Aliens vs. Predator Requiem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Meg van! a "better" miatt ismerõs. "jobb világokat építün"
én már komolyan félek <#csodalk>#csodalk>
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
😉
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
bocs hogy kötekedek, de ez kb dedós szint, hogy egy, csak a fantáziában élõ (könyvek / filmek), nem létezõ univerzumról valós szinten beszélgettek 😊
kb ugyanaz mintha mondjuk james bond családi körülményeirõl menne komoly eszmecsere a 007-es topikban 😊
mondom ezt úgy, hogy én is A / P rajongó vagyok
mintha legalábbis egy valós létezõ fajról menne az eszmecsere, és nem egy valaki általt kitalált mesebeli lényekrõl, amelyeknek a valósághoz semmi köze...
nem veszitek Ti ezt egy kicsit túl komolyan, srácok?
alienek, predatorok és emberek egymást átkarolva tánciznak a végén és éneklik hogy itsz ö vándörful vörld 😄
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A testükön csövekfutnak, az egész lényolyan mint ha egy mehanikus szerkezet lenne, mint azaz ûr repülõ. az a baj, hogy erre rá kell jönni, el mondani nem lehet
W.B. ezt a testalkatot még mindíg nem értem. az alienek nem patkó alakúak,max a fejük hasonlít egy kicsit oldalról a patkóra.
Amúgymeg azis elég fura hogy a pilóta a székbõl nõtt ki és aki egy székbõl nõ ki, az szerintem nem él teljes életet, hiszen csak az volt a célja h vezesse pont azt a hajót...kiváncsi vagyok mi is volt a célja a hajónak...és mi volt ez az egész
W.B. azt a testfelépítéses dolgot nem értem,de nem gondoltál arra,h azért olyan az ûrhajó fala mert az alienek vonták be?
Õ velük kapcsolatosak az Alienek. Mert: a pilóta hajó felépítése lényegében egyezik az Alienek testfelépítésével, és fészkük felépítésével.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
A fõ terjesztõk szerintem a Pilóták voltak.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Vannak hímek és nõstények.
Minden nõstény kivéve a herék. (vagyis egyedüli hímek)
A királynõ lerak néhány tojást mibõl hímek kelnek ki. A Hímek kinyírják egymás, aztán az életben maradot párzik a királynõvel, ami aztán röktön kinyírja. (párzás elég ritkán kell, és csak frissítésnek)
De valami olyat olvastam hogy elkülõníthetõ nemüek... csak a királynõ és a hímek. a többi tényleg amolyan ez is az is...
De Hudson már elmondta az aliensben hogy megy ez..."one female runs the whole show....yeah the mama, yeah man shes big..."😄 de azt nemtom hogyan termékenyítik meg egymást...lehet hogy csak belecsuláznak valamit a királynõ tojózsákjába, vagy a kriálynõ eszik valami olyan anyagot...de nem hinném hogy a hímek sorba állnának nála(már ha egyáltalán vannak hímek ugye, lehet h hímnõsek???😮 ) hogy kivegyenek egy szobát😊