AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• benkoszabi
    azon gondolkoztam ma, hogy az első film alapsztorija, miszerint predik tiszteletére6vagy segitségével emelték ezredekkel ezelőtt a templomokat/piramisokat, nem is volt akkora baromság...mármint történetként beleszőni a filmbe...a tudósok máig nem tudják, hogy hogyan is voltak képesek épiteni ilyen piramisokat az egyiptomiak, illetve délamerikában az inkák..tehát ezt jól beleszőtték a filmbe sztem...
    én mondjuk majd az elkövetkező filmek közül8márha lesz9 megnéznék egy oylat, ahol kicsit mellékvágányra terelik a gyilkolást, és a 2 faj eredete lesz a fő téma...természetesen nem ugy gondolom, hogy abban az egy filmben kiderül minden a 2 lényről...mert az egésznek ez a varázsa...hogy szinte semmit sem tudunk róluk, és a fantáziánkra van bizva hogy hogyanis alakult ki maga az alien mint faj...(talán kicsit a cápákhoz lehetne őket hasonlitani, azokat sem ismerik a tudósok, kiszéámithatatlan gyilkológépek a tengerben)
    Amugy az alien eszik is, vagy csak ugy magától megnő..és kaja nélkül el van? - mert azt olvastam, hogy a mellkasrobbantó felfalja azt akiből kikelt....de ez nem minden esetben volt igy, vagy van igy..az ALIEn-ben sem falta fel azt akinek a pocakjából kibujt, cask gyorsan elrohant....
    Szal aki szakibb mint én az megmagyarázná hogy ez hogy is van?
    VAgy kicsit több infót is leirhatna ide nekem, meg még akiket érdekel azoknak is, mert amik site-okon vannak fenn azok nem egyértelműek legalábbis nekem...
    Sztem amugy amitől még egy alien is fél, az a cica:) - és a magasfrevkenciáju hang mint a riasztó a legelső filmben...vagy talán még a tűz..nem is a meleg..hanem maga a tűz...
    Egyűáltalán van érzése, érzéseik, van célja? mert nem minden esetben öl a fajfentartás miatt...hisz akit megöl azt alapból nem tudja felhasználni semmire, megenni meg nem eszi meg az embert, ha már halott...akkor miért ölhet? belevan programozva....lényegében oylanmint egy terminator, gyilkologép...mert azt már észrevettem több filmen is, hogy az alien nem ront csőstül a háznak, tehát azért ő is becserkészi az áldozatát, sosem ront neki általában senkinek....