AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Xerxész
    Elméletileg lehetséges a szeptember, de az a valószínűbb, hogy minnél hamarabb felteszik a Netre. A bratyók (egészen pontosan Colin, aki mostmár szinte napi rendszerességgel látogatja a fórumokat) azt mondták, hogy nem akarják húzni a rajongókat, ezért amint lehet, felteszik. Ennek legkorábbi határidejét tűzték ki 1 hét múlvára...de ez csak terv, mert sajnos nem tőlük függ. Szóval talán jövő hétfő ilyenkor már láthatunk valamit. Én is ebben bízom.

Ja, azt kifelejtettem a trailer jellemzői közül, hogy Colin azt mondta, leleplező is lesz. Tehát egyet s mást megtudhatunk a sztoriból majd, ki tudja, talán még a PredAlient is láthatjuk, szóval aki nem akar spoilert, az talán ne nézze majd meg.

Ja és akik esetleg nem olvassák az AvP Univerzumot, azok számára néhány új dolog a filmből, amit szintén Colin mondott:

- a Predator neve "The Wolf" lesz.
    - a Predator küldetéssel jön a Földre (tehát nem lezuhanni fog a hajó, hanem leszállni, de ez csak következtetés).
    - a Predator a plazmaágyúját fogja kézben is használni, de csak legvégső esetben (én személy szerint ennek nagyon nem örülök, de ez egyéni szoc problémám).
    - az Aliens vs. Predator cselekménye az ősz kezdetén fog játszódni.