Aliens vs. Predator Requiem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jól lehet titeket olvasni így reggel.
Szépen megreggeliztem alatta<#hehe>.
Komolyan az a para amit kivágtatok az elején, h összevissza vagdosva, vagy nem.... Slickkel egyet értek 😛.
Nem kell aggódni.
#5082: jó ez az eszme futtatás<#eljen>, azt az 5 perces bigyót meg nem néztem.
Majd mozi és úgy 😛.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

kBagyula
Lehet, hogy az csak egy jeladó volt a pred home planetre, a történteket jelezve.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

gabe paul logan
bocs, rosszul fogalmaztam, arra gondoltam, hogy a predator önmegsemmísítõjének a robbanása tûnik fel a városnak, no meg végülis nem is robbant...vagy lehet h nem is fog, azért szöknek ki a dögök?

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

JonDavis
Szóval nem tünik az AvP folytatásának. Mintha egy alien vadászatról tértek volna haza.

Viszik az arctámadókat sztázishengerekben, valamint az egyik megnyúz egy alient.

Tehát korántsem biztos, hogy a Földrõl szálltak fel, mint az elsõ rész végén!

JonDavis
Predhajó, hát ez csutkára a trailer, és nem az AVP-s dög. Fehér, és tényleg csak az orra hasonlít, de nagyon predatoros. Tetszik. Belsõre már inkább AVP-s, de mégis inkább áraszt predatoros érát. Pedig sajnos itt mintha azért nem történt volna akkora változás. Mégis, az oltár is jobb hogy nem olyan túlcsicsázott, ráadásul a trófeák a falon, meg a mérete nagyot dob. Amúgy érezhetõ, hogy Chet kikelése és a randalírozása között valami hiányzik. Nagy az ugrás, ráadásul míg az elején a hajó érezhetõen elfelé tart a Földrõl, addig utánna meg vissza. Ráadásul, mintha ez a hajó nemrég tért volna vissza egy kis alien vadászatról. Az elsõ áldozat éppen egy alien koponyát nyúz meg. Szóval a Strause testvérek vagy totál máshogy képzelik az AVP-t, vagy ez egy másik hajó. Vagy nem tudom, de a jelenet nagyon tetszik. Iszonyú hangulatos, hogy kicsit bepillantást nyerünk a predatorok életébe. Nem nagyon, éppen csak megtudjuk, hogyan nyúzzák meg áldozataikat, milyen a kabinjuk a hajón (vagyis inkább körlet). És, ami ütött, hogy ez az egész beavatásdi sehol sincs. Nincs a sityakjuk megjelölve. Hála istennek! Mellesleg, csodás utalás az Aliensre. Az egyik bedobozolt arcmászó nekiugrik a tartály üvegének. És ugyan azt a hangot hallani, mint az Aliensben. Nagyon szép.

rotator
Szerintem maga az ötlet elég nagy baromság. Eddig nem néztem meg egy ilyet se, most kivételt tettem. Na mindegy!
A predik egyénként állati jól néznek ki és mozognak. Megvan az a "kecsesség", ami a Kevin Peter Hall predekben volt. 😊 Annak viszont nem örülök, hogy mégiscsak az AVP folytatása lesz (történetben). Reméltem, hogy azt lehúzták a retyón...

JonDavis
Ez egy jól bevált szokás, hogy mindig vágott formában teszik fel a studiók a premier elõtt a kis filmrészleteket.

Így volt ez Die Hard 4.nél, ahol a film elsõ 5 perce is szét volt vágva.

Vagy a Frank Milleres 300 filmrészletek, szintén vágottak voltak.

De lehetne sorolni..

Ez jól bevett szokás.
Hogy mégse a teljes anyagot rakják fel, maradjon meglepetés a moziba is.

kBagyula
Jó lesz ez, érzem. 😊

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

JonDavis
avpgalaxy foruma meg megy..
Ott meg megtudod nézni Colin Strause profilját.

Gaben: Az atomrobbanás már a film vége fele lesz.

Teljesen logikus, hogy ez a film eleje.

Minden külföldi oldalon így van ez elkönyvelve.

rotator
Na már megy. Vágva van és ideiglenes zenéket használtak fel. Tiszta gagyik ezek a Foxnál. <#fejvakaras>

gabe paul logan
Én a pö**ömet teszem rá, hogy nem így indul a film, hanem a városka és a szereplõk bemutatásával, mert egy egy kilóméteres kráter , meg egy atomrobbanás után nem hiszem, hogy folyna tovább az idilli élet, ahogy azt a trailerekben láttuk. and thats the bottom line,because i sad so

JonDavis
Mellesleg ezzel a megnyilvánulássoddal többet ne égesd itt magad.

