AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• gabe paul logan
    NA EZ AZ!!!rohadt nagy kreativitás volt tőlük, azt hittem bevállalnak valami merészebb dolgot, de hát ezt a leghülyébb ember is megtudta volna tenni...utolsó szalmaszálba kapaszkodtak:(

...amúgy ja volt egyébként külön mondanivalója is pl az első 2 (talán3) filmnek, anya lánya kapcsolat, emberi kapzsiság, önfeláldozás...mint a világvége filmeknek meg a mutánsos filmeknek, pl godzilla , elrettentették vele az embereket, mi lesz ha atombombáztok.(minimális de volt lényege ha belegondolsz, amitől megérintett a film)
    Nem lett jó film(szerintem), vártam amit ígértek de nem lett belőle semmi(persze nem a fivéreket hibáztatom,megkapták a lehetőséget és szerintem bármelyünk ugyanígy élt volna vele...de mondom nem az ő hibájuk, hiszen ha pl odaadsz egy majomnak egy pisztolyt és lelő vele valakit, akkor nem a majom a hibás)

amúgy nemtom ki és hol említette, de tényleg össze lehet rakni a neten kiszivárgott jelenetek alapján a filmet, aki azokat látta, sok újra ne számítson, legalábbis harc és idegenek látványa terén.