5789
-
#4905 repvez: Ha nem csak nézted volna hanem olvastad volna is a hírt van link az IGN -re ahol kb. 5-6 fajta minőségben le lehet szedni. -
#4904 AvP1 sztori röhejes votl ezzel a piramisos baromsággal.
A faj eredete meg maradjon titok. Azért ilyen félelmetesek (: -
#4903 hatalmas.. nem mindegy? Talán már a Pangea idejében éltek emberek mi? -
#4902 nem az inkák az elődjeik!!!!!!! -
#4901 ja és tök jó hogy az incák az antarktiszon emeltek templomot.. sőt, azt is megtudhattuk a filmből, hogy pár ezer évvel ezelött a déli sarkon trópusi éghajlat volt.
-
W B #4900 a kérdések halmazára: Az ŐS anya.
A dögök telepatikusan komunikálnak, és ennek a képeségnek az távolság nem akadály. vagyis amit csinálnak egy jól megszervezett birodalom kiépítés. Lasson évezrede alat. Ki használták a predátorokat. (ugyanis szinte az össze beavatási templom megsemmisült, illetve elfoglalták) És most az ember van a soron....
ez az én véleményem -
benkoszabi #4899 azon gondolkoztam ma, hogy az első film alapsztorija, miszerint predik tiszteletére6vagy segitségével emelték ezredekkel ezelőtt a templomokat/piramisokat, nem is volt akkora baromság...mármint történetként beleszőni a filmbe...a tudósok máig nem tudják, hogy hogyan is voltak képesek épiteni ilyen piramisokat az egyiptomiak, illetve délamerikában az inkák..tehát ezt jól beleszőtték a filmbe sztem...
én mondjuk majd az elkövetkező filmek közül8márha lesz9 megnéznék egy oylat, ahol kicsit mellékvágányra terelik a gyilkolást, és a 2 faj eredete lesz a fő téma...természetesen nem ugy gondolom, hogy abban az egy filmben kiderül minden a 2 lényről...mert az egésznek ez a varázsa...hogy szinte semmit sem tudunk róluk, és a fantáziánkra van bizva hogy hogyanis alakult ki maga az alien mint faj...(talán kicsit a cápákhoz lehetne őket hasonlitani, azokat sem ismerik a tudósok, kiszéámithatatlan gyilkológépek a tengerben)
Amugy az alien eszik is, vagy csak ugy magától megnő..és kaja nélkül el van? - mert azt olvastam, hogy a mellkasrobbantó felfalja azt akiből kikelt....de ez nem minden esetben volt igy, vagy van igy..az ALIEn-ben sem falta fel azt akinek a pocakjából kibujt, cask gyorsan elrohant....
Szal aki szakibb mint én az megmagyarázná hogy ez hogy is van?
VAgy kicsit több infót is leirhatna ide nekem, meg még akiket érdekel azoknak is, mert amik site-okon vannak fenn azok nem egyértelműek legalábbis nekem...
Sztem amugy amitől még egy alien is fél, az a cica:) - és a magasfrevkenciáju hang mint a riasztó a legelső filmben...vagy talán még a tűz..nem is a meleg..hanem maga a tűz...
Egyűáltalán van érzése, érzéseik, van célja? mert nem minden esetben öl a fajfentartás miatt...hisz akit megöl azt alapból nem tudja felhasználni semmire, megenni meg nem eszi meg az embert, ha már halott...akkor miért ölhet? belevan programozva....lényegében oylanmint egy terminator, gyilkologép...mert azt már észrevettem több filmen is, hogy az alien nem ront csőstül a háznak, tehát azért ő is becserkészi az áldozatát, sosem ront neki általában senkinek.... -
#4898 Uhh meglookoltam a videot!Végre valami hardcoremuvi!Lesz benne vér meg minden.Remélem azért a sztori is rendben lesz,bár ide nemnagyonkell,mert az emberek belecsöppennek a 2 faj harcába.
