AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• SLICK
    Látom sok a nagyon lehúzó kritika... Nem láttam a filmet és csak azért is a moziban nézem meg.

Én még mindig azt tartom, hogy messze odaveri az első részt (ha van storyja, ha nincs)! Csupán egy ok: én mint Predator fanatikus iszonyatosan sértőnek vettem, hogy az eredetitől eltértek. Mind látásmód, hang, kialakítás... stb miatt! Ugyanez igaz az Alienekre is.
    Az első rész "Indiáná Dzsónsz" storyja, egy nagy hoki. Habár nagyon rég leírtam, hogy milyen lehetett volna, ha tényleg a maxot kihozzák belőle. (ha akartok visszaolvashattok).
    Na mindegy. A lényeg az, hogy a FOX kúrta el az egészet. A film-ipar két legkedveltebb szörnye nem ezt érdemelte, hogy így leszerepeljen. Elég szomorú, hogy a FOX végig kitart a saját hülyesége mellett, hogy márpedig ez meg ez legyen a filmben (női főszereplő, Föld mint helyszín stb.) Az AvP Univerzumon az Alien filmeket bemutató írásban tökéletesen le van írva. Az ilyen rendezőknek- mint Anderson meg a Strause fivérek- elég nehéz ellenállni a FOX makacs elveinek. Félnek több pénzt beleölni, meg keresni egy komoly rendezőt. Mondjuk, ha azt vesszük a pénz megtérül nekik úgyis. Viszont a 2 lény harcáról olyan kultuszfilmet lehetett volna csinálni, hogy az eszünket eldobtuk volna. De neeem!! Le kell húzni az egész filmet és a kivülálló emberek, akik nem ismerik ezt a két lényt megdöbbenve nézték: "-Ez lenne az Alien és Predator? Ezért vannak úgy megőrülve?"
    Én személy szerint szívemen viselem ezt az egészet, még ha túl sok közöm nincs ezekhez a filmekhez, de sz*rul esik ilyeneket visszahallani/olvasni. Végre jól esett, hogy a kedvenc szörnyeimről filemt készítenek, erre szart kell néznem éveken át.

Mondom 2. részt nem láttam de sztem úgyis tetszeni fog. Több szempontból lehet ezt is megközelíteni: vannak akik egy történettel teli, ugyanakkor igazi akciódús vagy csak horrorisztikusabb filemt akarnak, és vannak azok akik úgy gondolják, ha két gyilkológépet összeeresztenek akkor igen is legyen pörgős hent film nem túl nagy storyval... Ezt azt hiszem nem kell részleteznem. Az arany középutat nem is fogják már eltalálni, hála az 1. résznek meg a FOX további hülyeségének...

Amúgy legyetek szívesek az indulatokat mellőzni!