MLSZ és MLL topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Na tudniillik, hogy Czibor pont ellenkezo labbal jatszott szelsot, es megis a vilag akkori legjobb szelsoje volt.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Én is focizok heti 1x(kispálya), és mellette 2x edzés. 19 éves koromig nagypályán játszottam NB2-ben ifiszinten, és NB3-ban felnõttszinten, és mi többször meghúztuk ezt a lépést. Pont én voltam a jobb-futó (3-5-2), és több meccsen balszésõként játszottam.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Ne add a hülyét, egy sorsdöntõ meccsen ilyet meghúzni õrültség. Kérdezd meg a Várhidit vagy a kedvenc szakkommentátoraid közül valakit 😛P
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Parancsolj, várom az érveidet fröcsögés helyett.
De ha nem igy lenne akkor sem ez hatarozza meg azt, hogy rossz edzo e valaki.
Idohuzasi szandek volt abban a csereben.
A szerencse faktort meg egy akarmilyen jo edzo se tudja kiszamitani, marpedig csakis a szerencsen mulott a Svedek ellen.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Komolyan mondom, mindketten szánalmasak vagytok.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
2. örülök, hogy ha valami ellen nem tudsz érveket felhozni, mindjárt elkezdesz személyeskedni, ez szellemi színvonalad értékmérõjének tökéletes...
Menni nem tudott sose, nem hogy focizni.
Es ilyen ul a TVben.
Mar pedig ez sport.
A sportot meg az eredmenyeseg hatarozza meg.
Ha nincs eredmeny akkor nagy valoszinuseggel, nem ertesz hozza, vagy nem vagy jo sportolo.
Elfogadhato ha egy vilagversenyeken kozepmezonyben vegezzen valaki, de az mar nem hogy szazadrangu versenyeken egy profi sportolo vagy edzo szanalmasan leszerepeljen.
Ralehetne fogni meg talan arra, hogy azert nem ert el eredmenyt, mert a tobbieknek nagyon kijott a lepes (hallottunk mar orok masodikokrol), de amikor mar a harmatgyenge Lichteinsteint nem tudja legyozni valaki, akkor mar hozzanemertesrol kell beszelnunk.
Zombori Sándorra én finoman szólva nem mondanám, hogy játékosként nulla lett volna, edzõ meg ugye nem is volt soha, szakkommentátornak tûrhetõ.
Várhidi Péter pedig - aki szerintem a legjobb szakkommentátor Magyarországon - edzõként bajnok lett az Újpesttel, és rengeteg hasznos információt mond el edzõi szempontból meccs közben. Ha azt mondja, õ ezt vagy ezt tenné Capello helyében, azért nem kell mindjárt elküldeni a francba, mert csak arra próbál rámutatni, hol lehetne keresnivalója egyik vagy másik csapatnak.
A szakkommentátor azért van ott, hogy elmondja a véleményét.
Uj keletu hir Verebest akarjak a Ferencvaros edzojenek.
Megegy emberrel bovul a kor aki annyira odavan a Mattheusert es nagy nemzetkozi sikereket ert el. 😛
Néztétek a szavazást?
"Kedvencem az amikor megmagyarazza az olyan edzo vagy szakkommentar, aki nulla volt jatekos koraban vagy edzokent, hogy hogyan kell csinalni."
Mi a fasz koze van masnak ahhoz, ha valakit behiv egy edzo a sajat csapataba ?
Jo hogy nem mar megmondjak neki, hogy kit kuldjon a palyara, milyen strategiaval jatszon a csapata es mikor csereljen.
De akkor kerdem en, akkor most ki az edzo ?
Kedvencem ez a megmagyarazosdi.
Nem ugy kell, hanem igy es akkor jo lesz, de amikor ott van a muki akkor nem produkal semmit. Es ilyenekbol televan a padlas.
Kedvencem az amikor megmagyarazza az olyan edzo vagy szakkommentar, aki nulla volt jatekos koraban vagy edzokent, hogy hogyan kell csinalni.
Miert nem akkor csinalt valamit, amikor neki kellett volna letenni az asztalra valamit ?
En is tudom elmeletben, hogyan kell 9,58at futni szazon, de ettol meg nem fog menni tehat nem is eroltetem, valamint nem is magyarazom, hogy bezzeg en megcsinaltam volna.
a poén az a dologban, hogy Matthaus viccesen káromkodott, míg mészöly minden mondatában kétszer teszi ugyanezt, de nem ám tréfából....
REAL MADRID
De MO-n mindenki olyan okos, hogy attól már behányok.<#fogmosas>#fogmosas>
\"Never say never!\" W Churchill
Arrol nem is beszelek, hogy haromszor probalt MLSZ elnok lenni sikertelenul.
Ugyanez tortenhet megint a hatterben, hogy a troger megint MLSZ elnok szeretni valami modon valni.
Ugye mindenki emlekszik a haromnegyed evvel ezelott tortentekre, amikor is Meszoly "Ur", Mattheust ocsarolta a liga taggyulesen es a Sport1 TVben probaltak utana a feleket bekiteni.
Tehat nem ujkeletu dolog az o szinrelepese.
Ennyi!