Aliens vs. Predator Requiem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rigidus
Egyebkent irtam egy kritikat a imdb-re, nagyjabol azt amit itt is leirtam. Irtam le benne olyasmit is amit itt nem. Bemasolom ide is, ha valakit erdekel:

(Ha nem lattad a filmet ne olvasd el)

The worst movie in the Alien/Predator categories. Due to the ending of
the first AVP movie I was expecting a lot from this. I thought it is
going to be great, well designed work, but after the first fifteen
minutes I was so angry...

There are three main problems make this movie dog food.

Alien ship crashes. Predator general/boss/lord/squire/whatever watching
transmitted CCTV records of the ship on Predator's planet, he saw the
Predalien. He is in the hurry. The trouble is big. I was expecting he
will call a few other well-trained Predators and they will go to Earth
together. No, this guy says NOTHING and goes alone. Okay, I trust the
guy, he's going to do something extraordinary.

Now he's on Earth in the forest where the ship went down. He makes a
basic research in the ship then destroys the wreckage. Now it is clear
for the audience probably he will destroy all the evidences. Then he's
destroying corpses hit by the Alien. He's following them in the tunnel,
cleaning after them. Then once he runs into a policeman watching him
behind. He kills, skins the guy and pulls him up to a tree. That was
when first I said to myself: "it's non-sense". He's so busy to hide
everything then once he brutally kills someone and leaves the corpse
where people will find it. The whole work before was waste of time.
There were so many chances to make a good scene... (e.g. The
policeman's keep following him, LONG TIME following him! He can see
what he's doing and he has time to be in dread of Predator. Maybe the
Predator can hear a noise in the forest on the front of him and he
quickly turns the camouflage on. And now our guy is shaking, getting
swallowing he's fist: "Mother of god." The Predator is seeking on the
front of him for the noise, using the laser, still in camouflage. Our
guy's starting to lose self-control, Predator can hear our guy's
movement. The guy is trying to keep himself behind the tree, now the P.
is seeking behind where our guy is. He can't see him yet because the
tree. But our guy also can not see him in the camouflage. Predator is
approaching the tree, our guy is still behind the tree and trying to
stay in the opposite side where he believes the Predator is. Then NOW
the radio VERY QUICKLY, the guy's keep turning scared, he looks behind
but "somebody" is already waiting there. And NOW comes a blade.)

This is the first main problem with this movie: nobody is scared.
Including the little approx. 6-year-old girl, who is actually a witness
of her father's brutal murder? She sees AvP fights, dead bodies, a
'cheap woman' fixed to the wall by a star and there is no sign of
mental trauma? If nobody is scared, the audience is also not scared. If
the audience is not scared in a horror movie, the whole thing is waste
of time and money.

So, Predator's moving on, killing Aliens, Predaliens by weapons, by
hands - either simultaneously, then once he probably takes a look at
his watch: "oops, end is coming, so now I need to drop weapons, mask…"
and he begins a fight by hand with - probably not the last – less
significant Predalien. Why?

This is second main problem in this movie: nobody is thinking.

Fights: to fast, too dark, zoom is too in; camera is switching
positions too often: opponents can not be tracked and distinguished
well. When they're having a short break audience can maybe find out who
got the last punch from the previous round.

There is a young woman who decides a jump from a guy to another as
monkey from tree to tree in the Jungle. Then she fires the guy, reports
it to the other one: "okay, my now I am ready". Is it the accepted way
as people are doing over there? Was it necessary to set these people in
'positive' role in a movie that millions will see?

Then let's see the brutal scenes. Was it also really necessary to put
pregnant women in a sci-fi horror movie and get killed like this??
Isn't there any feeling of human dignity too? Then the kid in the
forest… awful…

However created this movie, have a quite distorted vision or social
ambient.

And this is the third main problem, the largest one in this movie:
creators are also not thinking - which can be the cause of its failure
in my eye.

This movie was a bin of rubbish; I am not going to buy it on DVD and probably my friends are also included.

There were 3 nice scenes too - but they're still not making this movie
any better in my eye. The Alien and the father through the window, the
human-eating-Alien gets a pike in the head, and the one at the power
station Predator's walking on the bridge and the Predalien's following
him quietly underneath.

Avoid this movie. :-(

rigidus
Igazad van, egyebkent sem er annyit az egesz film.

