AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• palocfarkas
    Látom nagy igyekezettel próbáljátok kitalálni a pár másodperces trailer alapján az egész filmet. Ha sikerül, akkor mi értelme lesz megnézni? Én a trailert megnéztem (összesen kétszer), és igazából csak a hangulatát akartam elkapni: véres akciófilmnek ígérkezik, sok, látványos hullával, az alien-filmekben megszokott női terminátorral, bocsánat, hősnővel.

Más: a producer/rendező/forgatókönyvíró NEM fanatikus rajongó. Kisebb-nagyobb dolgokra nagy ívben tesz, a rajongó meg agyalhat, hogy akkor most teszem azt az AvP1-ben látott pár perces alien-kifejlődés hogy lehetséges, régészeti feltárásra az Antarktisz környékén hányan vinnénk magunkkal gépkarabélyt, vagy az Alien 3-ban honnan a tojás, mitől rastás a predalien (hogy nézne ki a BobMarleyalien), stb. Ezekre nincs jó megfejtés. Aki ezeket a logikai bukfenceket elkövette, nem foglalkozott ilyen "apróságokkal". Innentől jöhetnek az elméletek, hogy pl. az alien az Antarktiszi jég alatt eleve gyorsabban fejlődik mint az űrhajón, mert a műanyag lassítja a fejlődést, stb.