AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Kmarha
    mert arcoskodás az, ha valaminek utána néz az ember, és megemlíti, hogy a semmivel dobálozó reagodban (forrás nélkül), tényként közöltél valamit.

Sajnálom ha vérig sértettelek a feltételező hangnemet megütő kritikámmal, de nem hiszem hogy jogos lenne az arcomat céltáblának nézni (nem, nem megsértödtem, csak reagáltam :D).

Mindenesetre úgy tünik, hogy rosszul emlékeztél, mert wikin is 12-14 emberről olvastam. Elég nagy dög volt az, a megfelelő robotika hiányában, hogy oly kevés ember mozgassa.

Egyébbként még jó pár hónappal volt a hír, hogy a készítők csak kevés számítógépet akarnak használni a film elkészítéséhez, és mivel terveznek egy hatalmas dög színre lépését (melynek mibenlétéről nem akartak nyilatkozni), azt a régi időkhöz hasonlóan, egy hatalmas bábként, emberek és mozgató karok/botok segítségével akarják megvalósítani. Ugy mondták, hogy 7 emberrel sikerül életet lehelni bele, de még ennyi embernek is hatalmas kihívást jelent.

De ez is csak egy volt a sok igéret közül, melyet nem sikerült betartaniuk. Bár úgy beszéltek róla, mintha már meglenne a lény, nem tudom hogy csak pletyka volt e, vagy később úgy gondolták nem szenvednek ilyesmivel, elég lesz a predalien főgonosznak.