AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• SLICK
    most néztem volna végig az Avp-t ha a DVD nem lenne hibás -.-

mindegy ímennyit láttam az alapján el tudom mondani h mi volt jó és rossz a filmben, és leírom mit szerettem volna nagyjából várni:

na szal amik tetszettek a filmben:
    - a Predator maszkok, jó h újítottak rajta
    - a plazma fegyver megújulása is jó ogaz a Predator filmekben a 2ben már jobban nézett ki mint az első részben de koránt sem volt olyan erős. itt megoldották a 2őt, a hangokat is nagyjából eltalálták hozzá.
    - az Alienek kinézete is jól skerült

nagyjából ennyi :P

a rosszak, na ebből rengeteg van:
    - először is ami nagyon zavart a filmben h harcoknál a kamerát ide oda kapcsolták amitől már idegileg ki voltam.
    - a film története sem valami jó... ráadásul a helyszín egy hideg hely, Antarktisz, ráadásul a jelenben játszódik...
    - na a szereplőkről ne is beszéljünk... hulladék mind Lance Hanriksen kivételével... meg mi az h egy nő a főszereplő egy iylen filmben? :| hát az eszem eldobom
    - rossz a Predator egyes felszerelésének a kidolgozása és néhány módosítás, gondolok itt pl.: minek nekik kis "svájci bicska"? :| akkor a Disket miért (??!!) változtatták iylen pengés hülyeséggé? szarság szvsz... akkor nem saválló a felszerelésük... h ne írjak külön még a Predatorokról: a látásmód... na hát ezt is elkúrták... a legjobb látásmód az ami a Predator 1ben volt a hőlátás és az a kis fura morgó hang alatta... az AvP játékban is az van, nem értem miért gyalázták meg ennyire a Predatorokat :| engem legalábbis nagyon mélyen érint... ja igen akkor a fejüket is elrontották mivel megint csak a Predator 1-et tudom felhozni példának abban tetszett legjoban a Predator kidolgozása, nagy csápok, kis szem... akkor nagyon ygengék lettek a filmben... ennyire nem könnyű megölni egy Predatort még ha fiatal is.

na mindegy így hirtelen ennyi jutott az eszembe. de most arról hogy hogy képzeltem volna el a filmet:

- előszöris ne a Földön játszódjon, és ne a jelenben, hanem az alienből és az AvP játék által ismert jövőben... ja meg ne hidegben...
    - most így jobban belegondolva a a történet nem rossz ,csak annyival változtatnám hogy egy bolygót keresnének az emberek és predatorok anna kreméynében h belehessen népesíteni a Föld és más egyéb boylgó túlnépesedése miatt... mittomén lezuhanna ott egy Predator amiben már benne lenne az Alien és majd egy jel hatására odavonzaná az embereket és a Többi Predatort addig az alien ott tenyészne magának -.- de ez csak egy saját verzió :)
    de lehetne pl maga a játék alapján is a film...
    - jobban meg kellett volna gondolni azt hogy hogyan készítsék el a filmet hisz a két klasszikus harcáról van szó. megérdemelnék h hozzájuk méltóan eresztik őket össze a filmvásznon... sokaknak okozott a film csalódást köztök nekem is... gondolok itt pl a rendezőre (bár van egy filme amiben Lavrece Fishburne (elnézést ha rosszul írtam le) a Mátrixban Morpheusként ismert színész játszik, vmi űrhajóról szól az egész ami megjárta a poklot és sorra halnak meg az emberek...) na legaláb ilyesmi sokkoló hatást vihetett volna bele az AvPbe mert azért egy igazi horrorként megnézném a filmet, hisza a játékon is néha majd összetojtam magam :| akkor az öreg de tapasztalt színészek hiányoznak belőle, jó legyen köztök új is, de legalább méltóan játsza el a szerepét...
    de megint csak az AvP 2 játékot tudom felhozni hisz azzal játszottam leginkább abból is össze lehetne hozni vmi filmet de úgy hoyg összekapcsolódjon a 3 faj története... látványosabb akciók és legyen benen brutális jelenet nem is egy hisz nem tárasjátékozni jöttek ezek hanem gyilkolni -.-
    mindegy nagyjából így tudom összegezni a filmet, meg így képzeltem el...
    talán lesz más észrevételem is de ez az ami részemről angon fontos.