5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Kmarha
    Nee.. támad táááámad a negativ hulllláááám.

Reméljük a predátort a társai nevezik el farkasnak.. vagy nem, az emberek, mert ez egy újfajta pred lesz fehér bőrrel.. vagy nem tudom. Ráadásul ősz van és tombol a kánikulva.. vagy dehogy is, a predátor céllal érkezik ily hidegben, biztos egy újabb piramist kell felélesztenie vagy elpusztítania, vagy most a szivére veszik, hogy a földön elszabadul egy predalien és hős lovag modjára odamennek életeket menteni. :D

*beledugja a fejét egy doboz fagylaltba hogy lehütse magát*

Tényleg még nem nagyon hallottam olyant e filmről, amely túlzottan megvigasztalna azzal, hogy szakít az AvP szarságaival, és a régi megszokott kedvelt univerzumot kapjuk vissza.. De várjuk a trailert továbbra is. Nekem meg ne legyen igazam :P
  • CsepeLee fiú #3901
    Én most olvastam egy feltételezést, miszerint az AVP1-es űrhajó a predalien miatt lezuhan, és Wolf azért érkezik, hogy tisztába tegye a dolgokat. Remélem, hogy a trailer-ből már kiderül.
  • Xerxész
    Elméletileg lehetséges a szeptember, de az a valószínűbb, hogy minnél hamarabb felteszik a Netre. A bratyók (egészen pontosan Colin, aki mostmár szinte napi rendszerességgel látogatja a fórumokat) azt mondták, hogy nem akarják húzni a rajongókat, ezért amint lehet, felteszik. Ennek legkorábbi határidejét tűzték ki 1 hét múlvára...de ez csak terv, mert sajnos nem tőlük függ. Szóval talán jövő hétfő ilyenkor már láthatunk valamit. Én is ebben bízom.

Ja, azt kifelejtettem a trailer jellemzői közül, hogy Colin azt mondta, leleplező is lesz. Tehát egyet s mást megtudhatunk a sztoriból majd, ki tudja, talán még a PredAlient is láthatjuk, szóval aki nem akar spoilert, az talán ne nézze majd meg.

Ja és akik esetleg nem olvassák az AvP Univerzumot, azok számára néhány új dolog a filmből, amit szintén Colin mondott:

- a Predator neve "The Wolf" lesz.
    - a Predator küldetéssel jön a Földre (tehát nem lezuhanni fog a hajó, hanem leszállni, de ez csak következtetés).
    - a Predator a plazmaágyúját fogja kézben is használni, de csak legvégső esetben (én személy szerint ennek nagyon nem örülök, de ez egyéni szoc problémám).
    - az Aliens vs. Predator cselekménye az ősz kezdetén fog játszódni.
  • SLICK
    Azt brutálnagy betűkkel tettem volna közzé számotokra
    [hazudik, már vagy kismilliószor megnézte a trailert ami igen nagy függőséget okozott nála]
  • JonDavis
    Akkor átkéne írni a bannert, hogy a trailer Szeptemberben jön...
  • Xerxész
    Ecsééééém, azt az iróniát, ami az irományodból árad...

Baddeni: legkorábban 1 héten belül várható a trailer a neten, de ezt sem merték biztosra mondani a rendezők, mert nem tőlük függ. Elméletileg az is lehetséges, hogy csak szeptemberben lesz belőle valami. Ami bíztatót mondtak, hogy érdemes rá várni, mert hosszú lesz, mozgalmas és véres (hard R kategórai).
    Ennyi sajnos. Lehet várni tovább...
  • matrix666
    Láthatod, mivan a bannerbe A trailer már megérkezett. Kérd meg a topik házigazdáját,hogy mutassa meg neked. Csak ő tudja hol van elrejtve, bizony.
  • baddeni
    Sziasztok , most akkor ha jól tudom 30.a van de én sehol nem találok trailert :C :C :C :C :C csak én vagyok béna vagy tényleg nem jött ki a beígértek szerint és ismét csúszik :C :C :C :C
  • Kmarha
    egész jó minőségű fan film. Amolyan lelkes amatör rajongók elkészítették, hogy szerintük hogy nézne ki a film.
  • Akos0423
    http://www.youtube.com/watch?v=QQ6B4nlNtzg&mode=related&search=

Ez viszont a készüléséről szól :D.
  • Akos0423
    Játéknak túl szép sztem.
  • Akos0423
    http://www.youtube.com/watch?v=X0axbNYviOw&mode=related&search=

