Aliens vs. Predator Requiem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szépen megreggeliztem alatta<#hehe>#hehe>.
Komolyan az a para amit kivágtatok az elején, h összevissza vagdosva, vagy nem.... Slickkel egyet értek 😛.
Nem kell aggódni.
#5082: jó ez az eszme futtatás<#eljen>#eljen>, azt az 5 perces bigyót meg nem néztem.
Majd mozi és úgy 😛.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Viszik az arctámadókat sztázishengerekben, valamint az egyik megnyúz egy alient.
Tehát korántsem biztos, hogy a Földrõl szálltak fel, mint az elsõ rész végén!
A predik egyénként állati jól néznek ki és mozognak. Megvan az a "kecsesség", ami a Kevin Peter Hall predekben volt. 😊 Annak viszont nem örülök, hogy mégiscsak az AVP folytatása lesz (történetben). Reméltem, hogy azt lehúzták a retyón...
Így volt ez Die Hard 4.nél, ahol a film elsõ 5 perce is szét volt vágva.
Vagy a Frank Milleres 300 filmrészletek, szintén vágottak voltak.
De lehetne sorolni..
Ez jól bevett szokás.
Hogy mégse a teljes anyagot rakják fel, maradjon meglepetés a moziba is.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Ott meg megtudod nézni Colin Strause profilját.
Gaben: Az atomrobbanás már a film vége fele lesz.
Teljesen logikus, hogy ez a film eleje.
Minden külföldi oldalon így van ez elkönyvelve.
Avpuniverzumon is írva vagyon, meg avpgalaxyn is írta a rendezõ!!
Meg miaz hogy szar????
Már ez az öt perc jobb mint az elsõ AvP.
Menj innen, ha nem vagy igaz rajongó!
2.
sztem tök brutál 😄
letöltöttem, de amikor el akarom indítani, egy üzenetet dob ki, amiben ezt írja: Ezt csak a torrentmoviesupport.com-on található playerrel lehet lejátszani. Ofkorsz fizetõs. Úgy tûnik benyaltam (meg még sokan). Okos, de idegesítõ.
Kompi http://trailer.blog.hu/
1, vagy nagyun elkurták a filmet.
2, vagy agyon van vágva
3, Mindkettõ
Az elsõ öt perc alapján a harmadik az esélyes...

8 nap - 86 perc
10 nap - 100 perc
:] próbáltam asszociálni, bár szívem szerint 160 percig is elnézném az öldöklést és a kétségbesett emberkéket
Én má speciel nagyon várom és leszarom, hogy hány perces, órás, csak jöjjöööööööööööööönnnn!!!!!!<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#hawaii>#hawaii>
"A rendezõ is megmondta, hogy isten õrizz, hogy hosszabb legyen. Mindenre jut idõ, a karakterkre és a csatákra is, meg a horrorra" = én hiszek a rendezõnek.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Erre meg a hosszán vitatkoztok.
#5052-nek van igaza, így van, minden stimm lesz, okés, sirály, zsír, állat, überfrankó, akármi... ne aggódjatok.
A rendezõ is megmondta, hogy isten õrizz, hogy hosszabb legyen. Mindenre jut idõ, a karakterkre és a csatákra is, meg a horrorra.
És a moziból kijövet mindennel elégedettek leszünk!
OKés?
lehet hogy sz*rrá vágták már azóta a filmet
Engem is idegesít h rövid, legalább 2 óra kéne, fõleg ha össze akarják kötni az Alien filmekkel az egészet, így meg el lesz hamarkodva az egész 😞
kb 110-120 perc lenne az optimális ilyen filmeknél, grrr
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Hát ez kész, kapunk az AvP-nél is rövidebb filmet.
Príma..
(amúgy nem konkrétan csak neked szólt a véleményem, hanem az összes ilyen beírónak)
Söt.. attól hogy nem vagyok járatos az AVP világába nagyon is felüditök ezek az irások, csak arra akartam rámutatni amig nem tudni biztosat addig felesleges pro és kontra dolgokban állástfoglalni az uj résszel kapcsolatban.
thenkjúverimáccs, amúgy meg mehetsz adóbevallást készíteni meg 40 oldalas szakdolgozatokat megdiskurálni másik topicban, ha a valósághoz ragaszkodsz
"Ezzel nem akartam semmit rosszat mondani"
Ezzel nem akartam semmit rosszat mondani,mert engem is érdekel a film.
Csak sztem felesleges belemagyarázni dolgokat egy olyan dologba amiröl fogalmunk sincs és csak kitalált..
De maga a faj akár minta is lehetne:
-becsületes
-Vadászik, ám szigoru keretek közt, és NEM ÍRTHATNAK KI FAJOKAT.
a másik, megeshet hogy átzuhantak egy olyan dolgon mi elõtt MI vagyunk. (klima változás, és ilyenek) DE ÕK legalább felfogták....