Persze azértnemárt ha van valami koncepció.
Nekem tetszett ez a kis szösszenet,és úgynézki feliratkozott a várólistára. -
CsepeLee fiú #4897 http://www.sorozatok-foruma.hu/index2.php?option=com_content&do_pdf=1&id=2119
Azt írják, hogy "A Halál a Ragadozó ellen - Az erősebb győz" lesz a magyar cím. WTF, erről tud valaki valamit? -
#4896 Állat a vidió. Lassan az egész filmet látjuk darabokban majd. :D -
#4895 Megvan valahol letölthetö változatban is?El kéne vinnem valakinek akinek nincs nete -
#4894 áááá....ez nagyon jónak igérkezik! -
W B #4893 videó spojler vagy mi
Ha jol vettem észre a predátor lerárántorra az embert, és nem kinyírta, mert tőle 5 méterre ugrot le egy alien.... lol, de aztán szét is locsantot két embert -
W B #4892 Predator. Fegyvertelent úgysem ölhet. és nálam ami fegyvernek nevezhető az csak az ellenörzöm. szülőkszámára halálos meglepiket tartogat, meg számomra is. Amúgy a táskámban mindig van egy svájci bicsak... magyarán engem kinyírna... szupi -
#4891 olyannal nem találkozhatok:)
de inkább valami gyors halál, ha elvonatkoztatunk. akkor viszon inkább egy alien. mondjuk 2. álkapcsával fejbeharap. -
W B #4890 és ha nem jelmez? -
#4889 én mindketőről letépném a jelmezt, aztán hazáig rugdosnám...
Jelmezt meg haza vinném... -
W B #4888 csak nyugodtan! a királynő feje szépen fog mutatni a falamon! -
#4887 "Ha runer akkor van még esélyed, ha dron, akkor nem." -> mire gondolsz?
Hát én tuti inkább életet adnék egy éliennek minthogy hamutárca legyen a koponyámból:) voáááá valami csinos kis királynőnek és viszlát emberiség...vicceltek ha én halok mindenki jön velem:) -
W B #4886 mért teted itt fel a kérdést? úgysem léteznek! legalább is remélem...
Amúgyis: Predátor fegyvertelent nem őlhet.
Az Alien meg, attól füg, hogy mien. Ha runer akkor van még esélyed, ha dron, akkor nem. -
benkoszabi #4885 csak ha jedi lennék akkor érezném magam bitonságban:) - akkor aztán semmi esélyuk nem lehetne...szétszabdalhatnám őket, a kardomat mégsem marná szét a sav...télleg léehet majd lesz iylen verzióju film is:D -
#4884 Nem mindegy? Ha összeszaladnál velük egy setét utcán valószínű azt is bánnád, hogy a világra jöttél. -
benkoszabi #4883 ti elgondolkoztatok már azon hogy ha szembetalálkoznátok valamelyikkel a 2 közül, akkor melyik általl halnátok meg inkább...ami valószinűbb mint hogy felvennéd a harcot ellenük? - én:
a: - van magam végeznék saját magammal
b: - ha magas helyen lennék levetném magam
c: - inkább szurjon le egy predator, minthogy lesavazzanak, meg megharapjanak, meg belémpetézzenek...meg stb. nyalánkságok....
(de valószinű hogy összesz*rnám és összep*sálnám magam ilyedtemben...lehet még el is ájulnék...nem nagyon hiszem hogy konyhakéssel vagy pisztollyal, de még gépfegyverrel sem mennék sokra, plána ha elfutnék...:D)
-
#4882 Hát itt nem lesz bírkózás :D Ez nem AvP1 lesz :D
Az piacos mészárlós jelenetet meg hagyjuk.
