5789
-
Hmm, nem is rossz ötlet! :)) -
Hoz_Hun #5347 Tény hogy a Predatoros vonal jobban sikerült. "Sajna" én Alien fan vagyok, engem a Predek kevésbé hoznak lázba, és Alien szempontból gyalázat a film (ez). Tulajdon képpen, ha az Alieneket egy az egyben kihagyták volna és mondjuk helyetesítik egy db megőrült Predatorral (aki random írtani kezd) és egy másik Predator jön hogy megfékezze, jobb történet lett volna. -
Jó meglátások! Ha predator fan vagy, akkor lesznek részek benne, ahol szélesen elmosolyodsz, ahogy én is! :) Hogy a forgatókönyv és a szereplők olyanok, amilyenek... hát *****a meg magát a Fox. Egyébként érdekes, de éppen mostanában sztrájkolnak a hollywoodi forgatókönyvírók. Nahát én tuti nem emelnék nekik egy centet sem! -
A vegytisztán predatoros jelenetekről beszéltem, kiccsákó. Ahol nem volt rajta kívül más színész, hanem csak tervezgetett, rakosgatta a cuccait, nézelődött, csinálta a dolgát. Nos? Még mindig nem érted? Hát akkor sorry. A többieknek: ezek a részek jók lettek. Bár van vagy 2 perc az egész filmben, de legalább itt megcsillant valami. Ennyivel jobb, mint a AVP, mert ott még ennyi pozitívum se volt. -
Látom sok a nagyon lehúzó kritika... Nem láttam a filmet és csak azért is a moziban nézem meg.
Én még mindig azt tartom, hogy messze odaveri az első részt (ha van storyja, ha nincs)! Csupán egy ok: én mint Predator fanatikus iszonyatosan sértőnek vettem, hogy az eredetitől eltértek. Mind látásmód, hang, kialakítás... stb miatt! Ugyanez igaz az Alienekre is.
Az első rész "Indiáná Dzsónsz" storyja, egy nagy hoki. Habár nagyon rég leírtam, hogy milyen lehetett volna, ha tényleg a maxot kihozzák belőle. (ha akartok visszaolvashattok).
Na mindegy. A lényeg az, hogy a FOX kúrta el az egészet. A film-ipar két legkedveltebb szörnye nem ezt érdemelte, hogy így leszerepeljen. Elég szomorú, hogy a FOX végig kitart a saját hülyesége mellett, hogy márpedig ez meg ez legyen a filmben (női főszereplő, Föld mint helyszín stb.) Az AvP Univerzumon az Alien filmeket bemutató írásban tökéletesen le van írva. Az ilyen rendezőknek- mint Anderson meg a Strause fivérek- elég nehéz ellenállni a FOX makacs elveinek. Félnek több pénzt beleölni, meg keresni egy komoly rendezőt. Mondjuk, ha azt vesszük a pénz megtérül nekik úgyis. Viszont a 2 lény harcáról olyan kultuszfilmet lehetett volna csinálni, hogy az eszünket eldobtuk volna. De neeem!! Le kell húzni az egész filmet és a kivülálló emberek, akik nem ismerik ezt a két lényt megdöbbenve nézték: "-Ez lenne az Alien és Predator? Ezért vannak úgy megőrülve?"
Én személy szerint szívemen viselem ezt az egészet, még ha túl sok közöm nincs ezekhez a filmekhez, de sz*rul esik ilyeneket visszahallani/olvasni. Végre jól esett, hogy a kedvenc szörnyeimről filemt készítenek, erre szart kell néznem éveken át.
Mondom 2. részt nem láttam de sztem úgyis tetszeni fog. Több szempontból lehet ezt is megközelíteni: vannak akik egy történettel teli, ugyanakkor igazi akciódús vagy csak horrorisztikusabb filemt akarnak, és vannak azok akik úgy gondolják, ha két gyilkológépet összeeresztenek akkor igen is legyen pörgős hent film nem túl nagy storyval... Ezt azt hiszem nem kell részleteznem. Az arany középutat nem is fogják már eltalálni, hála az 1. résznek meg a FOX további hülyeségének...
Amúgy legyetek szívesek az indulatokat mellőzni! -
W B #5343 Azért szeretném tudni milyen.
Ja amúgy úgy tűnik bevált amit megjósoltam az első öt perc alapján. :) -
Szerintem ne nézd meg a filmet, mert annyira rossz! De komlyan. Jobban jársz, ha kihagyod. És csak a régi Alien és Pred filmeket nézed.
-
W B #5341 AvPvN (Alien vs. Predator vs. Náci) na következő már ez lesz. a jövőben hitler ujra éled, és kezdődik a miki-móka
Remélem ilyenre nem képesek. mert megyek tüntetni. (más kérdés hogy ilyesmiket rajzolok, hogy pl. Panzer VIII vs. Alien)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na jó. hol tekinthető meg a camos változat? Mert inkább megnézem azt, mi előtt elmegyek moziba.
