5789
-
Na, az Isten mentsen attól, hogy az Űr-utasokat is belekeverjék!
Már komolyan hányingerem van hálivúdtól. -
Szerintem meg is érdemli a legroszabb folytatást.
A film fele emberekről szól ki kibe szerelmes,volt betörő állást keres.
Ki a faszt érdekel az emberek sorsa ebben a filmben ők csak áldozatok nem is kellene megszólalniuk csak potyogjanak mint a legyek.(mondjuk az avp 2ben is hullottak rendesen) -
ugy látszik másnak sem jött be a film:
málna dij
Ha egy kicsit is számit a nézők véleménye akkor elgondolkoznak majd rajta hogy mit és hol rontottak el. -
Az alien 3-ban sem normális alien volt,máshogy mozgott,nem voltak a hátán azok a légzőcsövek,a szine is más volt...
Én is remélem,h lesz 3. része,mert azért a space jockey-t csak meg kéne magyarázniuk valahogy,meg a preatorian-alienre is kíváncsi vagyok már,ami ugyebár csak a játékban van... -
a predator szálat lehetne olytatni filmekkel de az alien fasságból mindíg atom lesz a vége -
Azért kicsit érdekesnek tartom, hogy mitől jött létre ez a Predalien. Mert ugye az AvP 1 végén egy sima arctámadó petézett bele az egyik Predatorba. Az Alien 1-2-ben emberekbe petézett bele, ott "normál" Alien jött létre. A harmadik részben egy állatba (kutya volt asszem vagy tehén, a könyvben és a filmben emlékeim szerint nem ugyanaz) és ott is egy "normál" Alien jött létre. Itt miért lett vajon más? Miért nem volt előtte kutyafejű Alien? :) -
Ezt a filmet nem érdemes semmilyen észérvvel védeni. Milliónyi sebből vérzik, szar az egész.
"Az Alien és Predator filmek meghaltak 2004-ben. Az AVP pedig most, 2007-ben." (by The Reaper - AVPUNIVERZUM)
Én már semmi jót nem várok a frencsájztól... -
Ez Predalien így egy nagy baromság volt. -
Oké nem vitatkozom legyen igazad de ez az egy predator bőven elég volt ennyi alianhez.
Ugy tünik az avp 1ben lévő predik csak kezdők voltak. -
W B #5539 magyarán kifejlet -
Én olyan királynőre gondoltam ami az avp 1ben volt az alien 2ben meg a 4ben. -
W B #5537 királynő szabadult el... mé nem érti meg ennyi Pyode Amedha? -
Szerintem ha több predator ment volna nincs semmi akci benne hiszen egy predi is nagyon jól boldogult most ha 3mat esetleg 5öt vagy ennél is többet küldenek akkor az alienek a városig sem jutnak el.
Szerintem akkor lett volna jó a több predi ha több alienne szabadult volna el + 1 királynő is. -
W B #5535 második pontodra a válasz: Ha saját hibájuk hogy egy lakot (akár csak kolónia) bolygón elszabadulnak a xenomorphok akkor azokat kötelességük megölni. De ilyenkor nem egy predátor megy a helyszínre, hanem sokkal több. (ez itt lett elcseszve)
Harmadik: és hogy ha csak ki kéne következtetned? mivan ha a W. vagy a Y. figyelte, és ezért adták nekik a vállöveget.
Negyedik: mutattak, a predalien volt a királynő, csak még nem kifejlett.
-
a predator 1-2 téleg jók de az élienek fasságok aminek a túlon-túl sérthetetlenségük miatt van én most nézem ezt a szutykot de a sablonhegyeken túl sokmindent nem tudok mondani ha nem alszok el rajta majd megírom milyen volt -
Én is megnéztem és számomra nagy csalódás volt :\
Minden filmet megnéztem ami az Alien és a Predator világában játszódott, a megjelent játékokkal is foglalkoztam és szinte minden könyvet el is olvastam ezért eléggé sok a számomra érthetetlen dolog.
Első: az Alienek az arctámadótól a lárváig hogyan tudnak ilyen gyorsan fejlődni? Az Alien 1-ben és 2-ben is elég sokáig tartott amíg a gazdaszervezetben kifejlődött a lárva ezért a kórházi jelenet ahol a terhes anyából 3-4!!! lárva született cirka 5 perc alatt nevetséges volt.
Második: a Predatorok az Alieneket csak zsákmánynak tekintik a beavatási vadászatokon, miért érdekli őket, hogy egy bolygón lezuhant egy rakománnyi dög és el kezdenek szaporodni? Nekik az annál jobb lenne mert mindig lenne mire vadászni.
Harmadik: vajon miért nincs a Predator 2-nek semmi köze ehhez a 2 AvP filmhez? Pedig egészen jól mellé lehetett volna kanyarítani a történetet hiszen akkor már volt ott egy titkos szervezet ami a Predatort figyelte.