InfectedMann
Mivel ez nem warez oldal és nem is warez fórum ezért senki sem fog neked file nevet mondani.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

rigidus
Egyebkent tudna nekem valaki mondani egy pontos fajlnevet ami az eredeti vagatlan filmet tartalmazza? Megneznem azt is, lehet, hogy kevesbe tunne szarnak az egesz. Koszi.

rigidus
Izlesek es pofonok. Az igazsag az, hogy az elso resz befejezese miatt (hogy minden bizonnyal tervezett folytatas lesz) en tul nagy remenyeket fuztem a folytatashoz. Talan ez lehet amiert kevesbe tudom elfogadni azt ami lett belole, mert van lehetoseg egy jol atgondolt film szervezesehez, elkeszitesehez.

ffxi
Nagyon szerettem volna 6-os adni imdb-n..... de 5/10 lett 😞 sajna nem váltotta be a hozzáfûzött reményeket.

Fákjúal!

Jrex
Én most jöttem nemrég a moziból,nekem tetszett,csak a hossza,pontosabban a rövidsége😄 zavart meg túl kevés benne az alienes jelenet,meg talán 1 kicsit lehetett volna világosabb h jobban lássuk mi történik,de nekem bejött a film,kb mint az 1.rész...

HF
Ma megnéztem énis.
Azok után, hogy miket olvastam róla, valami nagyon gyenge sz*rra számítottam. Ehhez képest azért nem volt vészes. Nemmondom hogy "legjobb", de nem is annyira vészes. Egy-két dolgot azért furcsálltam benne...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

1. A Predalien új képessége kicsit "új" volt.
2. A kislány igencsak csendes volt a sok lövöldözés meg vér ellenére.
3. Az oké, hogy ragaszkodtak a régi predator filmes látásmódokhoz, de nekem pl nem annyira tetszett, hogy alig lehetett látni valamit a szemszögébõl. A Predalient frankón lehetett látni, a sima alieneket is, de a hõlátás nekem egy picit túl "régies" volt.

Amit viszont hiányoltam az a rendes, sima, originál királynõ! Kár volt kihagyni.
Ami tetszett benne: a predator bolygó, a predi küzdelmei, és az a váratlan fordulat, amikor a csajt a falhoz szegezik. Picit sajnáltam érte 😊
A babás és terhes nõs részek tényleg morbidak voltak...
Naggyjából enyi szerény véleményem. Lehet megvetni érte, mert nem ócsároltam, de szerintem nem volt annyira rossz.

Figyelj öreg, vegyél vissza. Én nem bántottalak személy szerint, hogy így beszólj!
Egyébként ott van ez is: " akinek nem inge......"

És ha tetszik ha nem, nagyon sokan ajnározták elõre a második részt!
Olvass te vissza ha akarsz.

rigidus
> Most vagy a magyar felirat a szar vagy te nem tudom mit néztél.Nem az eltünt emberek miatt hivja a rendõr a nemzeti gárdát!

Gondolom - ha ilyen figyelmes vagy - biztos megnezted azt is, hogy hany orakor irtam. Mindezekmellett nem ezen a jeleneten bukott a film.

de kükemény vagy <#alien>,igazad van <#hehe>
Kmarha
ajánlom neked a visszaolvasást.. nem voltunk sokan akik elõre mondták az újabb és újabb hirek hallatán, hogy át vagyunk baszva, és tönkre vágják az egész filmet. Csak páran voltunk, és csak mi páran, egy vagy kettõ ember, aki ilyent mert volna irni a hozzászólásába, nem több. Nem voltunk sokan, könnyedén visszaolvashatod.

És olvass is vissza, mielött megmozdítod az ujjaidat és hülyeséget szarsz a képernyõre!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

én is gondoltam rá<#eplus2> , amugy kurvára semmit mondo a vége is , pont ahogy mondod . a rezidentbe legalább még raktak rá 1 lapáttal , ott nem adták meg magukat .
Shep
Egyébként a vége csak nekem Resident Evil játék koppintás?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Igen, azt nem írtam: akinek nem inge......

ja , az utolso 25percben korekt a zene nagyon ,kedvenc scifim a bolygo neve halál , ezt a filmet mégsincs kedvem ujra nézni . az iam legend-et megnéztem már 3xor is, de ez .....meg ez a szánalmas ürügy hogy akkor lemászunk a csatornába megkeresni a sluszkulcsot , már bocs, de röhejes.<#falbav>
Alien!
pfff....nekem is sikerült végigszenvedni ezt a szenzációs 8x percet...Kalap sz×r a film az biztos,talán annyival tecett jobban mint Paul W.Anderson féle szenny,hogy jobban tisztelték a hagyományokat,hangban,zenei motívumokban,mozgásban...Jó volt látni az alienkürtõket újra,jó volt hallani a motion tracker ijesztõ csipogását(a felderítõ repülõ radarjának hangjaiként?!? nevetséges...)

