• aszizoli
    Nem kívántam vitatkozni senkivel. Mint a #358 végén írtam ez csak a saját elmélkedésem. Viszont, te huszon évesen, és én negyvenesen, bizonyára ésszel játszunk.
    De! Ott vannak a fiatalabb korosztály akik csak az X-et ismerik a kontrolleren, és kevésbé a négyzetet. Ez miatt nem kellene velük meggyülöltetni egy játékot, ugyanis a sok sikertelenség ezt szülné.
    Egy példa: Itt van a négy éves fiam. A GT4 megjelenésekor elég sokat nyomtam a játékot, a fiam pedig árgus szemekkel nézte az eseményeket. Amikor abbahagytam, ő vette kézbe az irányítást, de semmi esélye nem volt a többi autó közelébe érni sem. Gyorsan megunta, és más játékot kért a gépbe.
    Késöbb ha játszotunk a helyzet ugyan az volt, annyi különbséggel, hogy amikor nála volt a joy, folyamatosan nyomtam neki az instrukciókat. Az eredmény az lett, hogy két hét múlva, teljesen önállóan versenyben volt az ellenfelekkel. Most amikor a TT-t hazavittem, minimális segítséggel kezdett neki. Volt esés-kelés rendesen, de egy órai játék után elkezdte leigázni az ellent.
    Viszont ahoz,hogy ez sikerüljön neki, kelletek a játékkészítők is, akik gondoskodtak róla, hogy minden korosztálynak emészthető produktumot dobjanak össze. Persze a "minden korosztály" nekik több bevételt is jelent, de számunkra ez most mellékes.
    Nem tudom lejön-e számodra a mondanivalóm, de remélem kihámozható a sok zagyvaságból.Ha nem jöne össze akkor biztos sok kokót szívtam. Bocs érte.
    Ui.: Vedd meg a játékot, és utánna kíváncsi lennék a véleményedre.
    Más motoros progival, szoktál menni?