Magyar Labdarúgó Szövetség és a Liga topikja
-
Grenzjager #1003 ha Lothart puccsal eltűntetik szerinted albán és moldáv ezdőkön kívűl ki áll szóba az MLSZ-el??
Mellesleg Matthäus helyében én már rég leléptem volna, és hagytam volna a magyar focit a saját szarában megfulladni, mert nem érdemel semmit.
Nem érdemel a magyar foci sem EB, sem VB, sem olimpiai részvételt, sem EB-rendezést, semmit...
csak Urbán Flórit, BazdmegMészölyt, Egervárit (jha most kiesik a Vasassal..nem baj)
minek ide Mulitinovics meg olyanok akik már sokszor voltak VB-n. Volt itt kérem Jenei Imre, akit magyar létére nem komáltak, de még úgyis sikert sikerre halmozott a románokkal, itt megbukott a Fehérvárral, megbukott a válogatottal is... az ő bűne? Nem.. Itt nincs semmilyen utánpótlás....
pl én pesszimista vagyok Gera ügyében is... Szerintem még 1-2 szezon a WBA-ban aztán annyi, Leicester City, Sheffield Utd, Luton Town kaliberű csapatokhoz mehet. Ő se fiatal már...
Ha Matthäus marad, marad a tűz is, amiből még kisülhet valami, külföldi nem fog jönni utána az hótziher. Maradnak a magyar edzők..... jujjjj....
akkor már inkább Gheorghe Funar legyen a szövkap, az legalább elvi alapokon üti vágja majd őket orrba-szájba.....
jobb nem is való a magyar focistáknak....