AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• gabe paul logan
    SPOILERSPOILERSPOILERSPOILER!!!!!!!!!!!!!!

Ok, itt nagyon jó vélemény, abszolút egyezik a véleményem TIBI88al, ő pontosan kiemeli azokat a dolgokat amik az én csőrömet is ba**ták

"Ami nem tetszett: - a beharangozott "összevágott" első öt perc megegyezik a film első öt percéve
    - mutathattak volna többet a predator bolygóból
    - lehetett volna valami csata az űrhajón
    - túl gyorsan nőtt fel a predalien, de biztos megevett egy-két macskát vagy kutyát ami mindennapos egy predator űrhajón
    - az állítólagos főszereplőt alig látni
    - a főgonosz vagy aki annak akar látszani alig csinál valamit
    - az átvezetés hogy hogyan lopják a technikát az emberek a predatoroktól vagy hogyis írták a rendezők, kész vicc,
    - a végére vártam valamit ami kerekké teszi a történet (ami végképp hiányzott), helyette jött az atom és mindenki meghalt
    - még régebbi interjúkban voltak olyan kijelentések melyekben azt írták hogy vízalatti operatőrrel is dolgoztak és lesz olyan lény a filmben ami hasonló nagyságú mint egy királynő, egyik sem jött be
    - nem látni hogy hogyan építik a fészket az idegenek, csak annyit látni hogy mikor Wolf megtámadja predalient akkor a többi alien elé áll és megvédi
    - az új szaporodási dolog nem rossz de kevés figyelmet kapott
    - hülyeség volt a megnyúzott részt a Predatorból átvenni mert nem hinném ha egy ragadozó tisztogatás miatt érkezik ide akkor még nyúzással húzná az időt
    - sok helyen éreztem hogy meg lehetett volna hosszabítani a jelenetet (űrhajó lezuhanása, katona hölgy hazaérkezése, predator bolygó stb.)
    - alig volt benne olyan rész ahol nem tudtam volna hogy mi jön, mivel láttam az összes trailert, ez saját hibám is
    - az emberek nem tudják hogy kik és mik a szörnyek, jó lett volna valami hasonló mint az AVP-ben a hieroglifás jelenet
    Ami tetszett: - a csatajelenetek gyönyörűek voltak
    - a predatort többet látjuk és végre úgy ugrál mint az őserdőben
    - megvillant a Wolf szeme"