Részemrõl mind2 film rombolja a klasszikus filmek dicsõségét...Se súlyuk,se hangulatuk,se tartalmuk nincs...1x nézõs 90perces popcorn mozi.

Ez ma Hollywood.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Rykov
Ne általánosíts. 😊 Olvass vissza. Én, Rykov, speciel elõre megmondtam, hogy ez ugyanúgy tré lesz mint az elsõ volt. 😄
De amúgy igazad van. XD

err... http://cryptozone.extra.hu

sztem meg neked meg inkább a terminator 3 jött be xD

Na persze. Két éve kb mindenki ezzel jött:
" Ez a második rész tuti, hogy király lesz!"
meg
" Ezek a rendezõk nagyon jól meg fogják csinálni"
vagy
"Ennek rendes sztorija lesz, nem úgy mint az elsõnek"

Aha. Most meg:
"Én elõre mondtam, hogy szar lesz"

Szóval ehhez csak annyit, hogy én meg elõre tudtam, hogy nagyokat fogok röhögni rajtatok! Bejött. 😄 😄 😄

ennél a szarnál még a világok harca is sokkal ütösebb .<#gunyos1>
a.carkey
Engem egy dolog lepett meg - azonkívül, hogy egy rakás ziccert kihagytak -: mi a tökért CSAK egyedül ment a predator a Földre? Ott ültem a moziban, éreztem, hogy nincs sok hátra a filmbõl, de azért vártam, hogy feltûnik pár predator és besegít a vadászatban. De nem. Már a sima Predator 2ben is jelezve volt, hogy ugyan egy vadászik, de mégis vannak páran a Földön, ha kell valami. Itt meg sokkal szarabb helyzetben voltak, és mégis csak 1 vs 1001? Baromság. Egy igazi pozitívum volt, ami szerintem csoda, hogy eddig kimaradt, az, hogy végre megmutatták a Predator bolygóját. Az nagyon cool volt! 😊 Azért érzõdik, hogy butul Amerikai is. Látványra ott volt a film, viszont nekem kissé töketlennek tûnt a Predator. Viszont odabaszott, ahogy az öcsike nõjét "véletlenül" - a harc hevében - kinyírták. 😊 MTV Awardson a legjobb halál kategóriára jelölném a csajt! 😊

A medve nem játék.

Kmarha
Nem szivesen mondom, de teljesen beigazolodott az, amit itt a film bemutatása elött irogattam, és amiért le voltam rendszeresen oltva.

Összecsapott film ez, melybõl szinte ordított, hogy mennyi jó ötletet és lehetõséget kihagytak a készítõk. Az óriási logikátlan baromságokkal együtt, szinte pontozni sem érdemes, annyira szar érzés volt végignézni.

Arra jó volt, hogy egy kis idõre látthattuk kedvenc lényeinket öldökölni, meg hogy meghozták a kedvem, hogy elõvegyem az avp 2 játékot, mely önmagában ezerszer jobb, mint ez a film.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

gabe paul logan
CSAK tudnám kik azok az istenverte fa*ok akik arra szavaztak az avpuniverzumom hogy a straus-ék rendezék a köv. filmet és a köv. film az avp3 legyen???
Kijárna nektek egy rohadt nagy pofon<#eplus2>

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Rykov
Csak ne éreztem volna elõre, hogy ekkora trágya film lesz... Én nem lepõdtem meg rajta.

err... http://cryptozone.extra.hu

<#vigyor1>
okok , de nem kell szerintem belfüzni szerelmi szálakat 1 alien fimbe .....
Húúú gyereke. Ekkora szar filmet már régen láttam. Vissza gyorsan 79be ez elsö Alienhez.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

rotator
Kommersznek éppen nem nevezném, döntöget pár tabut. Hétvégén megnézem még egyszer, ezúttal moziban, mert a semminél jobb (én legalábbis azon a véleményen vagyok, hogy jobb egy gyengébb folytatás, mint egy semmilyen folytatás).

