AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• benkoszabi
    nem az hogy világos környezetbe...csak....szóval a harc, a birkózás egy alien és egy predator között, vagy akár csak a testfelépitéásük, hogy hogyan néznek ki, amozdulataik jobban kivehetők mint egy árnyékolt, sötét és ködös jungle-ban vagy egy laboratoriumban....
    amugy ami érdekes sztem, hogy olyan filmeket készintsenek, ami a mai korban játszódik..hogy miért? mert éli világát az amerika kisváros...nem hisznek sem az ufókban, sem a földöntúli lényekben, erre egyszercsak elözönlik őket a szörnyek, mennyire meglehetnek lepődve, hogy msot mik ezek, honan jöttek...meg én azt szeretem ha az ember az esélytelene technikailag..ha a jövében játszódna a lézerbugyuszaikkal a katonák simán győzedelmeskednének...de itt....kis pistollya, kaszával, ásóval, meg láncfűrésszel....
    ez kb. oylan, mintha egy predator landolna afrikában, és a törzs lenagyobb harcosa küzd meg vele....és a lándzsáján kivűl semmilye senincs..plussz még egy két oroszlánnal is megbirkózik a predi...ettől érdekesebb ha a mi korunkban játszódna, sem mint a jövőben...
    na meg a sötétség vagy világosság....mennyivel durvább jelenet lenne az, amikor valaki vásárol a piacon, fényes nappal, és a csatornából előmásznak az alienek, és ott mindenkit lemészárolnak..mintsem sötétben......már kicist uncsi, mondjuk ettől horror a horror...
    (amugy sztem biztos lesz oylan film is majd, ahol már a föld teljesen el van lepve ezek által a lények által, és háboru dúl a földön...vagy vmiyilesmi bizti lesz..csakmár kcisit uncsi..:))