JonDavis
Nem látod,. hogy szanaszét van vágva?????

Avpuniverzumon is írva vagyon, meg avpgalaxyn is írta a rendezõ!!

Meg miaz hogy szar????

Már ez az öt perc jobb mint az elsõ AvP.

Menj innen, ha nem vagy igaz rajongó!

SLICK
óóóó istenem, mit paráztok?? Ennél jóval több minden van, annyira látszik szét van vágva az egész. Na ja, majd rögtön lelövik nekünk a poént. Nem kell itt túldramatizálni!

gabe paul logan
MI A GEC* VAN??? Valaki magyarázza már el már nekem, egyszerû embernek is. köszi

Jrex
Mivel oda van írva h vágva van,meg simán fel lehet fogni h egyszerûen nem tud ilyen gyorsan történni semmi ezért:
2.
sztem tök brutál 😄

rotator
Ne viccelj...

Az siohunton ezt találtam: Alien.vs.Predator-Requiem.2007.DivX.English.Extendet.Wide.Screen.PUKKA
letöltöttem, de amikor el akarom indítani, egy üzenetet dob ki, amiben ezt írja: Ezt csak a torrentmoviesupport.com-on található playerrel lehet lejátszani. Ofkorsz fizetõs. Úgy tûnik benyaltam (meg még sokan). Okos, de idegesítõ.

Kompi http://trailer.blog.hu/

rotator
LOL, szétesett az oldal a forgalomtól, ideiglenesen bezárták. Páran szerintem bediszkulhattak. 😊)

rotator
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem, ez nem lehet az elsõ 5 perc!!! <#ijedt> Esetleg az elsõ 15, de vagy háromszoros gyorsítással! Há' mi vót ez??? Ha ilyen lesz a film, komolyan nem külön végig, mint valami pénzesebb fan project, össze-vissza vágásokkal, meg szedett-vedett zenei aláfestéssel! <#conf> Na megnézem az AVP Galaxy-n, hátha Colin leírja, mi a szent sz** volt ez...

Aliens vs. Predator Requiem = SZ@R

1, vagy nagyun elkurták a filmet.
2, vagy agyon van vágva
3, Mindkettõ

Az elsõ öt perc alapján a harmadik az esélyes...

JonDavis
Van új Japán tv spot. Abban mutatják Scar hulláját. Szóval akik eddig azt hangoztatták, hogy semmi köze nem lesz az elsõ részhez, azok nagyon nem jól tudták..

nekem kicsit más az izlésem, inkább barnásfeketés...

gabe paul logan
igazad van a vörös még egzotikusabb(igazi), csak mostanába mindíg szõkét dob a gép, biztos ezért írtam, tudatalatti...no de ez egy más topicba való lenne

8 nap - 86 perc
10 nap - 100 perc
:] próbáltam asszociálni, bár szívem szerint 160 percig is elnézném az öldöklést és a kétségbesett emberkéket

gabe paul logan
Mégis valahogy a Gyûrûk ura 3. epizódja után úgy jöttem ki a moziból, hogy ejjj, sok is volt jó is volt ennél többet nem lehetett kihozni ebbõl(pedig van bõvített változat is) viszont én még az aliens-nél , sõt a directors cutnál is úgy éreztem, hogy több dolog is lehetett volna a filmben.

ne keverjük a szezont a fazonnal, köszöntem és ne légy mohó, ezt is köszöntem, örülj, hogy a két srác ott az élen volt olyan rendes és össze dobta ezt a filmet azzal a másik sok rendes és dolgos emberrel.
Én má speciel nagyon várom és leszarom, hogy hány perces, órás, csak jöjjöööööööööööööönnnn!!!!!!<#eljen><#worship><#worship><#hawaii>
"A rendezõ is megmondta, hogy isten õrizz, hogy hosszabb legyen. Mindenre jut idõ, a karakterkre és a csatákra is, meg a horrorra" = én hiszek a rendezõnek.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

a szõke helyet lehetne más? és mé csak 10 nap?

gabe paul logan
(viát->vitát)

Jrex
tudtok valamit az avp tv sorozatról vagy rajzfilmsorozatról?,nemtom,csak 1 fan mondta h lehet lesz de õ se tudja biztosra

gabe paul logan
óóó mi csak többet kívánunk a jóból, ti 8 vagy 10 éjszakán át kívánnátok élvezni egy fullos szöszi társaságát? <#circling>És asszem el is döntöttem a viát, tenkjúverimáccs

rotator
4 éve, amikor a hivatalos Terminator 3 fórumon kiderült, hogy "csak" 109 perces lesz a film, olyan felhördülés volt, hogy szinte kõ kövön nem maradt. 😊

Elégedetlenkedõk örüljetek, hogy van film.
Erre meg a hosszán vitatkoztok.
#5052-nek van igaza, így van, minden stimm lesz, okés, sirály, zsír, állat, überfrankó, akármi... ne aggódjatok.

