Aliens vs. Predator Requiem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen ezt én is észrevettem már h vmi zavar benne de nem vészes.... Szerintem az AvP 1 rész az alienek terén nyújtotta a legjobbat azok a bestiál teljesen jók voltak és királynõ megalkotása elõtt le a kalapom mert az remekmû lett a mérete a mozgása meg minden lehet nem volt vmi jó a film story stb de az alienek azok 10/10 esek voltak számomra ezért érzem úgy hogy ezen ha változtatnak akkor csak rontani fognak a helyzeten de NE legyen igazam...........
nekem speciel ez a csõrõs alien sem teccik itt a bannerban
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
akkor mázli. már megiedtem. ez tényleg nem stimmelt volna benne.
amúgy, az AvP ugyan abban a világban játszódik.
amúgy valami olyasmit olvastam, hogy az idegen tehnológiáknak hála sikerült kijutnunk az ûrbe, aztán már magunktól is ment a tovább fejlesztés... mgyarán ha lesz Predátor ürhajó mi lezuhant (HA) akkor az AvP3 már jövõben fog játszódni...
amúgy, az AvP ugyan abban a világban játszódik.
amúgy valami olyasmit olvastam, hogy az idegen tehnológiáknak hála sikerült kijutnunk az ûrbe, aztán már magunktól is ment a tovább fejlesztés... mgyarán ha lesz Predátor ürhajó mi lezuhant (HA) akkor az AvP3 már jövõben fog játszódni...
Az Alien szériát ott rontották el, hogy görcsösen ragaszkodtak a Ripley karakterhez. Még a halálból is visszahozták, amit eddig a Dallason kívül nem sok helyen mertek megjátszani. 😊) El kéne már felejteni Weaver kisasszonyt (öreglányt) és új alapokra fektetni az egészet. Bár végülis az AVP is egy ilyen új alap.
Az a lényeg hogy lesz Predelien! az elsõ részben a WY "keletkezése" és a predátor kultúra egyrésza volt a lényeg. Most is a WY ahogy hozzá jön a Y. és a Predeilen.
amúgy van egy hülye érzésem:
egyik régebi képen egy tárgyaló terem volt ahol egy fekete haju nõ volt. számomra tisztára hasonlított az Alien4ben lévõ Android nõre...
amúgy van egy hülye érzésem:
egyik régebi képen egy tárgyaló terem volt ahol egy fekete haju nõ volt. számomra tisztára hasonlított az Alien4ben lévõ Android nõre...
Annyira bejön ez az univerzum (Alien , Predator) és véleményem szerint az Alienrõl már nem fognak több bõrt lehúzni sajnos vagy nem sajnos ezt most nem is tudom eldönteni mert ha olyan irányba menne mint az a gagyi 4-es rész , hogy AvP -vel szembeni elvárásaim nagyok és a félelmem is mert ha ez is bukta lesz mint pl az Alien 4 akkor amellett hogy összetöri a szívem soha nem lesz ennek sem folytatása........ szal mindent bele AvP <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
én személyszerit a predalient vártam a legjobban a 2.résztõl,mióta láttam az avp1.részét.
csak remélem nem úgy néz ki a szája ahogy kilátom aképen.
csak remélem nem úgy néz ki a szája ahogy kilátom aképen.
nem merik a trailert megmutatni mert akkora sz*r az egész film...
vagy csak próbálják izgalmasra vágni
vagy csak próbálják izgalmasra vágni
Bocsi mindenkitõl akit megbántottam de amint látszik a 100ak vagy 1000ek mellet elég sokan vannak akik értik mirõl beszélek a Predalian kapcsán szal a "mindenki azt várja h legyen Predalian" az enyhe túlzás...... sajnos az ilyen újításkooal sok nagyon jó filmet rontottak már el és szerintem nem kell ekkora újításokkat csinálni ahhoz hogy újszerû izgalmas filmet hozzanak össze......
ÉN IS TRAILERT AKAROK!!! Predalient pedig nem !!!!!! ENNYI.
ÉN IS TRAILERT AKAROK!!! Predalient pedig nem !!!!!! ENNYI.
trélert akarok!
