5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Kmarha
    A könyvekben ez az íróktól úgy volt megmagyarázva hogy:

add1: az emberió, észlelvén hogy gazdateste mozgásban van, stressznek kitéve, ergo nem beágyazva a kényelmes alien fészekben, akkor további fehérjéket és a számára szükséges anyagokat vonhat el a testől, tovább bentmaradva, királynővé továbbfejlödve

add2: a királynő nélkül maradt populáció egyes dolgozói is képesek amolyan békatöbbnemüség mintájára királynővé fejlödni, már kifejlett állapotban is

Nos a filmben a pete gondolhatott egy nagyot, és tényleg idegen környezetben érezvén magát add1 módjára, elkezdett taréjt növeszteni. Vagy csak túltengett benne a hatalomvágy, és gondolta majd kikelvén királynőként végez a nagyanyjával és átveszi a vezetést :I)
  • CsepeLee fiú #4503
    Bishop mondata eddig le se esett nekem ilyen szinten! :O Dehát nem nagyon értem, hogy hogyan lehettek ott mindig...
    Az Alien3 eleje el van rontva teljesen.
    Feltehetnénk, hogy egy szuper arci kétlöketű, de nem szuper arci volt. Másrészt viszont az elmélet az, hogy egy embrióval kiürül a patron, és ennyi.
  • W B
    akkor az már hiper-szuper arcmászó
  • Jrex
    de a Ripley re mászó,nem is superfacehugger és mégis királynő kel ki belőle.lehetséges h, 1 arcmászó 2 embriót hordozzon?,mert vannak akik szerint az alien3 ban csak 1 van.
  • W B
    Sulacon? már nem tudom hogy hívták azt az űrhajót. a lényeg: Az ALien3ban Bisoph el mondja, hogy az idegenek mindig is a hajón voltak... vagyis valszeg a WY hejezte el a tojásokat...
  • palocfarkas
    1. Ok.
    2. Hol? A Sulacon?
  • W B
    1, Azért vittek Antartiszi ásatásra fegyvert és mentek zsoldosok, mert a WY tudta mi van ott.
    2, Alien3ban a tojások mindig is ott voltak, vagyis: már az ALiens2 eseményei elött is ott voltak.

enyire tudtam válaszolni.
  • SLICK
    Na örömmel tudatom, hogy a délutáni órákban, felújítom a topikot :) Szerencsére összegyűlt jó pár kép, amiből igazán széppé lehet tenni a topikot. Ne várjatok nagy szenzációt, lényeg h hangulatos lesz ^^
  • palocfarkas
    Látom nagy igyekezettel próbáljátok kitalálni a pár másodperces trailer alapján az egész filmet. Ha sikerül, akkor mi értelme lesz megnézni? Én a trailert megnéztem (összesen kétszer), és igazából csak a hangulatát akartam elkapni: véres akciófilmnek ígérkezik, sok, látványos hullával, az alien-filmekben megszokott női terminátorral, bocsánat, hősnővel.

Más: a producer/rendező/forgatókönyvíró NEM fanatikus rajongó. Kisebb-nagyobb dolgokra nagy ívben tesz, a rajongó meg agyalhat, hogy akkor most teszem azt az AvP1-ben látott pár perces alien-kifejlődés hogy lehetséges, régészeti feltárásra az Antarktisz környékén hányan vinnénk magunkkal gépkarabélyt, vagy az Alien 3-ban honnan a tojás, mitől rastás a predalien (hogy nézne ki a BobMarleyalien), stb. Ezekre nincs jó megfejtés. Aki ezeket a logikai bukfenceket elkövette, nem foglalkozott ilyen "apróságokkal". Innentől jöhetnek az elméletek, hogy pl. az alien az Antarktiszi jég alatt eleve gyorsabban fejlődik mint az űrhajón, mert a műanyag lassítja a fejlődést, stb.
  • InfectedMann
    Szerintem addig hűtsd le magad amíg Slicknek el nem durran az agya...
    Aztán meg-> csinálj jobbat... (gondolom tudod mire értettem)
  • CsepeLee fiú #4494
    Megértem logan-t, mert olyan kérdést tett fel, amit bárki megkérdezhetett volna, ha nem tudja, hogy a predacs haja nem szőrből van. Én sem tudtam. Bár nem nagyon foglalkoztam vele. "Van haja, jó'van." :-)
  • Kmarha
    hidd el, hogy ha én felnézek és hasonló kérdést láttok, ugyanugy nicket nem nézve, megmondom hogy hülyeség ilyenen agyalni. Visszaolvashatsz, párszor megtettem :)

Nyugodtan lehet kérdezni ilyent is, demokráciában élünk. Látod, van aki válaszol is rá. Én meg olyan vagyok, hogy idegesitenek ezek a költői kérdések, és megszólom az illetőt miatta. Legalább adok egy jó kis kezdőlökést a flamelésnek.