az volt a gond ezzel a filmel ,hogy tul komerszre sikeredett , nem volt meg a kellö bezártság érzet.
Az elsõ részben több volt a történet viszont nem volt túl izgalmas... ebben történet nuku, viszont akcióból és feszültségbõl nincs hiány.
Teljesen egyetértek ez elõzõ hsz-okkal, miszerint ez az elsõ olyan film, amiben kivétel nélkül megdöglik mindenki (terhes mama, kisbaba, kisgyerek stb). Persze itt is van HÕS hiszen amerikában csak azok vannak, és ez is mint minden film, csakis amerikában játszódhat, hol máshol? Biztosan nektek is feltûnt már, hogy az összes hõs, szupererõvel bíró ember mind amerikai: pl Superman, Pókember, Hulk, a fantasztikus négyes, stb. Fura.
Visszatérve a témára, még azon akadtam ki, hogy a mozikban, a plakátokon, újságokban stb, mind azzal a képpel volt meghírdetve a film ahol tökéletesen látszik, hogy a két dög kinyírja egymást. Szal nagy volt a végén a meglepi, vajon ki fog gyõzni a nagy csatában.
Köszönöm, magyar média!

AMD X2 4000+ Gainward 9800GT, 2GB DDR2

Shep
Megnéztem, kb ugyanakkora blõdség mint az elsõ rész, bár ott legalább némileg fel volt építve a történet, itt meg jön a bosszúálló Predator és lealáz mindenkit + hozzácsaptak még pár utca emberét, hogy legyen benne kit levágni, hát mit ne mondjak ehez képest a sokak által lefikázott Crysis története egy valódi remekmû. Mondjuk a megvalósítás korrekt volt, volt pár jó akció de úgy összességében egy felejthetõ alkotás.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nekem a magyar reklám nagyon nem tetszik. Összecsapott. Legalábbis az, amit a TV2-n mutogattak tegnap este.
Jrex
Meg azt szeretném még megkérdezni h ezeket a pontozásokat mint film vagy mint alien/predator filmként kapják?

Jrex
Én még csak holnap fogom megnézni a moziban,de sztem azért úgy van vége ahogy van,mert ha lesz folytatása az már a távoli jövõben lesz(remélem érthetõ az összefüggés😊
Azt mondják nincs storija,de 1 biztosan van,méghozzá az h, hogyan tudná lerombolni napjaink városait 2 ilyen legendás ûrszörny,ha játszani szeretnének valami véreset😊
Lehet h senkit se érdekel de a tvben is reklámozzák és nekem ott jobban tetszett az elõzetes mint amiket a neten néztem...

kuci06
Az ember-pred szövetség egyáltalán nem hülyeség
Az AvP könyvek egyik fõ történeti szála is pred-ember szövetség 😛

Amúgy tegnap megnéztem, tényleg jól tettem, hogy nem mentem moziba érte :/
Szerintem az elsõ rész bõven túlszárnyalja a Requiem-et 😞
Remélem több Avp film nem lesz, mert úgy látszik nem igazán fekszik ez a téma hálivúdnak 😞 (más meg úgy sem fogja megkapni az elkészítés jogát)
3.5/10

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

BlackShadow
ha nem lesz benne olyan iszonytató faszság mint, h egy ember szövetségre lép egy predatorral akkor bizta megnézem, de gondolom itt megint az emberek nyernek a végére, szal biztos szar lesz a film számomra, de majd letöltöm 😄

ui: olvasva a gyereket az extra pozitívum. én már ott dobom ki a filmeket ha a hülye kisgyerekek mindig megússzák 😄 (mint pl egy négernek mindig túl kell élnie stuff 😛)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Ez a film egy rakás szar!

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Gyerek és terhes nõ: Nos, engem már olvasáskor is megrendített (és még hátra van a mozi 😄), de azt akarták bemutatni, hogy az alien-ek senkit sem kímélnek, semmire sincsenek tekintettel. És egy horrorfilmben bizony ne legyenek tabuk.
Nagyon tetszett a Rambós gyerek duma <#worship>

Victor1103
Megnéztem és tetszett!Bár tényleg lehetett volna hosszabb és egy-két rémisztgetõs jelenet is belefért volna ennek ellenére szerintem elég korrekt volt.7.5/10