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Én is tartok kicsit ettõl a predalientõl. Bár bevallom, hogy erõsen köze van hozzá a lentebb említett alien 4ben megjelent új lénynek. Attól nagyon rosszul voltam. Egyébként ezt a képet sem értem. Most ha jól látom, a predit ott átdöfte egy alien farka, vagy a predalien döfte át(bár akkor elég hülye szögben). Miért kell a végkifejletet felrakni?
Nem tudom, az a predalien mennyire fog elõkerülni, mivel Colin cáfolta a minap, hogy az AVP végi ûrhajó lezuhanna a Földre, vagy hogy egyáltalán bármilyen Predator ûrhajó becsapódna...
😄 nemis láccik, csak alakokat lehet kivenni
amugy meg baddeni, nem biztos hogy úgy lesz predalien mint az 1....nos aza predalien lesz, de azért még anderson felel, vagyis a forgatókönyvíró, amúgy meg mérne születhetne predalien egy ilyen világban? ugyanúgy elkapják a predit és elviszik a fészekbe és a többit tudjátok, amúgy meg kötekedhetnél h az emberekbõl mé kell ki alien mé nem szorítják össze a fogukat, vagy mé nem nyelik le a nyelvüket...vagy mé pont a humanoid koponyára van méretezve az arctámadó , ha csak elefántok lennének a földön szopnának az idegenek.
amugy meg baddeni, nem biztos hogy úgy lesz predalien mint az 1....nos aza predalien lesz, de azért még anderson felel, vagyis a forgatókönyvíró, amúgy meg mérne születhetne predalien egy ilyen világban? ugyanúgy elkapják a predit és elviszik a fészekbe és a többit tudjátok, amúgy meg kötekedhetnél h az emberekbõl mé kell ki alien mé nem szorítják össze a fogukat, vagy mé nem nyelik le a nyelvüket...vagy mé pont a humanoid koponyára van méretezve az arctámadó , ha csak elefántok lennének a földön szopnának az idegenek.
😄
Én se vagyok annyira oda a predalienért, de végülis egy logikus faj ebben a világban, csak nehogy valami terminátorszerû, majdnem megölhetetlen lény kerekedjen ki belõle, aki még a Naprendszer ütközését az Andromédával is túlélné... Hát nyilván nem az lesz, mert akkor nem lenne értelme a többi filmnek, de azért csak bánjanak csínján ezekkel az alien mixekkel, mert a végén tényleg legagyizzák az egészet.
Én se vagyok annyira oda a predalienért, de végülis egy logikus faj ebben a világban, csak nehogy valami terminátorszerû, majdnem megölhetetlen lény kerekedjen ki belõle, aki még a Naprendszer ütközését az Andromédával is túlélné... Hát nyilván nem az lesz, mert akkor nem lenne értelme a többi filmnek, de azért csak bánjanak csínján ezekkel az alien mixekkel, mert a végén tényleg legagyizzák az egészet.
az AvP világában szinte alap egy ilyen "gyilkológép" És léygszives e mondj hülyeségeket, én személy szerint nagyon vártam már egy predalient. Lehet h neked szar de több 100 vagy akár töb 100 ezer embernek bejön az újítás! Én is elítélek egy-két új dolgot de nem lehet mindig csak egy alien fajhoz ragaszkodni.
Hé fiuk! HOgy végezük ki baddeni-t? mert ilyen valaki nem lehet! Mindenki azt várja hogy legyen Predalien, és te ide jösz ugatni, hogy szar.
ez olyan mint újpest szurkolók közé bekerül egy más mien. ez e más mien te vagy itt!
ez olyan mint újpest szurkolók közé bekerül egy más mien. ez e más mien te vagy itt!
Elõre is bocsi..... Rohadjanak meg!!!! miért cseszik el a filmet Predaliennel MIÉRT????????? nem értem ekkora badarságot hogy tehetnek mi jöhet még bírkaalien micimackóalian ...... de most komolyan az alianek élõ gazdatestben növekednek nehogy már 1 predi ne szúrja ki h van benne 1 , és a prediknek ez a legnagyobb szégyen ha 1 alien tojást rak beléjük (könyvben volt)...... hihetetlen megcsúfolása ez a Predinek bár ettõl még nagyon várom a filmet de félek olyan lesz mint az Alien 4 emberkeverék alien az is mekkora XAR volt !!!!!
mind2-en kapták, a predator meg fejen tolta a predalient... ez sztem az utsó küzdelem a filmbõl... látszik no mask a predin, és predaliennel harcol... Ejj sztem kegyetlen film lesz alig várom 😊))))
a másik bal kezére gondoltam😄, úgy néz ki mintha lándzsa lenne a kezében, de mégse...fura
át döfte a predátort
szerintem predalien, látszik a csáprágója vagy micsodája, csak nem értem mi van a predi bal kezében?
az mióta lenne predeilen?
