Aliens vs. Predator Requiem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem tudjátok honan lehet WY polót szerezni? Azzal suliba menni 😊

kBagyula
Jó ez a kép. Be tettem háttérnek. 😄

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

kicsit valahonnan ismerõs "Save money. Live better."

Meg van! a "better" miatt ismerõs. "jobb világokat építün"

én már komolyan félek <#csodalk>

kBagyula
😄DDDDDDDDDDDD

link

😛 Még a szlogenjük is frankó:
Save money. Live better.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJ! Valóság alap!!!! VÉGÜNK! JÖNNEK AZ ALIENEK ÉS PREDÁTOROK! deszerencsére amerikában fognak idén karácsonykor randalírozni 😊 ha egy is ide tolja képét akkor: <#violent>

kBagyula
Wal-Mart. Jelenleg is a legnagyobb kereskedelmi lánc az USA-ban... olyasmi mint itt a Teszkó. 😄DDD
😉

õõõõõ Walmar vagy mi a neve. van ilyen cég?! A fil története szerint a WY felvásárolja a Walmart... most ne nézzetek hülyének de ugye a WY nem létezik? ha igen akkor megírom a végrendeletem <#whatever>

Vannak, akik szerint Giger azért lett ilyen sikeres, mert fajunk félelmeit szólítja meg az alkotásaival. Félelmet a elgépiesedõ környezettel, modern betegségekkel pl AIDS, rák,degenerációval, társadalmi elidegenedéssel,(na ez pont jó szó ide...😄)stb szemben. Giger és az alien Franchise nem véletlen kedvelt dolgozattémája kezdõ jövõkutatóknak.
Jrex
egyetértek,lehetnek hasonlólények az universumban.és engem amúgy is érdekel amit nem tudok és kíváncsi vagyok ezekre a dolgokra akár valós akár nem (túl kíváncsi vagyok)

gabe paul logan
Szerintem muszáj néha elvonatkoztatni az élettõl...és nem azon agyalni h baszki a héten 2x is ugyanazt a ruhát veszem fel, vagy bassszájba nemtok menni a haverokkal hétvégén sütögetni, vagy az a ribanc mé csinálja ezt velem ha ezt mondja...stb(nem akarok novellát írni) ...szal elvonatkoztatni és azon agyalni h egy másik világban ahol az idegenek jelentik a legnagyobb gondot hogy és miként mennek/mehetnek a dolgok, vagy akár lehet ez a gyûrûk ura ....stb jó néha kikapcsolni és nem a hétköznapi szarságokon agyalni...ez megnyugtat. EGyik kedvenc fantáziavilágunkrós diskurálni, más véleményeket meghallgatni...egyszerûen jó...és tudjuk hogy nincsenek idegenek , de mégis jó😊...amúgy meg ki tudja? Minden dolognak van alapja😛 és lehet mint a man in blackben mondták...hollywoodon keresztül készítik fel az emberiséget arra ami rá vár...és ne legyen késõbb akkora meghökkenés...minden lehet😄

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

ha nem tudsz valamirõl hosszasn elméjedve beszélni akkor nem vagy fan. (fan és rajongó két különbözõ dolog?<#fejvakaras>)

még mindig valósabb - muhahahaha - ugyanannyira valótlan mindkettõ 😉

bocs hogy kötekedek, de ez kb dedós szint, hogy egy, csak a fantáziában élõ (könyvek / filmek), nem létezõ univerzumról valós szinten beszélgettek 😊

kb ugyanaz mintha mondjuk james bond családi körülményeirõl menne komoly eszmecsere a 007-es topikban 😊

mondom ezt úgy, hogy én is A / P rajongó vagyok
Jrex
egyébként azok az "írásjelek" amik a 2. trailer végén a fegyverenvannak,azok nem egészen újak,tegnap fedeztem fel, az 1. avpben de nem olyan feltünõek: akkor láthatóak amikor a 3 "tartályt" ledobják a predatorok és abban vannak a beavatásra váró ifjoncok,na amikor földet/pontosabban havat😊/érnek és kinyílik az "ajtaja" azon látszanak nagyon aprók,én rá zoom-oltam és látszódtak,igaz nem olyan jól mint a trailerben😊