Negyedik: miért nem mutattak a filmben egy királynőt sem? Hiszen csak ő tudna tojásokat rakni a további arctámadó nemzedékhez, ehelyett a Predalien termékenyített meg mindenkit??? Jah nem, volt kb 2 arctámadó a film elején, ha jól számolom az keményen 2 Alien lehet.
Annyi pozitívumja volt, hogy nem nagyon válogattak a szereplők kinyírásában, akit lehetett megöltek valahogyan az írók :)
Számomra még mindig az Alien 1-2 és a Predator 1-2 a nyerő, a többi történetben utána sem érhet. -
Szerintem is nézhetőbb az első része. De egyik se ér fel a régi filmekhez:). Amúgy ez olyan izé volt a vége. Felrobban a város húúú, ezt már az előző részben is láttuk, csak ott a predi robbantotta fel a piramist, és nem emberek. De igazán találhattak volna más befejezést, mert én úgy éreztem, hogy az előzőnek a végét látom, csak itt város robban fel, és a predi is elpusztul, meg a alien is. Amúgy tök Jó a predik bolygója:D. Ha ilyen a predatoroké, akkir milyen az Alieneké??:D. Vagy az Alieneknek csak az a piramis volt az első részbe? -
Nekem egyik része sem tetszik. :D -
Szerintem az avp első része nézhetőbb volt -
Igen, többek közt ez is a film egyik hibája. :D Tele van akkora baromságokkal, hogy fájó volt nézni. :( -
Szerintem a predator egy gis egoista kis pöcsü feszitővas.Eltünteti a nyomokat az alien utan de azért ő feszit azzal hogy megnyúz egy rendőrt és felköti a fára. -
A ponyvaregény Wolf nevű szereplőjéről kapta a nevét. A pasasról aki a filmben eltűntette a hullát.
Danny1987: Azért tüntette el a hullákat, hogy nehogy felfedezzék őket. Gondolom alaposabb vizsgálatok után rájöttek volna az emberek, hogy valami kitört belőlük. -
Ezt én se értem. Talán hogy ne fedezzék fel? -
A predator minek tünteti el azoknak az embereknek a holtestét akikböl alienek kelnek ki?
-
Nekem a pred. Viszont nem értem miért kapta a Wolf nevet. Mert bár valóban elég harcias, semmi nem utalt rá. -
CsepeLee fiú #5523 Igen, tudom. :P
Hát... mondjuk, hogy az alien-ek állnak a legközelebb a szívemhez. :D -
W B #5522 az alien. -
CsepeLee fiú #5521 Nekem a predalien tetszett a legjobban. XD -
és nem tévedtem, tényleg van ember, akinek tetszik, és követelik, hogy ugyanezek, akár ugyan igy is, csinálják meg a következő részt.
Topic - fav. siralmas -
saw123 #5519 megnéztem a filmet. hát komolyan mondom beszarok. ez ugye valami vicc? ezzel a filmmel vallatni lehetne, ha valakit utálok biztos megnézetem vele. -
W B #5518 én tízből 8.5 pontot adnék.
kedvenc faj? őőőő Ember =)
amúgy nem tudok dönteni meik. -
Predatorrrrr :D -
Én 6.5/10.
Amúgy kinek melyik faj a kedvence? Nekem alien:). -
Egyet értek. Egy harmadik rész nem lenne rossz.
Az alienek kidolgozása egyébként nekem tetszett.
A filmre énis 8/10 pontot adnék. -
W B #5514 nah, én véleményem: JÓ film.
Hororr beütése egyáltalán nem volt. a filmnek magának története nincs, de betéve a többi film közé, van benne egy kicsi.
mondhatok bármit: felőlem rendezhetik az AvP3-t a tesók.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az miss Yutani volt,akinek a cége majd egyesül a Waylandével (aki meghalt az 1. részben)és így lesz a Wayland-Yutani corporation az a cég ameik meg akarja szerezni az Alien sorozat alatt a lényeket -
Igen, az AR az az Alien 4: Alien Resurrection rövidítése. -
CsepeLee fiú #5511 AR --> "Alien: Resurrection", vagyis az Alien 4. :-)
-------------
Azt elfelejtettem mesélni, hogy sajnos elég kevesen voltak a moziban, és röhögött a hátsó sor, mikor leszakadt az apuka keze. :-( -
Alien - Resurrection ?
(Alien 4)
-
Melyik része az alien/predator sorozatnak az AR? Mert most olvasom a LightSpeed-en, hogy:"összességében azt kell mondanom, ez egy jó film. Szerény véleményem szerint így ebben a formában túlment a Predator 1-2 szintjén (mondjuk nálam e két film nincs olyan nagy magasságokban, sőt…). Az AR-t csak egyetlen egy okból nem tudja maga mögé utasítani: nem a jövőben játszódik". De mi az az AR?