Az Alienek nagyon hülyén néznének ki nappal világosban. -
benkoszabi #4881 nem az hogy világos környezetbe...csak....szóval a harc, a birkózás egy alien és egy predator között, vagy akár csak a testfelépitéásük, hogy hogyan néznek ki, amozdulataik jobban kivehetők mint egy árnyékolt, sötét és ködös jungle-ban vagy egy laboratoriumban....
amugy ami érdekes sztem, hogy olyan filmeket készintsenek, ami a mai korban játszódik..hogy miért? mert éli világát az amerika kisváros...nem hisznek sem az ufókban, sem a földöntúli lényekben, erre egyszercsak elözönlik őket a szörnyek, mennyire meglehetnek lepődve, hogy msot mik ezek, honan jöttek...meg én azt szeretem ha az ember az esélytelene technikailag..ha a jövében játszódna a lézerbugyuszaikkal a katonák simán győzedelmeskednének...de itt....kis pistollya, kaszával, ásóval, meg láncfűrésszel....
ez kb. oylan, mintha egy predator landolna afrikában, és a törzs lenagyobb harcosa küzd meg vele....és a lándzsáján kivűl semmilye senincs..plussz még egy két oroszlánnal is megbirkózik a predi...ettől érdekesebb ha a mi korunkban játszódna, sem mint a jövőben...
na meg a sötétség vagy világosság....mennyivel durvább jelenet lenne az, amikor valaki vásárol a piacon, fényes nappal, és a csatornából előmásznak az alienek, és ott mindenkit lemészárolnak..mintsem sötétben......már kicist uncsi, mondjuk ettől horror a horror...
(amugy sztem biztos lesz oylan film is majd, ahol már a föld teljesen el van lepve ezek által a lények által, és háboru dúl a földön...vagy vmiyilesmi bizti lesz..csakmár kcisit uncsi..:)) -
#4880 Egyetértek. -
#4879 Tanulj már meg írni kérlek. -
#4878 Az Alienek nem valók világos környezetbe (:
Amúgy jogosak amiket írtál.
Vér. Vér. Vér. Vér. Vér.
Ennyi.
Több embert kaszaboltak le a trailerben mint egy átlag akció filmben :D -
benkoszabi #4877 hali. msot néztem meg af ilm előzetesét. hát ledöbbentem...persze jó értelemben...
ez egy izig vérig fröcskölés, vérengzős, belezős film lesz..aminek nagyon örülök. itt aztán lesz minden, emberi fejel letépése, szétdurrantása predator módra, de lesz itt harapdálás, szurkálódás alien módra is:) - és hogy mirét jó ez, mert ezekhez a filmekhez, meg a 2 főszereplő szörnyhöz is hozzátaztoik a vér, az erőszak, a kasazbolás...és hát én megmondom őszintén, a predator kettőben nem nagyon láttam fröcskölős jeleneteket, és hát az alien 2ben se nagyon...valahogy mindig elkapták a kamerát, vagy megvágták a jelenetet amikor épp megöltek volna egy Katonát...lehet igy kapták csak meg a tiniknek szoló besololűást..nem tudom...(a többi alient nem láttam mentésgemre)
Na de ebben...ebben öcsém...körülbelűl ugy fröcsög a vér meg a bél meg a sav, mint egy jó szaftos pörkölt:D a többit nem láttam mentésgemre legyen) - akárhova nézek fröcs, fröccs, fröccs...sikolyok meg minden...elvégre ez HORROR wazze....nem gyerekfilm....