-
CitizenX #5340 Aha, csak ott volt jelen rendezés, és értékelhető szinészi járék, illetve volt egy, az alaptörténetet érdemben továbbvivő forgatókönyv is. Érted, nem csak az üres, nekedvaló belezés. Még valami érdekel, vagy visszatérsz a legózáshoz? -
áhhh ennyi kritika után teljesen elmegy a kedvem a moziba való megnézéstől... :(
(de akkor sem adom alább egy dvd minőségnél...) -
mert arcoskodás az, ha valaminek utána néz az ember, és megemlíti, hogy a semmivel dobálozó reagodban (forrás nélkül), tényként közöltél valamit.
Sajnálom ha vérig sértettelek a feltételező hangnemet megütő kritikámmal, de nem hiszem hogy jogos lenne az arcomat céltáblának nézni (nem, nem megsértödtem, csak reagáltam :D).
Mindenesetre úgy tünik, hogy rosszul emlékeztél, mert wikin is 12-14 emberről olvastam. Elég nagy dög volt az, a megfelelő robotika hiányában, hogy oly kevés ember mozgassa.
Egyébbként még jó pár hónappal volt a hír, hogy a készítők csak kevés számítógépet akarnak használni a film elkészítéséhez, és mivel terveznek egy hatalmas dög színre lépését (melynek mibenlétéről nem akartak nyilatkozni), azt a régi időkhöz hasonlóan, egy hatalmas bábként, emberek és mozgató karok/botok segítségével akarják megvalósítani. Ugy mondták, hogy 7 emberrel sikerül életet lehelni bele, de még ennyi embernek is hatalmas kihívást jelent.
De ez is csak egy volt a sok igéret közül, melyet nem sikerült betartaniuk. Bár úgy beszéltek róla, mintha már meglenne a lény, nem tudom hogy csak pletyka volt e, vagy később úgy gondolták nem szenvednek ilyesmivel, elég lesz a predalien főgonosznak. -
Annyit irtatok rola hogy nem birtam ki megnéztem én is camosba.
És én is csak azon a véleményen vagyok hogy ez egy nagy kula.
Az elözetesekben többre számitott az ember azt kiderül hogy az volt minden amit abban már látott az ember.
A 40perces TV-s sorozatokban több történet van mint ebbe.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem vagyok egy nagy AVP univerzum szakértö,de:
Fizikai képtelenség hogy egy nap alatt odaér egy akármilyen urhajoval a predator és nem visz erösitést nem beszéli meg a "feletteseivel a dolgot".Az alienek fél nap alatt kifejlödnek.1 nap alatt mindennek vége mintha mise történt volna.A közvélemény biztos nem lenne kiványcsi hogy miért dobtak nukit egy saját városra.Komolyan mondom ez olyan mint ezek a megasztáros szarok hogy bárki aki ki mer állni abbol sztárt csinálnak és eladják még ha szar is.Lehet hogy nekem is be kéne állni a sorba forgatokönyvet irni vagy akármit.
-
"...ráadásul a film 80%-a fos sötétben vagy félhomályban játszódik..."
Akárcsak pl. az Alien, úgyhogy ez nem jelent semmit.
Utolsó intelligenciatesztem szerint nem vagyok fogyatékos, elárulnád, mi a különbség a predator ebben a filmben látott és a régi Predatorok hasonló jelenetei között? -
Én az Aliens régi rendezői változatán (dvd) levő kisfilmre alapoztam, amiben nem emlékszem, hogy ennyi ember említve lett volna, a mozgó arctámadót pedig kemény 1 ember animálta a kisfilmben, amiben jól le is kúrta Cameron, hogy milyen béna és vegyen fel kesztyűt, mielőtt elvágja a kezét. Persze nagyon rég láttam már, így lehet, hogy többen voltak.
Az arcodra egyébként jelentkezet a Bécsi Újkapu Alapítvány, hogy méretet vegyenek a közelgő restaurációhoz. -
W B #5334 najo! eddigiek alapján akövetkeztetésem:
Hagyuk békén ezt a világot, és keresünk egy újat...
-
CitizenX #5333 Indokolnád, hogy miér tkár akár a Pred, akár az Alien filmekhez hasonlígatni ezt az amatőr mocskot? Csak azért kérdezem, mert az említettek a kiindulópont, jóember...
