AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Xerxész
    Huh, jó sok hozzászólás, pedig csak egy délelőttre mentem el vizsgázni.

1. Szerintem nagyon is jó az új cím. Tükrözi a valóságot, ami napjainkban a Földön folyik, és visszajön belőle az is, hogy mondhat bárki bármit, jöhet Predator vagy Alien, az ember is ugyanolyan gyilkológép és békétlen lény, mint azok. Ahogy a Terminator 2-ben Schwarci mondta: "...véretekben van az önpusztítás..."
    Frappáns cím, nekem nagyon bejön.

Egyébként a Survival Of The Fittest is jó volt, nem tudom, miért huhogjátok le annyira. Egyedül olyan szempontból lett volna rossz, hogy ha senki nem éli túl, se Predator, se Alien, se ember. Mert akkor paradoxon alakult volna ki.

2. Én nem hiszem, hogy saját kreálmányú magyar címet fog kapni a film. Mivel van értelmesen lefordítható angol alcíme, azt fogják átfordítani és az lesz a címe, ami az eredeti: AvP2: Nincs béke a Földön.

3. Rykov: ha ennyire a film ellen vagy, miért vagy egyáltalán kíváncsi rá? Hogy aztán ha megnézted, még több rosszat mondj róla? Meg ha szerinted minden egyes rendező manapság rossz filmet csinál, miért nem lépsz rendezői pályára, mész el Hollywoodba és mutatod meg, milyen az igazi film? Azt bírom egyeseknél, hogy még semmit az ég világon nem is láttak a filmből, de már mondják, hogy szar lesz...szar lesz, mert az első részt folytatják, szar lesz, mert az előző címe szar volt, szar lesz, mert modern korban csinálják, szar lesz, mert a rendezők picit a saját fantáziájukat is beleviszik. Ez nem jó kritika...a kritikának legyen alapja, akkor ítéljen az ember, ha van mit.
    Annak ellenére, hogy abban egyetértek veled, hogy régebben valamelyest jobb filmek készültek, abban nincs igazad, hogy az összes mai film szar. Régen mások voltak a viszonyok, nem volt CGI, digitális trükk, csak valós helyszínek, kosztümök, stb. Ami mind rohadt drága volt. És mivel a hozzáállás változik az idővel, ma már a pénz az úr, minél kevesebb pénzből, minél jobbat alkotni. Ebbe bele kell törődni és ehhez kell igazítani a mai filmeket. És ha ezzel nem békélsz meg, ha nem tudod ennek tükrében értékelni a filmeket, hát istenem, ne járj moziba.