Ez mi a fene?
  • Jrex
    nem tőled kérdeztem..........
  • matrix666
    Egyéb hülye kérdés esetleg?
  • Jrex
    mért jó ha a predatornak van neve,főleg aminek jelentése van?
  • Xerxész
    Így van. És WB-nek igaza van, pont ez a lényeg. Amit írtam, ironikusan írtam...hogy semmi sincs még fenn. De mint olvashatod: hamarosan lesz. Elméletileg legkorábban 1 hét múlva lehet trailer a neten, valószínűleg itt a hivatalos honlapon.
  • W B
    ez a lényeg
  • SLICK
    nekem ez jön be:

theHostingMan

Coming Soon...
  • Xerxész
    Van, íme:

Hivatalos AvP2 oldal

S mindjárt van is ott egy sokatmondó hír!
  • gabe paul logan
    (amúgy van már hivatalos oldal?)
  • gabe paul logan
    na én annyira nem várom me tuti csak kb ennyi lesz
    http://www.youtube.com/watch?v=UMJPN41SwsE
  • LSG
    Én beérem azzal a komplett részlettel is! :)))))
  • rotator
    Az egy komplett részlet volt, amit lehet, hogy már megcsináltak addigra, ez meg egy előzetes, ami valószínűleg mindenféle jelenetekből mutat, amiken még most is dolgoznak.
  • LSG
    Én csak azt nem értem, hogy állítólag az Amsterdam Cinema expóján már leadtak egy rövid klippet a filmből, akkor arra megfelelőek voltak az effektek? Vagy az hír volt kamu?!
  • Xerxész
    Nem fogják feltenni a Netre, mert még nincs kész. Colin mondta, hogy az effektekkel bíbelődnek még. Egyébként ők a múlt hét végén már megnézték a saját mozijukban a teasert. És ugyan jónak találták, de azt mondták, tökéletesre akarják az effekteket, ezért ezen még dolgoznak egy kicsit. Szóval, még várjatok 1 hetet, akkor már lehet valami majd a hivatalos honlapon...
  • rotator
    Én nagyon váron. :))
    Amúgy meg Predator 2 rlz!!!
  • bigfoot
    hát ez most olyan dolog hogy mindeki várja,és nem csak ma,hanem amióta hallottuk hogy lesz a film,nem?:P
  • Jrex
    remélem felteszik ma a netre.
  • LSG
    Sztem semmi gond a predator2-vel sem! Én azt is imádom! Nekem is jobban tetszik a disc mint ez a shuriken. Én simán elfogadom a predator2-ben lévő új fegyvereket, eszközöket. Sztem jól eltaláltak!

És ma biztos jó sokan várják a trailert! Köztük én is. Bár tudok a "bonyodalmakról", de azért reménykedem, hátha mégis! :)
  • JonDavis
    Na ilyet nem mondj,hogy alap fegyver a disk, mert csak a Predator 2-ben láthattad. Ettől alap fegyver?

Egyébként is a Predator 1-ben csak egy száll csuklópengéje volt és plazma ágyúja, mégis az a legjobb Ragadozó film.
  • InfectedMann
    Kiv. vagyok ma hányan fogják várni a trailer -t. :D
    Várhatnak vele egész nap asszem :D
  • bigfoot
    nincs benne
  • Jrex
    én nem emlékszek h, az 1.-be lett volna disc(még meg is lepődtem mikor az avp2 vel játszottam h,annyi fegyvere van mert akkor még nem láttam a p2-t,bár lehet h,csak azért nem rémlik az 1-ből mert már régen láttam)
  • Kmarha
    talán oldalról vékonyabb mint előről nézve?
  • SLICK
    Pedig a disc számomra alap egy Predatoros filmben... na mindegy :(
  • bigfoot
    nah akkor lassan első előzetes,már várom:)
  • Xerxész
    Annyira nem hülyeség... Mert pl. sokkal hihetőbb, hogy mondjuk kettévág egy embert, mert kinyitva van olyan széles, mint egy ember. A disc nem értem, hogy hogy vághatta ketté Keyes-t a P2-ben, amikor bőven nincs olyan széles, mint egy ember. Na mindegy...szóval ilyen tekintetben igenis, nem hülység.
    Egyébként állítólag azt mondta Colin az AvP Galaxy-n, hogy nem lesz disc az AvP2-ben, ez a shuriken lesz helyette.
  • rotator
    A bumerángként használt shuriken alapötletéről, ami egy méretes baromság.
  • Jrex
    a shuriken nekem tetszik.
  • Xerxész
    Új képek a plazmaágyúról, a maszkról és a shurikenről!!!!!

Ágyú, maszk, shuriken

Ez csak a Plasmacaster, de felette a kis képeken látható a többi. A maszkról van egy nagyon ász közeli kép!