Egyébként nem tudtam, hogy egy akciófilmnek nincs szüksége legalább MINIMÁLIS történetre. Persze üresfejű, csakvérengzéstakarok faszkalapoknak ez is bőven megfelelhet... Ez thívják primitív gondolkodásmódnak. -
CitizenX #5332 AvP Requiem
Tanuljuk meg becsülni a módfelett szar első részt, mert az bizony klasszikus ehhez képest. Ez valami ocsmány szar, tömény fos, teljesen ostoba, koncepció, épkézláb elképzelés nélküli fullamatőr mocsokság.
Ráadásul a film 80%-a fos sötétben vagy félhomályban játszódik, az operatőr mindent totálban vesz, a vágó pedig egy tehetségetelen, idegbeteg, ötletszerű senki, tehát ez így együtt garantáltan elveszi a látványt is. Elképesztően hiperszar film, erre csak ultra primitív fogyatékosok fogják azt mondani, hogy egyetlen perce is élvezhető.
0/10
Még valami:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Annyi a "történet", hogy a predi hajó lezuhan egy kisváros mellett, a szörnyek kirajzanak, belepetéznek pár arcba, és aztán jön a gyilkolászás város szerte. Terhes anyába petézés, és onnan alien hármasiker kikelés, újszülöttek lemészárlása a szülészeten (ezt szerencsére nem mutatják, csak utalás van rá), meg ilyenek. Nincs egy karakter a filmben, ha van, az a szokásos, luzer tini, aki szerelmes a legmenőbb csajba, de van neki egy bunkó barátja... Kislány, aki szörnyeket lát az ablakából, de senki nem hisz neki, pedig de. Katona csaj, aki tök fegyelmezett. Okos és erős bátyja a lúzer tininek, aki kurávra megvédi.
A lezuhanás után persze csak egy predi indul a Földre. Logikus.
Történet a mészárláson kívül nincs. Érdekes momentumok nincsenek. Utalások nincsenek. Csak a legvégén egy nagyon halvány és kurvaszar. Karakterek nincsenek, felépített forgatókönyv nincs.
Szerintem ez döbbenetesen szar lett. De tényleg döbbenetes. Ilyenre ki az az állat, aki pénzt adott.. Pfej, nevetséges. -
akkor egy kis idézet, az AvP univerzumról, az Aliens forgatási titkokról:
"9 ember kellett az arctámadó mozgatásához. 8 ember a lábakat mozgatta, egy pedig a farokért volt felelos"
Ez az a kis lény, mely a légmentesen lezárt tartályban mozgot.
szerk.: "Az idegen királyno felélesztését 14-16 operátor végezte összehangolva."
és bár ez egyetlen egy forrásból származik, én legalább megnéztem mielött valamiről is beszélnék. De te ugylátszik nem. -
Micsoda, milyen lény?? Ilyenről nem is hallottam! Még a királynőhöz is kevesebb ember kellett az Aliensben. -
Pontosan.
Jrex: Gőzöm sincs mit kellett hét embernek mozgatnia. Talán a végső csatában a Predalient, mert ott eléggé összetett mozdulatok is voltak. De olyan hatalmas nagy lényt nem láttam a filmben. Tényleg, max Chet-hez kellhetett sok ember. Még viszonylag ő is a legnagyobb lény a filmben. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azt mondják hogy nincs benne ilyesmi (se) -
Valak aki már látta az spoilerbe írja már le nekem vagy jöhet privátba ia h amit beigértek 7 ember álltal mozgatott nagy lény benne van? -
Még csak az kellene hogy összefűzék ilyan anya-lánya kapcsolattal az alien-el szerintem nem csak egyedül gondolom így.Elég volt szerintem a wajlendes cég mindenki tudja legalább hogy ugyanarról az univerzumról van szó és szerintem ennyi bőven elég. -
Röviden 0% történet, 0% szinészi játék, 0% félelmetes jelenet, 100% trancsír. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vagy milyen csavar lehetőségek vannak itt még teeee:D, a kislány ripley anyja lesz...naaaa????:D -
Azért van pár dolog, amit beígértek és be is tartottak. Ennyire futotta! A legszomorúbb viszont, hogy...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!maradt pár túlélő, akik akár a következő részben is felbukkanhatnak, na attól mentsen meg az isten minket! -
az első most megy az HBO.-n... -
de azért is lehet h nem olyan amilyennek mondták mert béna kezdők, ez esetben elnézést a rendezőktől(viszont a fox bekaphatja h 2 amatőrnek a kezébe adták a projektet) -
nem az a baj h ilyen a film(...dehogynem) csak az hogy mást ígértek és nem tartották be az ígéreteiket, inkább csak mondták volna az h látványos akicó lesz...de neeem leígérték a csillagokat, oldszkúl horrort, vérengzést meg hangulatot...AZ APJUKFFFF... -
hát ez van, mások az igényeink. De legalább nem feleslegesen készítették el az avp filmeket, van akiknek bejön. -
halas34 #5318 Igen lehetett volna jó a története, de sajnos nemhogy rossz lett, hanem igazából véve nincs neki. Olyan mintha kb. 50 perc ki lenne belőle vágva, és így sajnos érthetetlen az egész. -
Igy van nekem az is elég lett volna én ilyen igénytelen vagyok h két vadállat fajt összeeresztve nem a történeti szálakon kezdek el izgulni hanem egy látványos akció filmet akarok látni, amit bőven megkaptam, kösz több nemkell... jó kis hent volt ennyi, Alien és Preda filmekhez meg kár hasonlítani az AvP filmeket. -
halas34 #5316 Teljesen egyetértek. Azért annyit elvárhatnának a rajongók a fox-tól, hogy a forgatókönyvet ne egy olyan faszi írja, akinek ez az első teljes film munkája! (eddig a shaft-ben meg az armageddonban dolgozott mint segédíró)
Egyébként meg én tisztelem azokat akik kivárják és moziba nézik meg. Az elsőt én is moziba néztem meg, de mivel abban csalódtam ezt már csak leszedtem és biztos nem fogom megnézni moziban. -
O.o Add le az igényeidet, falj be minden szart.. legyél vele boldog.
