AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Darkoo
    Hát nemtudom...számomra az ideális Avp film az alábbi összetevőkből állna:
    1. Rendezőnek felkérném John Mctierman-et ,vagy James Cameron-t, esetleg Ridley Scott-ot.(De én most bízom az új rendezőpárosban...)
    2.A történetet mindenképp a jövőbe helyezném...
    3.Felejtsük el az első rész történetét,szereplőit,szóval úgy az egészet:)
    4.Dolgozzon a filmben Stan Winston ,aki a szörnyek kinézetéért felelős az előző filmekben,mert az előző AvP-ben a predatorok kinézetével annyira nem voltam megelégedve...
    5. Természetesen,és legfontosabb szempont,hogy R besorolást kapjon a film!(horrorisztikus jelenetek,sok vér,félelem reszketés)
    6.Kb 2 és fél óra hosszúságú legyen a film!
    7.Legyenek benne karakteres tehetséges színészek( neh zenészek,tinédzserek,és egyébb nemkívánatos színészek)+jellemfeljdődés,karakterábrázolás igen fontos szempont!!!
    8.Az eredeti predator hőlátást oldják meg újra!
    9.James Horner-t vagy Alan Silvestrit(Predator zenéjét írta,ami lenyűgőző!!!) kérjék fel zeneszerzőnek!
    10.Neh erőltesség a predator-ember barátságot,vagy ha mégis azt neh nevetségesen oldják meg!
    11.A helyszínen csak úgy burjánzanak majd az alienek(lásd Aliens)
    12.Kb 15-20 főbb karakter legyen azért a filmben(6-10 civil,3-5 tudós,4-8 tengerészgyalogos)
    13. 6-8 predator-t pakoljanak a filmbe! :)
    14. Mutassanak olyan jelenetet is,amikor a predator ellátja a sérüléseit!(azok a Pred1-2 -ben nagyon hangulatosak voltak!)
    15. weyland-yutani társaságot neh nagyon erőltessék a filmben,mert csak mégjobban összekuszálják a szálakat!Vagy oldják meg okosan:)
    16. Legalább 5 nagyobb csata történjen a filmben!
    Elsőként tengerészgyalogosok csapjanak össze az alienekkel.
    Predator/Alien első összecsapás (sokkal látványosabban és kreatívabb harcmodor mint az előző részben!)
    Predator/Alien második összecsapás
    Predator/Ember összecsapás ( ha nem is olyan hosszan mint a Predator 1-2-ben de én elvárom hogy legyen benne,és azt csinálják meg nagyon hangulatosan!!!)
    Predator/Alien harmadik összecsapás!

Utolsó ütközet:A megmaradt emberek a menekülő utat keresik a helyszínről,1-2 predator tesz róla ,hogy neh találják meg...,2 predator az alien királynővel véres és brutális harcot vív, Elder Predator meghal,az ifjú tehetséges predator megöli a queen-t!
    Befejezés:megmaradt emberek/vagy predatorok eltakarítják a többi alient(lebombázzák,vagy felrobbantják a környéket),predator hajó is menekül az űrben,de nem sejtik hogy egy-két alien felkéreckedett az űrhajóra, és majd egy csavar a végén,hogy az elkezdett fantasztikus történetet lehessen majd folytatni a 3. részben:)
    Szeritem ez a tökéletes AvP film kellékei...