AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• benkoszabi
    hali. msot néztem meg af ilm előzetesét. hát ledöbbentem...persze jó értelemben...
    ez egy izig vérig fröcskölés, vérengzős, belezős film lesz..aminek nagyon örülök. itt aztán lesz minden, emberi fejel letépése, szétdurrantása predator módra, de lesz itt harapdálás, szurkálódás alien módra is:) - és hogy mirét jó ez, mert ezekhez a filmekhez, meg a 2 főszereplő szörnyhöz is hozzátaztoik a vér, az erőszak, a kasazbolás...és hát én megmondom őszintén, a predator kettőben nem nagyon láttam fröcskölős jeleneteket, és hát az alien 2ben se nagyon...valahogy mindig elkapták a kamerát, vagy megvágták a jelenetet amikor épp megöltek volna egy Katonát...lehet igy kapták csak meg a tiniknek szoló besololűást..nem tudom...(a többi alient nem láttam mentésgemre)
    Na de ebben...ebben öcsém...körülbelűl ugy fröcsög a vér meg a bél meg a sav, mint egy jó szaftos pörkölt:D a többit nem láttam mentésgemre legyen) - akárhova nézek fröcs, fröccs, fröccs...sikolyok meg minden...elvégre ez HORROR wazze....nem gyerekfilm....
    Sztem egy film akkor brutálisan kemény, ha a néző szinte már fél a moziban a wszékben, és megnyugvásképp körülnéz, hogy a kröülöttelévők még életben vannak-e..:P
    Ami kicist fájó, hogy az előszetes alapján megincsak sötét helyeken vagy este játszódik a történet...mondjuk horrornál ez megszokott...csak nemtom...mindig is vágytam egy oylan jelenetre, ahol az ellenfelek nyilt teepen, nappal, világosban küzdenek meg egymás ellen...nem pedig jiugnleben...
    na de mindegy...jó lesz az a lényeg