Magyar Labdarúgó Szövetség és a Liga topikja
  • szanics
    Nem az volt a cél, hogy Kisteleki legyen az MLSZ-elnök, de hiába is próbálnám megmagyarázni szűkre mért értelmednek, hogy ennek mi volt a valódi oka.

Én nem mondom, hogy rosszul gondolkodsz, gondolkozz úgy, ahogy jól esik, tudod, ettől vagyunk különbözőek. Nekem megpróbálhatod megmagyarázni, hogy nekünk milyen rossz lesz a Kisteleki-féle irányítás, de a helyzet az, hogy sokkal rosszabb nem lehet, mint a Bozóky-féle...
    Én megpróbálhatom Neked megmagyarázni, hogy Kisteleki jobb MLSZ-elnök lesz, nem fogod elhinni nekem.
    Mondhatod, hogy Matthäus jó kapitány volt, nem fogom elhinni.
    Mondhatom, hogy nem volt jó, nem fogod elhinni.

Nincs ezzel semmi baj, de ez a keménykedős szöveg, a rágalmazás, a faszozás bizony felvet pár kérdést bennem egy 35-40 közötti emberről, akinek kora szerint családapának kéne lennie, de az Ég mentsen meg minket ettől...

(ha már ennyire személyeskedünk, bár eddig ezt próbáltam elkerülni, és most is finoman fogalmaztam)

Jakuzával folytatott párbeszédemet ezzel lezárom, gyengeelméjű egyénekre nem pazaroljuk a leütéseket (egyeztettem Kistelekivel és megegyeztünk ebben).