W B kérdései és sokszor válaszai pl annyira ki tudnak hozni a sodromból, hogy már nem egy forumon küldtem el finoman melegebb éghajlatra. Főleg a meteor ütközés utáni 30 ezer éves hülyesége az amivel ki tud akasztani.
  • Jrex
    ez kb olyan mint amikor beszúrtam 1 képet 1 nőstény predator a kicsinyével,akkor is h, leszidtak páran,pedig azért tettem be mert hátha valaki mást is érdekel rajtam kívül, őt meg csak ez érdekelte,és le kell szidni?
  • SLICK
    jól van higgadj már le!!! Ne vedd már ennyire véresen komolyan! A topikot ne offold szét!
  • gabe paul logan
    W B - például téged se küldött el senki melegebb éghajlatra az abszolút retardált kérdésed miatt..."ez most preatoriankirálynő?"...nem csak rólad van szó, de a te baromságodat találtam meg leghamarabb...és én még nem is ilyen kaliberű kérdést tettem fel. MEg ha bunkóskodunk milyen hülyeség már az az alien-enciklopédia az aliensonline-on, meg az avpuniverzumon, csak azé higgyük el hogy az mind úgy van mer valami nagyokos leírta...há ba**ki, megjegyzem tele van mind2 ostobasággokkal... Nesztek én is tok szívozni, ha nem tud senki normálisan válaszolni egy sz*ros kérdésre. Annyit kellet volna írni, hogy "mi sem tudjuk, de igen nagy hülyeség ez a haj dolog"

Apám ,de felkúrtátok az agyamat, pedig nem valami könnyű dolog, de az igazságtalanság az kiborít mindíg.
  • gabe paul logan
    Másik dolog...hogy itt már annyi szörszálhasogatás volt és annyi - most a ti szavaitokkal élek - hülye kérdés, ráadásul amit ti tettetek fel egymásnak, hogy úgy gondoltam talán, esetleg, véletlenül kérdezhetek valamit, mert ez elég érdekes, hogy a predaliennek haja van...öcsém ez a fórum erről szól hogy ennek a ki****ott filmnek a rossz és jó tulajdonságairól beszéljünk és hogy kivesézzük alienmániás agyunkkal a sok hülyeséget amit a rendezők, írók találtak ki. Szóval jobb lenne ha néhány ember magába szállna és visszaolvasná miket ír mielőtt magát az egekbe magasztálna(hála istennek ez még nem történt meg) és másokat lehülyézne...
  • gabe paul logan
    Vagy tényleg szarul van kitalálva a lény mert HAJAT örököl...
  • Kmarha
    azért hülye kérdés, mert ilyen lény nem létezik. Ilyen lényre nem vonatkozik ergo evuloció, genetika.. semmi. Az ilyen lény úgy néz ki, ahogy a készítő kitalálta. Ő úgy gondolta hogy a plusz négy csáp nem elég arra, hogy kihangsulyozza a predator vonásait, igy hát rátett egy kis rasztát is, hogy még durvásabb legyen, még jobban megijedjenek a picik, ha megjelenik a képernyőn. :) Csak ezért.

Az a válasz megnyugtatna, ha a készítők azt mondanák, hogy azért, mert van a predatorban egy olyan 5. gén, ami az emberben nincs meg, és ezt örökölte a predalien? Mert kb ez is olyan jó magyarázat lehetne, mint amit Jrex megadott.

Érzed?!
  • Shiwo
    télleg..legközelebbi élien-filmben az élieneknek elkéne szabadulni az állatkertben :P
  • Shiwo
    majd mikor a Macskalienek lesznek..
  • gabe paul logan
    Azt meg nem értem miért hülye a kérdés? Mert nem ismerem a predator teljes anatómiáját???
  • gabe paul logan
    Ennyit kellett volna mondani a többieknek is, de úgy látom ők se tudták, mivel nem válaszoltak csak hőbörögtek...köszi a normális válaszért.

• W B
    Hitleralien. az lenne úgy cuki. vagy Kasztoalien...
  • Jrex
    mert a predator haja nem igazi haj (mert ugyanúgy húsbol vagy miből van )nem szörből,mint a mienk,ha a szört örökölné akkor a kutyalien hogynézne ki(meg az emberből kikelt is)XDXD
  • rotator
    Még mindig nincs normális minőségű green band előzetes?
  • SLICK
    Talán őt is idegesítik a hülye kérdések? -.-
  • Kmarha
    és miért kell kiabálni?
  • W B
    MERT! CSAK! ÍGY HOZTA LÉTRE A "TERMÉSZET".
  • Kmarha
    azért örökli, mert tudja hogy igy majd félelmetesebben néz ki a film vásznon!
  • gabe paul logan
    Azt azért én mindíg nem vágom hogy a predalien mér örökli a pred haját??? Az emberalien nem örököl hajat....
  • InfectedMann
    Ez valszeg csak egy beállított kép a forgatásról.
  • Jrex
    a predalien keze alatt látszik a pred keze is,és vagy benne maradt,vagy csak próbafelvétel.
  • SLICK
    a csukló pengék benne maradtak a fejében? Mert nem látom a Predator karját, hogy ott lenne a Predalien álla alatt :c
  • Jrex
    szegény predalien,megkapta a koronájátXD
  • W B
  • Rykov
  • Jrex
    Én 2féle rotált fejű alient látok a filmben,de lehet nem jól látom.(a predalient kivéve)van az erősebben bordázott amik akkor vannak amikor a pred 2 alient tart,a gyengébben recézett fejű meg a többinél.ha ti is láttok külömbséget akkor szoljatok.
  • rotator
    Nem nemzetköti, csak UK! A többi találgatás.
  • rotator
    USA premier: dec. 25.
    UK premier: jan. 18.

Vajon nálunk mikor mutatják be?
  • Xerxész
    Slick, egészítsd ki a bannert, mert az Arrow In The Head oldala hírül adta (a Fox meg megerősítette), hogy az AvP-R nemzetközi premierének időpontja 2008. január 18.
    Tehát nekünk is 3 hetet kell rá várni...