Aliens vs. Predator Requiem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha a következõ rész nem szertartásos lesz a predatorok részérõl, akkor tuti h,bevetnek minden fegyverüket.
-az inkás szigetest nem értem h,értetted félre.az emberi civilizáció innen indult.
-jó lenne ha léteznének a pred.-ek is és az alienek is,csak messze tölünk?
szeretnétek,hogy bennetek fejlõdjön 1 alien,de úgy h. mielõtt kikelne kimûtenék belõletek?-én lehet.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Nem neki való a játszadozás... Igaz 1. részben rá voltak kényszerülve közelharcra... És igazad van abban is h a valaha legjobban eltalált szörny karakter, persze sok más is van még, de nekem ez a legjobb 😊
Remélem, minden hagyományos fegyverét fogja használni a filmben. Hagyományos alatt értem a csuklópengéket (normális méretben), a hálót, a nyilpuskát, a lándzsát, a korongot és végül de nemutolsósorban a plazmaágyút...fõként ezt használja, ez a nekivaló. <#hehe>#hehe> Ja, a "self-destruction system"-et majdnem kifelejtettem, nem Predator az a Predator, aki nem veti be uccsó megoldásként. <#ravasz1>#ravasz1> Shuriken, rakéta, rituális tõr és óriásméretû karpengék nem kellenek, nem a predatorokhoz méltó fegyverek. De akkor is PLASMAGUN!!!!! Azt-azt sokat! <#vigyor2>#vigyor2>
-melyik lény karakterét szeretitek jobban az alient vagy a predator-t?(én az aliennek a hosszú fejét és a kiölthetõ (állkapcsát?)meg azt hogy állat(nem értelmes úgy).a pred.-nek a viselkedése, a csuklópengéje és az maszkja tetszik.)
Remélem, hogy az AvP2 nem ilyen lesz, hanem legalább olyan, mint a 300... Láttátok már? <#vigyor2>#vigyor2> Nekem volt szerencsém a hétvégén megnézni moziban, hát nagyon ott van. <#worship>#worship> Tetszik a látványvilág, jó volt, ahogy a történelmet összehozták a fantasztikummal és nagyon tetszett, hogy volt narrátor is. Minden nagyon jó volt benne, egyedül egyetlen pici dolog volt, amit kifogásoltam: amikor Leonidász harcol azzal a nagy leláncolt "gólemmel" és keresztülszúrja karddal...na, ott lehet azért látni, ahogy a kard érintkezik a gólem testével, hogy számítógépes a dolog. De azért a többi, amit a film nyújtott, erõsen elnyomja ezt a kis bakit, nagyon tetszett az egész. Gratulálok a Strause fivéreknek, szép látványvilág! <#eljen>#eljen> Ilyet és ennél jobbakat az AvP2-ben!
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
vizio-nem azt mondtam hogy midíg olyan a hangja csak 1-2 jelenetben.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Õ lesz a fõellenség az AvP 3-ban. Szemtelenség lenne a rendezõk részérõl, ha kihagynák ezt a sztorit.<#idiota>#idiota>
Még biztos emlékeztek Jonesy-ra, a macsekra a 8. utas a halál-ból.
Na a szemfüles cicó az õ kölyke. Merthogy az 1. és a 2. rész között Jonesy-t is elkapta egy élijen, és meg is született a tökéletes gyilkológép, minden élijen-macskák macskája... õ. Igaz túlzottan nem hasonlít rájuk, de az õ vezetésével fognak az AvP 3-ban támadást indítani a predik ellen, hogy bosszút állhasson. Jonesy-t ugyanis egy predátor nyírta ki, nemsokkal azután, hogy kilépett Riplivel egy filmstúdióból, egy mosópor reklám próbafelvétele után.
Az események ezután már adottak. Vér, akció, izgalom, hangulat.... mi kell még? <#circling>#circling>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Amatör vagyok, de leirom a folyamatot. (nincs terhes alien, van helyete királynõ) Királynõ-tojás-arctámadó-pete-mellkasrobbantó-majd szépen kifejlödik az idegen.
A pete a gazdatestbõl nyeri élelmét. Valamelyest igazodik is a lény géneihez, végül az õ vérébõl, húsából táplálkozik, ki kell vonnia belõle a megfelelõ tápanyagokat, levegõt, sõt, alkalmazkodnia kell hogy azzal táplálkozzon amihez a gazdatest hozzájut.
