Magyar Labdarúgó Szövetség és a Liga topikja
-
Az utolso ket mondatoddal 100%-ig egyetertek.
Leirtam mar szazszor s nagy valoszinuseggel ugyanennyiszer lefogom meg irni, hogy en szinte gyulolom a Bayern Munchen csapatat, valamint a volt vagy jelenlegi jatekosait.
De meg kell hajolnom Mattheus elott, mert az utolso 25 ev alatt en nem lattam egy magyar jatekost,edzot vagy footballban dolgozo vezetot, aki legalabb csak a tizedet akarta tettekben tenni, mint o. (talan ez alol az UEFAban remeklo Videoton volt kivetel)
Semmi mast nem lattam csak igergetest, csalast, megvesztegetest vagy botranyt.
Jott valaki aki tenni is akarta valamit a nemet mentalitasaval, es megbuktattak azok, akik tizszer tobb ev alatt mint amennyit o dolgozott, semmit nem mutattak a botranyokon kivul.
Beszeljunk a Tornyi ugyekrol ? Vagy esetleg a Meszoly totobotranyarol, talan a Kisteleki amokfutasairol, amit elkovetett NB1es csapatoknal ?
Raadasul olyan indokokkal buktattak meg, amik egyszeruen a rohej kategoriakba tartoznak. (Sok kiprobalt jatekos, sok vereseg a nagycsapatoktol vagy tul gyenge csapattal jatszunk, tul sok magyar jatekos ment kulfodre miatta, tul sok fizetest kap es sorolhatnam).
Ezert nem lesz itt sohasem labdarugas, mert mindent meglehet ebben az orszagban magyarazni.
Azert kaptunk ki mert csipos volt a bableves, azert nem tudott az MLSZ dontest hozni, mert a portas szabadnapot vett ki, satobbi satobbi satobbi.
En megmondom az egyeduli okot, azert nem jut elore a labdarugas, mert olyan emberek ulnek a konder kozeleben, mint Tornyi,Meszoly,Kisteleki,Berczi es a hozzajuk hasonlo tuskok.
Kerdem en ha ilyen okos volt a Meszoly, akkor kapitanykent miert bukott meg ketszer ?
Ha a Tornyi akkora szakember, miert nem hallunk masrol csak arrol, hogy melyik klubjat perelte be a fizetese miatt ?
Olvastak ezek egyaltalan bibliat ? (Mondjuk Meszoly szerintem meg olvasni se tud akkora taplo)
Az vesse az elso kovet..