igen, tényleg CSAK ÚGY települnek. persze nem a legális verziók, de ha az ember hackandcrack oldalakon mászkal(ami eleve illegális) ott a lófaszok nem kérdezik meg, hogy telepítődjenek-e...
van ilyen. IE szar. várom a következő verziót, de valszeg csak azért fogom látni, mert muszáj...
NAV... hát no comment.
én Antivir Guard-ot használok.. sokan szidják, de már vagy két éve nem volt vírusom. nem fogja eg a gépet, és ingyenes, nem kell törögetni mint a Nos32-őt, aminek a használhatóságáról is legendák szólnak(felhívom a figyelmet, hogy egyiknek a telepítője se haladja meg a 8 megát, ebben már a definition fileok is benne vannak.)
én annak idején jártam úgy a cégnél norton antivírus telepítésekor, hogy Internet update-nél kiírt valamit, azt tehettem újra.(elvileg telepítés után újra kellett volna indítani, azt csak utána Netupdate... igen kiírta, hogy indítsak újra, de azért nem kellett volna elbaszódnia, ha update-elem ujraindítás nélkül...)
sose szerettem s norton termékeket, de a symantecesek még szarabbak... tűzfalukról is legendák szólnak.. nem sok ilyen szar progi van..
régi Norton Utilities-ben mondjuk még voltak jó kis dolgok.(valami segédprogival elértem, hogy a floppy lemez minden szektorát hibásnak jelölte meg. poén volt utána scandiskelni a full piros lemezt:))