Azért is néz ki máshogy a külön fajból kikelõ alienek. Nos foglamam sincs milyen ismereteid vannak, de egy terhes nõ semmiben nem tér el egy nem terhes nõtõl. Ugyanazon gének, ugyanaz a felépítés, úgyanabból táplálkozik mint a nem terhes.
Abszulute nem értem szóval hogyan kavaroghat ilyesmi a fejedbe, tényleg nem. Segits egy picikét nekem!
A predik ránézésre elevenszülõk, furcsa lenne egy kétlábas, hüllõ-humán hibrid tojásból kikelve.. bár minden elképzelhetõ, hisz az egész csak egy fikció. Könyvben és filmben nem olvastam, vagy legalábbis nem emlékszem hogy olvastam volna a születésükrõl.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
mások a magas zengések benne, hasonló picit de egyáltalán nem téveszthetõ össze.
ellenben nézd meg a pókember 3 elõzetesét, amiben a homokember elüvölti magát az utcán. nah az már tényleg majdnem olyan mint a rex üvöltése, szinte egy az egyben.
elõször úgy gondoltam hogy 1 bonyolult matematikai képlettel írom le az életkoromet, de nem vagyok jó matekból.
azt viszont kétlem hogy 200-szor láttad volna, nem hinném hogy 4-5 naponta megnézed 😄
egy bántó hangú rikoltás, de totál más mint rex üvöltése 😉
"a halál nem olyan félelmetes, hogyha te vagy a vadász."
Rengeteg éltetõ hozzászólás érkezik majd, mindenki dicséri a filmet.
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
ha megjelenik a fílm akkor megszûnik ez a fórum?
Az alien 1-es megkövesedett élõlény is csak könyvben szerepel, azt hiszem talán a 4. részben jelenik meg, mint esküdt ellensége az Alieneknek. Hatalmas termetüek, és nagyívben leszarnak mindent és mindenkit, csak az számít, hogy a banánfejüeket kipusztítsák. Hagyják is a földlakókat megdögleni sárgolyójukon. Nézz utána neten milyen könyvek irodtak alien és predator témában, szinte mindegyiket élvezet olvasni, rosszat még nem fogtam a kezeim között.
A csatornaélien meg bármibõl kikelhetett.. kutyából, disznóból, marhából, emberbõl.. aztán késöbb is lemászhatott a csatornába. Nem szükségszerü ott születnie ahol meg is döglik késöbb 😊
az alien 1-ben amikor megtalálják az ûrhajót és benne annál a nagy fegyvernél 1 valamilyen élõlény ûl?
a predator nõsténye hogy néz ki?láttam 1 videót amelyen sokkal nagyobb volt a hímeknél.
Ha tavaly szeptember/október óta követnéd az AVP2 híreket akkor lehet te is már tûkön ülnél!
Valamelyik régebbi hírben benne volt, hogy a Fox az AvP2 magyarországi mozipremierét valamikor 2008. január végére jósolta...nem tudjátok, ez a hír áll még vagy kicsit nem vagyok up-to-date és azóta már változott ez is? Mert az jó lenne, ha nem kéne várni a filmre, csak 1 hónapot (nem úgy mint az AvP1 esetében, amikor asszem 3 hónapot kellett várni).
De jól tudsz olvasni!
május 18 és 20 -a között mutatják be valamikor szal 20 -a után talán várható valami utlrafosminõségû kamerás verzió. De szerintem odafognak figyelni, hogy senki se szivárogtathasson ki egy trailert sem.
De remélem ha lesz valami kalóz verzió akkor nem lesz nagyon szar a minõsége. Jah és valszeg nem lesz valami túl hosszú sem. Szerintem ez még csak a teaser trailer lesz amik ugye nem szoktak valami hosszúak lenni 😊
Gondolom AvP Univerzumon is fent lesz 😄
meg ami beszarós volt vagy 10 éve az gyerekjáték 2 na az is besz@rás
A jó szellemes horrormúvik a 80as években készültek😊
Sikerüld megemlítened az egyik leszarabb filmet a világon. Grat <#fejvakaras>#fejvakaras>
Egy Alien filmtõl meg annál inkább.
Az AvP2-t meglehet csinálni nagyon félelmetesre, csak ügyesen kell beállítani az egyes jeleneteket. MEg ugye a hanghatások, és a zene is nagyon fontos.
Május 18 trailer!De várom😊