Elsõ normális hivatalos kép a filmbõl: KATT
mivan?
Dehogynem, mert ha mondjuk az Alien 3-at vagy AVP-t sorolta volna fel, akkor én most benne lennék a trutyiban. 😊
Hát nemtudom...Talán holnap kijön a trailer..
De ha már kijön a trailer, azért egy megnézést megér nem?
De ha már kijön a trailer, azért egy megnézést megér nem?
Hát ha most fogadnom kellene ennyi hitegetés után azt mondom hogy ha nem is holnap de vasárnapig a neten lesz a trailer szal ".....tartsd szárazon a puskaport" 😄 😄 😄
Ez nem a véresebbik verzió, hanem az MPAA által elfogadott "green band" elõzetes (mégha R besorolást kapott is). A netes "red band" változatban lesz a vitamin! <#wink>#wink>
avpgalaxy 2007 08 23: "I don't want to get excited just yet but the AvP2 Trailer could very well be online tomorrow! It's the full R-Rated version, as well. Colin spoke earlier this week on IMDB that the trailer could very well be out this week and we confirmed that with Fox. Tomorrow could be the day."
Bár már biztos sokan olvasták de akik nem azoknak itt a TALÁN jó hír.... röviden tömören a szöveg holnap jön a trailer és nem vmi entyem pentyem verzió hanem a véresebbik 😄 😄 😄 😄
Bár már biztos sokan olvasták de akik nem azoknak itt a TALÁN jó hír.... röviden tömören a szöveg holnap jön a trailer és nem vmi entyem pentyem verzió hanem a véresebbik 😄 😄 😄 😄
Ezen én is borultam. 😊 Ja, van már nem túl megbízható forrásból trailerleírás, én inkább nem olvastam el.
"A film sok rajongó örömére végre a földhöz köti a galaxis két legkultikusabb figuráját"
Sok rajongó örömére, de nem mindenkiére... <#szomoru1>#szomoru1>
Sok rajongó örömére, de nem mindenkiére... <#szomoru1>#szomoru1>
err... http://cryptozone.extra.hu
SLICK: átírod akkor a topik címét? Nyugi, szerintem most már többet nem kell átírni. Ez a végleges cím<#wave>#wave><#nyes>#nyes>
Új cím alatt a rég várt összecsapás!
Akkor azt az Óriáskullancsos xyz kategóriás filmet tudom még említeni. Címét nem tudom. <#bdead>#bdead>
Nem a Vészkód - a Rubicon összeesküvés címû ZS kategóriás, ultrafoch marhaság volt? <#wilting>#wilting>
ma láttam egy olyan filmet(csak egy részét)és nem tom a címét,de a szörnyeket ami benne voltak,össze vissza lopkodták.predator feje volt,csak nem volt haja,és mintája,még a csápjai is megvoltak ott a szájánál,csak a felsõk nagyon kicsik,nem volt ruhája,fegyvere,mert állat volt,csontos farokkal mint az aliennek,csak nem colt a végén fullánk,és négy lábon ment,emberekre támadt,és zöld volt.Már csak a belsõ állkapocs hiányzott meg a hosszú fej és predalien lett volna,komolyan....ja és olyan kis arctámadó szerû lények is voltak benne,csak feketék,kissebbek és vérszívók,nem tom mik voltak.
a film végét láttam csak,de a helikopteren nagyon látszott,olyan volt mint egy pc játékban...ha valaki tudja a címét az megmondhatja(bár ebbõl elég nehéz rájönni)
a film végét láttam csak,de a helikopteren nagyon látszott,olyan volt mint egy pc játékban...ha valaki tudja a címét az megmondhatja(bár ebbõl elég nehéz rájönni)