Jrex
meg ha ez érdekel minket,akkor mér baj?

még mindig valóságosabb az AvP világ mint a Gyûrûk ura vagy hasonlók. Erreõl lehet beszélni értelmesen.

már sorry hogy lehúzó leszek, de olyan komolyan vitatkoztok ezekrõl, hogy az már fáj...

mintha legalábbis egy valós létezõ fajról menne az eszmecsere, és nem egy valaki általt kitalált mesebeli lényekrõl, amelyeknek a valósághoz semmi köze...

nem veszitek Ti ezt egy kicsit túl komolyan, srácok?
Van ilyen teória. Az Idegenek eljutottak egy írásbeliséggel bÍró civilizáció szintjére, de egy kataklizma visszavetette õket, és ismét az újraéledõ ragadozó gének biztosították a túlélésüket. A mindent maguk körül kiírtó szperparaziták pedig valójában szocializáció és társadalmi minták nélkül maradt gyerekek...
gabe paul logan
Én is szeretném tudni ezeket....de mindenesetre nagyon bizarr...mostanára az alien filmek elvesztették ezt a hangulatot amit ez a hajó adott és kb elkísérte az egész filmet 2(-3) részen át,most már csak a gyilok megy....reméljük az avp-ben lesz valami finomság is.

Jrex
nemtudom,engem inkább a fészekre emlékeztet az ûrhajó...engem inkább az érdekel mért van belenõve a székbe a pilóta,lehet õ maga az ûrhajó,vagy lehet h predatorok voltak az utasok és csak egy a pilóta néz ki így(de a többi predator filmbe se szerepelt,úgyhogy nem tom)

gabe paul logan
NA EZT MÁR JOBB OLVASNI😊

rotator
"Na szépségeim, mire vártok, ágybavigyem a reggelit? Örüljetek, hogy itt lehettek! A különleges osztagnál minden új nap új kaland, minden étkezés lakoma, minden zsold fõnyeremény! Úgy becsüljétek meg magatokat."

nyugi, ez egy fake trailer, happy end lesz a filmben, senki nem fog meghalni 😉

alienek, predatorok és emberek egymást átkarolva tánciznak a végén és éneklik hogy itsz ö vándörful vörld 😄
gabe paul logan
Megnéztem mégegyszer az 1. trailert...és hát elég sok poént lelõttek benne, mármint azzal kapcsolatban hogy ki hal meg....és csak a fõhõsnõnket és a lányát nem mutatták elpusztulni,meg talán 1 palit akinek most nem jut eszembe a neve...de a többi aki az eddigi stáblistán is szerepel, mind meghalt a trailerben...hmmm:S pedig jó lett volna izgulni ki él-hal...nem kellett volna megnézni a trailert, de nem tudtam h ilyen lényeges dolgok lesznek benne😞

gabe paul logan
Utálom a film dvd-s szinkronját....

SLICK
😄

Punker
"Még egy dicsõséges nap a seregben! Egy nap a tengerészgyalogságnál olyan, mint egy vidéki üdülés. Minden étkezés kész bankett, minden zsold kész vagyon. Minden sorakozó kész parádé. Imádom a sereget!"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

gabe paul logan
IGen , arra gondol...nézzzétek meg az íveket az idegeneken, meg a pórszívócsövekre hasonlító testfelületrészeket, meg az egész lényt megnézed hasonló a felépítése a hajóéhoz...pl simán elképzelném azt is h az idegenek-é a hajó (ez elég merész gondolat, de ahogy kinéz a két dolog...feltételezni lehetne)pl ha egy full kockás hajón találták volna õket hasonló berendezésekkel mint az embereké akkor WB és énsem feltételeznék olyasmit h a hajónak és az idegeneknek több közük is van egymáshoz...szerintem ez így is van, nem csak bespájzolták onnan valahol ahol találták õket...az egész mögött valami több van, érzem.

igen

Jrex
te a bordákra meg a nyakán a erek(vagy nemtom nyelõcsövekre)meg a légcsápokra gondolsz?

