régóta nem érdekel, nem tudom ti hogy vagytok vele.

Ramore
nem hisszük azt, csak õ annyival lop kevesebbet, mint a külföldi politikusok a magyaroknál.
Azt!

Csak a felét!!!😊

REAL MADRID

szanics
Azt hiszitek, Matthäus nem nyúlja le az egész magyar labdarúgást?

Ramore
igazad van, nem csak a klub edzõket kellene külföldiekre cserélnünk, hanem az mlsz vezetését is.
Ramore
egye értek mindkettõtökkel, a pénz szaga megszédíti a leggazdagabb magyar embert is, nameg a magyar mentalitás....
Ja hiszen MAGYAR!!!!

REAL MADRID

B0B0
Sosem fogja eléggé gazdagnak érezni magát ahhoz, hogy leálljon a pénzösszeharácsolással!

DJ Bee18
de ha edzõnek külföldi kellene, mert õk tudják, mi kell az európai focihoz. Akkor viszont az MLSZ-be is kellene már egy tapasztalt külföldi, nem? És nem egymás között cserélgetni a stafétabotot, mert ez a töketlenkedés, ami itt van nálunk, az borzasztó

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

szanics
Kisteleki egy mocskosul sikeres üzletember a magánéletben, ne aggódj, nem a pénzre hajt...