Magyar Labdarúgó Szövetség és a Liga topikja
-
Erre csak azt tudom mondnani, tegye, ha ugy teszi, hogy kozben azokbol a jatekosokbol jon ez a penz, akiket jo kulfoldi bajnoksagba tud kijuttatni.
Magyar edzoktol ezt mashogy latjuk.
Lasd Meszoly es a bundabotrany (valamint a labdarugastol valo 10eves eltiltasa, ami valami fondorlat folytan kikerekedett, mint magyar szovetsegi kapitanyi szek formajaban).
Itt latszik, hogy milyen egy tetves bagazs van a labdarugasunkban.
Az eredmenyessegre pedig visszaterve.
A kis topicrombolonak meg annyit, hogy ne takarozzon a Mattheus merlegevel, beszelni konnyu, de probaljon egy teljesen uj csapattal, ami raadasul szanalmas is nyerni, idegenben Franciaorszag ellen, hazai palyan Argentina, Brazilia, Real Madrid es hasonlo neves csapatok ellen akarmelyik csodaedzo nyerni.
Raadasul Nemetorszag es Skocia ellen sikerult idegenben nyerni.
Hozzaerteset amugy is bebizonyitotta, azzal hogy Dardait betenne a csapatba.
Dardai menjen inkabb Berlinbe, ha ugyis odavagyik es nem a valogatottba.
Az nem valo semmilyen nemzeti csapatba, aki kifogasokat keres, hogy ne jojjon akkor, amikor nincs a kozeppontban a csapat.
Gondolom nem latta 25 eve a magyar labdarugast ami kis Taibink, mert akkor nem igy beszelne.
De en igen lattam, mind a dicsfenyt es a bukast is.
Mar akkor se volt top csapat a magyar nemzeti tizenegy, valamint a hazai bajnoksag, de akkor meg nem olyan felfogasuak voltak a magyar labdarugok, mint 3 eve, szivesen mentek a valogatottba, nem allandoan azzal takarodztak, hogy serultek.
Mattheus keze alatt megvaltozott a tendencia, tudjak, hogy kulfoldre igy is ellehet jutni es hajtani kell, akarni a gyozelmet.
En megundorodtam a magyar labdarugastol sokaig nem is neztem, mert nem lattam a kuzdeni akarast, es mindig azt mondtam, hogy hajtsanak es kapjanak ki nem szamit.
De legalabb ne hozzanak az osszes magyar szurkolot szegyenbe azzal, hogy ez a mi csapatunk ezeket nem erdekli semmi, mert a kis futballmaffiajuktol megkapjak igy is, ugy is a magyar fizetesi viszonylathoz kepest iszonytatoan magas fizetesuket. Na ez valtozott meg Mattheus keze alatt, most mar hajtanak, meg ha eselyuk sincs es ez peldamutato, es elobb vagy utobb meglenne az eredmenye, mint Norvegiaban,Svajcban,Torokorszagban es a hasonlo csapatoknal, ahol sok-sok eves munka meghozta a gyumolcset es ezert kell eltakaritani a regi begyoposodott garniturat s nem szabad hagyni, hogy uj edzo legyen.