Jajj mar te felreertettel valamit. Arrol volt szo hogy a ffben a konyvjelzoket ki lehet tenni a cimsav ala, es igy szem elott vannak. Meh ff nem lopkod konyvjelzoket, had ne fontolgassam melyik bongszoben nincsenek konyvjelzok :) Valahol lattam egy osszehasonlito tablazatot mozilla, ff, ie kozott, es felsoroljak, hogy melyik mit tud es melyik mit nem. Erdemes lenne megnezned, emellett az activex vezelrojuk tenyleg mas, igy nekem a crackoldalakrol elo sem jonnek azok a kattints ide mert ez kell ahhz hogy letolthesd a cracket popupok, csak adownload gomb. Emellett ff melle lehet szamtalan plugint teni, amik altalaban 5-100k ig terjednek, es igen hasznosak. Pl web developer tools, csak tesztre tedd fel, webfejleszoknek sztem elengedhetetlen. FF szabvanyosan kezeli a css-t, a js-t, a html elemeknel is azt teszi amit mondok neki, nem pedig sajatoskodik, hogy o ugygondolta, hogy a tablazatnak akkor is kell padding ha kinullazom...
probald ki hogy keszitesz egy tablat, sima html, semi css, 3 vizszintes cellaval. Add meg a szelessegeiket es a magassagat, majd nezd meg ieben es FF-ben.
Na utannanezek a linkeknek picit