Sztem egy film akkor brutálisan kemény, ha a néző szinte már fél a moziban a wszékben, és megnyugvásképp körülnéz, hogy a kröülöttelévők még életben vannak-e..:P
Ami kicist fájó, hogy az előszetes alapján megincsak sötét helyeken vagy este játszódik a történet...mondjuk horrornál ez megszokott...csak nemtom...mindig is vágytam egy oylan jelenetre, ahol az ellenfelek nyilt teepen, nappal, világosban küzdenek meg egymás ellen...nem pedig jiugnleben...
na de mindegy...jó lesz az a lényeg -
#4876 de ez akkor is szokatlan nekem:D -
#4875 hmmm mondasz valamit, akkor azé volt üres a fészek mikor riplí bement, mer éppen randizott valahol lambert és élien:P -
CsepeLee fiú #4874 Hirtelen kimeredt szemmel néztem erre a mondatra, de szerintem Lambert-ről van szó. Egy ideje motoszkál az agyamban, hogy miért adott ki fura hangokat, mikor a szörny elkezdett "nyúlkálni"... -
#4873 Pont te ellenzed ezt, aki állandóan a Predatorok és Alienek szaporodásával és felépítésével foglalkozik?
LOL:D -
#4872 nem vagy egyedül,nekem is csak rizsának tűnik... -
#4871 A fenét van itt avp 2 hír. Csak reklámozod az oldalad blááá... -
#4870 alienben megerőszakolós jelenet? nem emlékszem -
#4868 Na elolvastam most a cikket...áhhhá tudtam én hogy csak a kényszer vitte rá őket a zújításra:) De lesz tojócső meg tojások????Mert nekem nem úgy tűnt a trailerben, hogy lesz ideje kifejlődni a királynőnek, mivel a predator kinyírja és akkor még nem 5x nagyobb nála:( szóval még mindíg nem értem honnan lesz annyi élien, én csak azt remélem hogy nem az egész film alatt nyelvezni fog mindenkivel.
Egy másik dolog:
"Ez a fázis tényleg az egyik legjobb jelenete a filmnek, olyan, mint a megerőszakolós jelenet az Alienben. " - vattafakk, viccs rész is this a filmben???:o
Egy még másik dolog:
Weawer a 2. legjobb akcióhős(?ha jól emlékszem), Willis az 1. ...na igen '88-ban, de Weawer a '86-os alienben...tehát tényleg igaz alien4 könyvem elején az idézet, aminek egy része valahogy így szó "köszönjük Sigourneynak hogy megteremtette az első akcióhősnőt, akire felnézhetünk. Az első Hős igazából egy nő volt." - bakker a szavazás alapján az emberek szerint is:) -
#4867 Olvasd el az avpuniverzumon a hírt, és rájösz nem hülyeség. -
#4866 Ha elintézed hogy valaki fedezi a munkálatokat, szívesen leforgatnám és a 3kötetes alien4 lenne az alapja...tuti siker lenne mert egy olyan sztorit elég nehéz elrontani:)
A másik meg , eddig tényleg minden szép és jó volt, de ez a smacizós dolog hülyeség, ez az én véleményem és tartsa mindenki tiszteletben, szerintem idiótaság a rendezőktől és AZ SEM ZAVAR HA ÉN VAGYOK EGYEDÜL EZEN A VÉLEMÉNYEN.
Ha az lenne hogy a predator elkezdene tojásokat rakni ahhoz mit szolnátok? MErt kb ugyanekkora változtatás lenne.
Elmondom miért van ez a változtatás dolog szerintem...MINDEN ilyen több részes filmben. Sosem adnak ki egy ilyen filmre pénzt a forgalmazók, ha nincs benne valami néző csalogató új baromság, mer ugye minek nézze meg a szerencsétlen ember ugyanazt másféleképpen = aliens-több idegen+királynő,alien3-dogélien+riplí halála,alien4-szupariplí+emberélien,avp-predatorok+élienek, avp2-???nem elég ugyanazt megrendezni...predélien...á az túl kevés....szájbaköpdösőspredélienkirálínő(hát nem röhejes???csak gondoljátok végig) ááá ezzzel tuti befutunk. Mondom a predátor meg repüljön és rakjon tojásokat... -
W B #4865 kész! a probléma megoldva! olvasható az AvP Iniverzumon. és nekünk volt igazunk (valakinek már nem tudom ki, és nekem) hogy az Predalien királynő.