MLSZ és MLL topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár nem az én döntésem!!!
REAL MADRID
Ha Milutinovic elment Katarba, ide miért ne jönne? Õket még mi is megvernénk.
Csak meg kell fizetni.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
REAL MADRID
REAL MADRID
Szentes Lázár:Egy abszolult unszimpatikus ember aki még sehol nem dobbantott nagyot pedig volt már rá lehetõségen többször is(Debrecen).
Szakmailag állítólag az elsõk között van,de emberileg nagy nulla,és ez a megnyilatkozásaiból is kitünik.
Pajkos János:Szintén nem szimpatizálok vele,és neki sincsennek nagy eredményei azt a kupagyõzelmet leszámítva.Nem hinném hogy õ kellene Miskolcnak.
Reszeli:Fiatalabb korában szimpatikus volt de mostanság a stílusa nagyot változott egy igazi balfasz lett.
Ilyen keret Gyõrbe utoljára a 80as években volt és õ képtelen csapatot gyúrni belõlük.
Keszei Ferenc:Egy igazi beugró edzõ akit eddig mindig kirugtak az elsõ osztályból az eredménytelenség miatt.Most is jó lesz Pécsen a télig.
Rá még nagyon szép jövõ vár és szerintem legalább 4-5 bajnoki címet fog nyerni jövendõbeli csapataival,és abban is biztos vagyok hogy lesz õ magyar kapitány az elkövetkezendõ 10 évben.
De kiváncsi lennék rá hogy te vagy ti milyen véleménnyel vagytok😛ajkos Jánosról,Szentes Lázárról,Reszeli Sóós Pistáról és Keszei Ferencrõl.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
De sztem õ sem akar minket látni!!!
REAL MADRID
Külföldi, TAPASZTALT edzõ kell. Én Milutinovicsot szívesen látnám.
REAL MADRID
Másrészt pedig valamit valamiért, csak sajnos a valami hiányzik nála, viszont ezért a valamiért más le tudna tenni valamit az asztalra. 😄
Amikor a másodosztályban elkezdett dolgozni én szurkoltam neki mert bejött a kemény,csupaszív stílusa de amikor Lothart kikezdte mondván hogy nincs játéka a válogatottnak meg gyakorlatilag megmondta hogy Matthaus nem ért a szakmához,akkor azt mondtam hogy jól van Flóri te se vagy külömb Mezeynél.
Amúgy ha van olyan csapat Magyarországon aminek abszolult nincs játéka és nincs csapat az pont a REAC meg esetleg a másik nagy okos abszolult unszimpatikus Szentes Lázárt és csapatát a Pápát mondanám itt.Jelenleg Magyarországon szerintem az eggyik leggyengébb kerete a HONVÉDNAK van de ez a csapat egy nagyon jó példa arra hogy mire is képes egy igazi jó edzõ(Dolcetti).
Szóval hogy visszatérjek a kiindulóponthoz Flórinak tényleg menneie kéne lassan és állítom ha egy Jó "falusi" edzõ például Pintér átvenné a REAC-ot még az összel elmozdulnának az utolsó hekyrõl.
Miért nem lesz holnap az NS címlapján, hogy a Reac csapatánál edzõválság van? Mikor dobják végre ki a magyar edzõképzés újabb csõdtömegét, urbánt?
De inkabb hozzanak. 33-37 ev kozotti nyugati jobb labdarugokat, mint Alban es hasonlo nemzetisegu fiatalokat, ahogy Japanban tettek anno.
Mondjuk ok megtehettek, nekunk nincs olyan vastag penztarcank.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
szerintem õ ennél csak jobb lehet!!
Pocsék egy csatár!!!
Csak azért van a csapatban mert Németo - Magyaro. 0-2 ...
és így nevet szerzett magának!!!
és mert magyaro-on nincs teljes értékû befejezõ csatár!!!
Vagy talán GYepes??? 😊
REAL MADRID
Egyébként én annyit tennék hozzá a mondandódhoz, hogy Matthäus jelenleg egy kezdõ edzõ, akárhogy is szépítjük a dolgot. Ez viszont azt jelenti, hogy nem csak a csapat, hanem õ is fejlõdik. Emiatt biztos vagyok benne, hogy a válogatott eredményessége egyre nagyobb tempóban fog javulni.
