AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• benkoszabi
    sziasztok.
    szerintem egyszerűen badarsűág volt összehozni a 2 lényt:D:D - mitoszrombóló 20th fox :(
    nevetségessé tették a 2 filmet, külön sokkal jobb volt...
    habár engem is érdekel, hogy honnan származnak az alienek, hogy jöttek létre a világegyetemben..és akár létezhetnének a mai mi korunkban is, nem feltétlen ripley korában..csak hát...nemtom...az hogy a predik tenyésztik őket, hogy vmire vadászhassanak..elég gyér magyarázat....ha belegondoltok, egyikőtök sem tud elképzelni fehérköpenybe öltözött predator-genetikust, aki a genetikai laborban kifejleszti az aleint...szal biztos máshonna származnak:):) - max csak begyüjtik a tojásokat...

ez éppen oylan, mint hogy a predi egy primitiv fajnak néz ki....rondák, rosszul látnak, göcsörtös ujjaik vannak, de rejtély hogy mégis hogyan tudnak kifejleszteni plazmagun-t, sisakot, meg egyéb cuccost...ez ugy néz ki mintha lenne egy üzem vagy egy gyár a predik bolyoóján, ahol ezek készülnek..meg különben is, sisak nélkül csak piros szinben látnak..ergo a legelső predi hogyan tudodd volna ilyesfajta szinvaksággal modern technikai cuccokat kifejleszteni, sztem a predik multja sem tisztázott..az hogy saját maguk gyártják a fegyvereiket..absurd...max ha hából meg kővből faragott lándzsáik lennének...mert az illik hozzájuk..nem ám plazmaágyú..hogyisne...
    ezt vki magyarázza meg nekem, amig okosabb mint én:):) - mert nem fér a fejembe....ez kb. oylan, mintha a neandervölgyi ember lövöldözött volna pisztollyal, vagy ágyuval...