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

teknikailag sokkal jobban van kivitelzve mint az 1 , de szerintem még anyi
Alien-feeling sincs benne mint az 1ben . ott legalább még volt némi titokzatosság érzet mint pl: az elhagyatott sarköri telep , meg ahogy rákészültek az egész expediciora . szerintem is rendben van az erdös kisgyerekes jelenet 😊
Az hogy az elején a gyereket elkapták,a film egyik legnagyobb pozitivuma nekem.Amikor néztem,már vártam a nagyszerü jelenetet amint a gyerek az alienektõl hemzsegõ erdõn keresztül Rambo-t megszégyenitõ taktikákat alkalmazva visszamenekül a városba.Meglepõ módon nem ezt történt.
A kórházas terhes nõs jelenet még húzósabb volt az biztos,gondoltam sokaknál kiveri a biztositékot.
De hát ez csak egy film még mindig.Ami azt akarta bemutatni milyen irtózatos pusztitást tudnának ezek a kitalált lények véghezvinni.Szóval nálam belefért... (kényszerzubbonyt kapok most? <#vigyor4> )

Amúgy annyira nem volt rossz mint az elõzetes hirekbõl vártam.De valóban lehetett volna hosszabb,és akkor a szereplõk is reagálhattak volna életszerûbben a helyzetekre mert pl érdekes volt
mikor a katona csaj férjét az ablakon átugorva szétépi az alien,aztán mire a fegyverboltba érnek a kislányal,mintha mi sem történt volna
.Azért az elsõ résznél jobb volt.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Megnéztem a Filmet a rossz kritikák ellenére.hmmm Mit mondjak nekem Bejött.Jó mondjuk Imádom ezeket a nyálas lényeket + a Predátort is. Amit Ti hibának és kihagyhatónak találtatok(Gyerek,terhesnõ..stb)mondhatni nekem tetszett. A horrorfilmek világába ne legyenek tabuk.Végre 1 újíás ami nagyon eredetinek hatott. Csak gondoljatok bele ha ezek a lények tényleg léteznének és 1 kis kaland túrát ejtenének a földön egy városban, szerintetek Életben hagynának minden gyereket és terhes nõt? Most a fejemhez vághatjátok,hogy abberrált barom meg ilyenek nekem akkor is tetszett. Végre bemutatta a rendezõ azt,hogy nem sok esélyünk lenne ellenük.A Predátor bolygó életrekeltése is nagyon tetszett.Eddig csak könyvekbe olvashattunk róla és mindent a fantáziánkra bíztak.Most ugyszólván beleláttunk 1 Predátor "hétköznapjaiba" Igaz csak rövid idõre. Remélem lesz folytatása megcsinálják a harmadik részt. Ugye ennek a résznek ugy lett vége hogy sehogy😄 Amit kicsit hiányoltam a filmbõl az az ,hogy nem volt utalás az elsõ részre. Mi lett a nõvel? De ez sem akkora baj. A másik hiba (amit hibána vehetünk)a film hossza. Azt remélem majd ha lesz köv. rész kicsit kitolják. Öszzegezve szerintem egy tizes listán 7-8 között kapna a film.Már csak azért is mert az SG olvastam az év 10 legjobb filmjét és a Therabitia lett az elsõ.Szerintem meg az a film a felejtõs . Köszönöm a figyelmet!!

grebber
Most vagy a magyar felirat a szar vagy te nem tudom mit néztél.Nem az eltünt emberek miatt hivja a rendõr a nemzeti gárdát!

Next PC upgrade: 2022

A gyerekes és a terhes nõs rész tényleg nem kellett volna bele õk nem véletlenül mindig is tabunak számítottak, már csak azért a két jelenetért biztos hogy soha többet nem fogom ezt a filmet megnézni, kár, pedig nagyon vártam 😞

Punker
na megnéztem...hát nem tom...alapban nem lenne ez rossz film ha nem lenne az a pár száz statiszta, annyi az ember hogy a lényeg a 2 dög csatája veszik el így.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Klemice
hát hát hát
ha nem lenne aliennel és predatorral fényesítve a film akkor egy ilyen Egy rosszcsont manó csínytettei típusú könnyen felejthetõ film lenne
mondjuk így is könnyen felejthetõ

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Törölt felhasználó
repvez
Most hogy már látták páram moziba is és nekik is ugyan az volt a véleményük akkor ugye hogy nem jelent a történet szempontjábol semmilyen pluszt,hogy most camos vagy mozis verziot nézett az ember,mint ahogyan páram mondták itt elötte.