AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• InfectedMann
    Én is láttam már ennél rosszabb filmet, de én egyáltalán nem volt alatta feszült és nem izgultam...
    főleg, hogy mikor megláttam az eleljén a néger csajt már sejtettem, hogy ő fog életben maradni :D aszittem tévedek és többen életben maradnak, de hát csalódnom kellett :( igaz az alien filmekben is ripley mindig életben maradt , de pl. a 2 részben volt más túlélő is... itt is többen voltak itt is lehetett volna még túlélő ! Mondjuk azok a túlképzett katotának kinéző bohócok :D

90 perc alatt nem lehet pl. egy olyan szintű filmet csinálni mint a Aliens ahol alapjában véve megismerjük a szereplőket és ez egy irtózatosan nagy baromság->
    "Akkor most ki a lényeg? Nem az Alienek, Predatorok? Kit érdekelnek az emberek, ők csak mellékszereplők."

["odaadja a saját lándzsáját"
    Na az aztán a fő csúcstechnikájú fegyverük volt.]

A Predatoroknak nem szokták csak úgy elajándékozni a saját fegyvereiket amiket neki ki kell érdemelniük !

Akciókról annyit, hogy kevés volt... ez a 90 perc kevés volt, hogy a történet és a szereplők kitudjanak bontakozni...

nem minden áron fikázni akarom a filmet, de hát amit nem érdemes azt védeni sem kell... nem hozták ki a maximumot a filmből és kész... inkább filmesítették vonla meg valamelyik AvP képregényt vagy könyvek... mérföldekkel jobb a legtöbb sztorija mint ennek a filmnek...

(sry az esetleges helyesírási hibákért, de most nincs erőm visszaolvasni amit írtam)