Húúúúú de szánalmasak!
Magyar edzoktol ezt mashogy latjuk.
Lasd Meszoly es a bundabotrany (valamint a labdarugastol valo 10eves eltiltasa, ami valami fondorlat folytan kikerekedett, mint magyar szovetsegi kapitanyi szek formajaban).
Itt latszik, hogy milyen egy tetves bagazs van a labdarugasunkban.
Az eredmenyessegre pedig visszaterve.
A kis topicrombolonak meg annyit, hogy ne takarozzon a Mattheus merlegevel, beszelni konnyu, de probaljon egy teljesen uj csapattal, ami raadasul szanalmas is nyerni, idegenben Franciaorszag ellen, hazai palyan Argentina, Brazilia, Real Madrid es hasonlo neves csapatok ellen akarmelyik csodaedzo nyerni.
Raadasul Nemetorszag es Skocia ellen sikerult idegenben nyerni.
Hozzaerteset amugy is bebizonyitotta, azzal hogy Dardait betenne a csapatba.
Dardai menjen inkabb Berlinbe, ha ugyis odavagyik es nem a valogatottba.
Az nem valo semmilyen nemzeti csapatba, aki kifogasokat keres, hogy ne jojjon akkor, amikor nincs a kozeppontban a csapat.
Gondolom nem latta 25 eve a magyar labdarugast ami kis Taibink, mert akkor nem igy beszelne.
De en igen lattam, mind a dicsfenyt es a bukast is.
Mar akkor se volt top csapat a magyar nemzeti tizenegy, valamint a hazai bajnoksag, de akkor meg nem olyan felfogasuak voltak a magyar labdarugok, mint 3 eve, szivesen mentek a valogatottba, nem allandoan azzal takarodztak, hogy serultek.
Mattheus keze alatt megvaltozott a tendencia, tudjak, hogy kulfoldre igy is ellehet jutni es hajtani kell, akarni a gyozelmet.
En megundorodtam a magyar labdarugastol sokaig nem is neztem, mert nem lattam a kuzdeni akarast, es mindig azt mondtam, hogy hajtsanak es kapjanak ki nem szamit.
De legalabb ne hozzanak az osszes magyar szurkolot szegyenbe azzal, hogy ez a mi csapatunk ezeket nem erdekli semmi, mert a kis futballmaffiajuktol megkapjak igy is, ugy is a magyar fizetesi viszonylathoz kepest iszonytatoan magas fizetesuket. Na ez valtozott meg Mattheus keze alatt, most mar hajtanak, meg ha eselyuk sincs es ez peldamutato, es elobb vagy utobb meglenne az eredmenye, mint Norvegiaban,Svajcban,Torokorszagban es a hasonlo csapatoknal, ahol sok-sok eves munka meghozta a gyumolcset es ezert kell eltakaritani a regi begyoposodott garniturat s nem szabad hagyni, hogy uj edzo legyen.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
És szerintem is akkor lenne a legjobb a magyar focinak, ha az MLSZ meg az MLL eltakarodna a büdös picsába, a profiliga visszaváltoza amatõrré, és nem a pénz lebegne elsõsorban minden játékos szeme elõtt! Matthäus ezért is nagy! Teljesen függetleníti magát ettõl!
Elvitte németföldre, vagy mi?
Saját renoméját vája tönkre, ha nem ér el eredmény, nem? Vagy szerinted itt akar nyugdíjba menni? Szép kis edzõi pályafutás lenne.
Nem kéne a balkáni magatartást egy profi szemléletû nyugati gondolkodású emberre ráerõszakolni, úgy látszik képtelenel vagyunk kilépni saját árnyékunkból.
Azt, hogy az MLSZ MLL meg a többi haszontalan labdarúgásredukáló intézmény milyen módon tevékenykedik, az már engem régóta nem érdekel, nem tudom ti hogy vagytok vele.
Csak a felét!!!😊
REAL MADRID
REAL MADRID
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century