NEM! Nem érted.
A testükön csövekfutnak, az egész lényolyan mint ha egy mehanikus szerkezet lenne, mint azaz ûr repülõ. az a baj, hogy erre rá kell jönni, el mondani nem lehet

Jrex
ja,ezt tényleg kifejthetnék egy 5.részben,vagy valamelyikben...
W.B. ezt a testalkatot még mindíg nem értem. az alienek nem patkó alakúak,max a fejük hasonlít egy kicsit oldalról a patkóra.

gabe paul logan
A könyvben is úgy írták le a hajót mint ha azt növesztették nem építették volna...ezis elég groteszk dolog mint amúgy az alienek...tehát azért lehet hasonló, mert ugyanazon evolúcióból származik a 2 faj. VAgymi😊

Amúgymeg azis elég fura hogy a pilóta a székbõl nõtt ki és aki egy székbõl nõ ki, az szerintem nem él teljes életet, hiszen csak az volt a célja h vezesse pont azt a hajót...kiváncsi vagyok mi is volt a célja a hajónak...és mi volt ez az egész

nem. Az ûrhajó fala, a fészek fala, és az Alienek kinézete, mind ugyan az. az ûrhajót nem "szõtték be".

Jrex
nemtom😊
W.B. azt a testfelépítéses dolgot nem értem,de nem gondoltál arra,h azért olyan az ûrhajó fala mert az alienek vonták be?

gabe paul logan
Ménem szpészbobbi, vagy szpésszamanta?😊

Jrex
space jockey-ûrutas

azaz.
Õ velük kapcsolatosak az Alienek. Mert: a pilóta hajó felépítése lényegében egyezik az Alienek testfelépítésével, és fészkük felépítésével.

Klemice
a pilóták azok a nagy izék mint ami az alien egyben is volt?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

a Predátorok más tészta. Õk csak épp hogy tudják kordában tartani az Alieneket. Csak idõ kérdése és õk is elbuknak.
A fõ terjesztõk szerintem a Pilóták voltak.

Klemice
de a predatorok terjesztették õket mert rájuk vadásztak nem?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

õõõ valaki azt írta itt egyszer, hogy a bolygojukon csak egyszerû termeszek.... De úgytûnik ama bolygón kívül a többi faj már nem ilyen sikeres

gabe paul logan
Azon agyaltam ha az idegenek rovartársadalomban élnek, akkor majdnem sõt talán el is mondhatjuk hogy rovarszerû lények...na most gondoljatok bele, ha nem biofegyverek, nem mesterségesek, akkor milyen élet lehet a szülõbolygójukon????? Hiszen õk csak valami rohadt bolynak a tagjai, ami a föld alatt van általában, vagy barlangban...akkor milyen lények élhetnek a felszínen???<#wow1>

Klemice
jeee pont ugy ahogy elképzelteeeem

Jrex
itt a válasz a kérdésedre,ha annyira kíváncsivagy rá 😄 : +18

Jrex
a darazsaknál külön vannak herék,ahogy az alieneknél

jojo. de mégsem hímek....

SLICK
félreértesz, én csak példaként hoztam fel a Preatorieneket mint hímeket..

á-á.
Vannak hímek és nõstények.
Minden nõstény kivéve a herék. (vagyis egyedüli hímek)
A királynõ lerak néhány tojást mibõl hímek kelnek ki. A Hímek kinyírják egymás, aztán az életben maradot párzik a királynõvel, ami aztán röktön kinyírja. (párzás elég ritkán kell, és csak frissítésnek)
De valami olyat olvastam hogy elkülõníthetõ nemüek... csak a királynõ és a hímek. a többi tényleg amolyan ez is az is...

SLICK
a Preatorienek a szuper hímek..

gabe paul logan
ja igen...volt valami ilyesmi a suliban😄, igen nem hagyja hogy valamelyik is kifejlõdjön mint õ, nem? Mer akkor harc lenne...
De Hudson már elmondta az aliensben hogy megy ez..."one female runs the whole show....yeah the mama, yeah man shes big..."😄 de azt nemtom hogyan termékenyítik meg egymást...lehet hogy csak belecsuláznak valamit a királynõ tojózsákjába, vagy a kriálynõ eszik valami olyan anyagot...de nem hinném hogy a hímek sorba állnának nála(már ha egyáltalán vannak hímek ugye, lehet h hímnõsek???😮 ) hogy kivegyenek egy szobát😊