Nem kell alázós, elgondolkodtató, túl csavaros történet, hiszen nem ez a lényeg. De KELL sztori! KELL dramaturgia, KELL feszültség. Ez egy normális forgatókönyv nélkül nem valósolhat meg. Az egy nagydarabb nulla, hogy most ledobnak egy városkára száz alient, egy predatort, és közöttük párszáz ember szenved. És ezen kivül nincs semmi más? Csak vér. Ha erre vágysz nézzél d kategoriás horror filmet.
Predator 1 volt a legkevésbé dús történettel megálldva: ott volt a dzsunger, a benne harcoló komandósok. Kis öldöklés, kis izgalom, aztán a feltünedező hullák, eltünő társak.. a végén főhösünk mikor szembesül a lénnyel, már egyedül marad, és pusztán az emberi leleményességgel, legyőzi a gonoszt. Bonyulult a történet? Nem. De többről szól, mint a puszta öldöklésről.
pred 2, alien 1, alien 3 és még a 4 is máris többről szólt. A 2-be is sikerült olyan szállakat beletenni, hogy ne csak a kolónián ragadt katonák küzdelméről szóljon, hanem ott a gyermek-anya száll, a robot, és a cég manipulativ ügynöke.
Sokra mentünk volna, ha csak annyit láttunk, hogy leszállnak aztán itt meg ott szétlövik-széttépék egymást. De neked biztos az is elég lett volna.
-
W B #5314 hiszed vagy sem! Bőven ki lehet ebből egy olyan történetet hozni... -
Mi legyen a története?:D halál, öldöklés, harc, aki ennél többet vár nézzen mást. -
Jó én sem azt írom, hogy mindenki töltse le a camosat. Hanem aki kivárja a mozit, és megnézi, ugyanúgy csalódni fog a filmben, feltéve hogy igazán jó filmet vár. A látvány itt nem oszt, nem szoroz sajnos. :S -
nem azért írtam hogy camos mert szar mert ,,jó minöségű" volt viszonylag csak mert azért az a verzió sem adja vissza azt amit kellen. -
W B és a többiek. Minden tiszteletem a tieteké, de fel kéne fogni végre valahára, hogy filmet nézni és elemezni minőségtől függetlenül is lehet. Előttem már páran leirták, én is leírom: A sztori a szar.
Többet nem is írok, felesleges. Nézzétek majd meg a filmet. Akinek van jó ízlése, az rá fog jönni, hogy tényleg egy 0 film ez.
Valaki kérdezte mitől B film egy film. Nos, a szerkezetétől, a rendezéstől, színészektől, forgatókönyvtől. Ez a film bőven ott vana B kategóriában.
A rendezés félelmetesen egyszerű, a színészi játék nem létezik, a forgatókönyv pedig a lehető legrosszabb.
Hiába a látvány, a jó harcok, ez a film simán egy Űrmonstrás hentelés. Alapjában véve ezzel nem is lenne baj, de így két legendás filmes lény hírét rontja még tovább. -
halas34 #5309 Látom nem tudsz olvasni, vagy csak nem érted azt amit olvasol. Van jó cam-es felvétel is, ráadásul itt senkinek sem a film látványvilágával van baja, hanem azzal, hogy nincs történet, és az egész filmben káosz van. De sajnos megnézve a rendezők eddigi munkásságát erre lehetett volna számítani, ugyanis a Strause fivérek speciális effektekért voltak felelősek az eddigi filmjeikben. Ez az első rendezésük, és ez sajnos meglátszik a filmen.