Jrex
de a stáblista nélkül kéne 90 percesnek lennie nem vele😊

JonDavis
Nincs szarrá vágva egyáltalán, egyszerûen 90 perc lesz az idõtartam és kész.
A rendezõ is megmondta, hogy isten õrizz, hogy hosszabb legyen. Mindenre jut idõ, a karakterkre és a csatákra is, meg a horrorra.
És a moziból kijövet mindennel elégedettek leszünk!
OKés?

gabe paul logan
szánalmas az idõtartam, ahhoz képest mennyi eseményt ígérnek
lehet hogy sz*rrá vágták már azóta a filmet

rotator
86 perc??? Tudom, nem a hossz számít, de azért ez kicsit aggasztó...

SLICK
nekem 96 perc rémlik.... habár ami azt illeti ez a néhány perc nem sok..

Engem is idegesít h rövid, legalább 2 óra kéne, fõleg ha össze akarják kötni az Alien filmekkel az egészet, így meg el lesz hamarkodva az egész 😞

matrix666
Egy elõnye van! Nem ülöd szét a segged a moziba😛

ez a 86 perc azért is szomorú, mert még vígjátéknál is túl rövid sok esetben a 86 perc, nemhogy vmi kõkemény akció esetében :///

kb 110-120 perc lenne az optimális ilyen filmeknél, grrr
Kmarha
86 perces hent... hát igen, ennyit arról hogy probálják az Alienes hangulatot megteremteni. A nagy lóf...t

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

matrix666
Na most néztem az avpuniverzumon, hogy mindössze 86 perces lesz a film...
Hát ez kész, kapunk az AvP-nél is rövidebb filmet.
Príma..

gabe paul logan
csak tudod ezek a beszólások úgy jönnek le mintha mi fogyatékosok lennénk, mert van véleményünk meg képzelõerõnk meg mert szeretjük ezt a képzeletbeli világot...

(amúgy nem konkrétan csak neked szólt a véleményem, hanem az összes ilyen beírónak)

repvez
mondtam egy szoval is hogy nem lehet ilyenekröl irni?
Söt.. attól hogy nem vagyok járatos az AVP világába nagyon is felüditök ezek az irások, csak arra akartam rámutatni amig nem tudni biztosat addig felesleges pro és kontra dolgokban állástfoglalni az uj résszel kapcsolatban.
gabe paul logan
én meg bírom h mint egy hülye gép mindíg valaki beírja ezt a barom üzenetet akármikor el kezdünk végre beszélgetni valamirõl, a topic neve aliens vs predator szal hagy ugassak már bármirõl evvel kapcsolatban
thenkjúverimáccs, amúgy meg mehetsz adóbevallást készíteni meg 40 oldalas szakdolgozatokat megdiskurálni másik topicban, ha a valósághoz ragaszkodsz

"Ezzel nem akartam semmit rosszat mondani"

Jrex
jé itt mindenki városába vannak esõerdõk sivatagokkal meg tengerparttal,fenyõerdõkkel eggyütt...hát nem hinném mert nálunk is csak 1 éghajlat van,nem lehet egy város vagy háztömb alapján meghatározni 1 egész bolygót...

hidd el, jó párszor jó ha valami elvonja figyelmed...

rotator
Jobb, mintha drogoznánk, nem?

repvez
birom ezeket az irásokat ami ebben a topicban van.Olyan mintha filozofia ora lenne.Olyan dolgokaon vitatkoznak emberek amik nem is léteznek vagy egy tollvonással az ellenkezöje is lehet az állitásuknak.
Ezzel nem akartam semmit rosszat mondani,mert engem is érdekel a film.
Csak sztem felesleges belemagyarázni dolgokat egy olyan dologba amiröl fogalmunk sincs és csak kitalált..
más kérdés hogy a tüzesvérû ifjoncok még nem tudják mi a módi.
De maga a faj akár minta is lehetne:
-becsületes
-Vadászik, ám szigoru keretek közt, és NEM ÍRTHATNAK KI FAJOKAT.
a másik, megeshet hogy átzuhantak egy olyan dolgon mi elõtt MI vagyunk. (klima változás, és ilyenek) DE ÕK legalább felfogták....