AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• gabe paul logan
    Ha elintézed hogy valaki fedezi a munkálatokat, szívesen leforgatnám és a 3kötetes alien4 lenne az alapja...tuti siker lenne mert egy olyan sztorit elég nehéz elrontani:)

A másik meg , eddig tényleg minden szép és jó volt, de ez a smacizós dolog hülyeség, ez az én véleményem és tartsa mindenki tiszteletben, szerintem idiótaság a rendezőktől és AZ SEM ZAVAR HA ÉN VAGYOK EGYEDÜL EZEN A VÉLEMÉNYEN.

Ha az lenne hogy a predator elkezdene tojásokat rakni ahhoz mit szolnátok? MErt kb ugyanekkora változtatás lenne.
    Elmondom miért van ez a változtatás dolog szerintem...MINDEN ilyen több részes filmben. Sosem adnak ki egy ilyen filmre pénzt a forgalmazók, ha nincs benne valami néző csalogató új baromság, mer ugye minek nézze meg a szerencsétlen ember ugyanazt másféleképpen = aliens-több idegen+királynő,alien3-dogélien+riplí halála,alien4-szupariplí+emberélien,avp-predatorok+élienek, avp2-???nem elég ugyanazt megrendezni...predélien...á az túl kevés....szájbaköpdösőspredélienkirálínő(hát nem röhejes???csak gondoljátok végig) ááá ezzzel tuti befutunk. Mondom a predátor meg repüljön és rakjon tojásokat...