AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Fenrir
    Én is megnéztem és számomra nagy csalódás volt :\

Minden filmet megnéztem ami az Alien és a Predator világában játszódott, a megjelent játékokkal is foglalkoztam és szinte minden könyvet el is olvastam ezért eléggé sok a számomra érthetetlen dolog.

Első: az Alienek az arctámadótól a lárváig hogyan tudnak ilyen gyorsan fejlődni? Az Alien 1-ben és 2-ben is elég sokáig tartott amíg a gazdaszervezetben kifejlődött a lárva ezért a kórházi jelenet ahol a terhes anyából 3-4!!! lárva született cirka 5 perc alatt nevetséges volt.

Második: a Predatorok az Alieneket csak zsákmánynak tekintik a beavatási vadászatokon, miért érdekli őket, hogy egy bolygón lezuhant egy rakománnyi dög és el kezdenek szaporodni? Nekik az annál jobb lenne mert mindig lenne mire vadászni.

Harmadik: vajon miért nincs a Predator 2-nek semmi köze ehhez a 2 AvP filmhez? Pedig egészen jól mellé lehetett volna kanyarítani a történetet hiszen akkor már volt ott egy titkos szervezet ami a Predatort figyelte.

Negyedik: miért nem mutattak a filmben egy királynőt sem? Hiszen csak ő tudna tojásokat rakni a további arctámadó nemzedékhez, ehelyett a Predalien termékenyített meg mindenkit??? Jah nem, volt kb 2 arctámadó a film elején, ha jól számolom az keményen 2 Alien lehet.

Annyi pozitívumja volt, hogy nem nagyon válogattak a szereplők kinyírásában, akit lehetett megöltek valahogyan az írók :)

Számomra még mindig az Alien 1-2 és a Predator 1-2 a nyerő, a többi történetben utána sem érhet.