5789
-
Xerxész #3378 És mi szólnál egy McTiernan, Cameron, James Wan féle kooperatív rendezéshez, aminek tárgya az AvP3 valamikor a jövőben?
(Remélem a 3. rendezőt senkinek sem kell bemutatnom...) -
Seten #3377
Ez egyre rosszabb lesz! :)
-
Xerxész #3376 Huh, jó sok hozzászólás, pedig csak egy délelőttre mentem el vizsgázni.
1. Szerintem nagyon is jó az új cím. Tükrözi a valóságot, ami napjainkban a Földön folyik, és visszajön belőle az is, hogy mondhat bárki bármit, jöhet Predator vagy Alien, az ember is ugyanolyan gyilkológép és békétlen lény, mint azok. Ahogy a Terminator 2-ben Schwarci mondta: "...véretekben van az önpusztítás..."
Frappáns cím, nekem nagyon bejön.
Egyébként a Survival Of The Fittest is jó volt, nem tudom, miért huhogjátok le annyira. Egyedül olyan szempontból lett volna rossz, hogy ha senki nem éli túl, se Predator, se Alien, se ember. Mert akkor paradoxon alakult volna ki.
2. Én nem hiszem, hogy saját kreálmányú magyar címet fog kapni a film. Mivel van értelmesen lefordítható angol alcíme, azt fogják átfordítani és az lesz a címe, ami az eredeti: AvP2: Nincs béke a Földön.
3. Rykov: ha ennyire a film ellen vagy, miért vagy egyáltalán kíváncsi rá? Hogy aztán ha megnézted, még több rosszat mondj róla? Meg ha szerinted minden egyes rendező manapság rossz filmet csinál, miért nem lépsz rendezői pályára, mész el Hollywoodba és mutatod meg, milyen az igazi film? Azt bírom egyeseknél, hogy még semmit az ég világon nem is láttak a filmből, de már mondják, hogy szar lesz...szar lesz, mert az első részt folytatják, szar lesz, mert az előző címe szar volt, szar lesz, mert modern korban csinálják, szar lesz, mert a rendezők picit a saját fantáziájukat is beleviszik. Ez nem jó kritika...a kritikának legyen alapja, akkor ítéljen az ember, ha van mit.
Annak ellenére, hogy abban egyetértek veled, hogy régebben valamelyest jobb filmek készültek, abban nincs igazad, hogy az összes mai film szar. Régen mások voltak a viszonyok, nem volt CGI, digitális trükk, csak valós helyszínek, kosztümök, stb. Ami mind rohadt drága volt. És mivel a hozzáállás változik az idővel, ma már a pénz az úr, minél kevesebb pénzből, minél jobbat alkotni. Ebbe bele kell törődni és ehhez kell igazítani a mai filmeket. És ha ezzel nem békélsz meg, ha nem tudod ennek tükrében értékelni a filmeket, hát istenem, ne járj moziba.
-
CsepeLee fiú #3375 A "Föld neve: Halál" gondolat nekem nem tetszik. Én arra gondoltam, hogy "Halál a Földön", vagy olyasmire, hogy A Halál és a Ragadozó újra összecsap vagy visszatér. -
viizo #3374 Spielbergen is gondolkoztam, de ő nagy eséllyel gyerekfilmet készítene belőle, kb mint Paul W.S. Anderson :/ -
#3373 sztem még Steven is jó fílmet tudna csinálni belőle,de ő most amúgy is mással van elfoglalva. -
viizo #3372 oops, félrenéztem a reakciód, bocsi :)
lehet hogy nem közelíti meg, mivel az első rész 10/10+, de a második is simán 10/8-as -
viizo #3371 számodra biztosan ;)
de ez nem változtat azon, X1-2 átlagos tucat képregényfilm, X3 pedig végre kiemelkő és az egyik legjobb képregényfilm ;)
Bryan Singer sajnos rányomta a bélyegét az első kettőre, de a második szerencsére így is jobb mint az első... ;) -
Seten #3370
"brillináns folytatást"?
Azért ne túlozzunk! Meg sem közelíti az első részt!
-
viizo #3369 jó iparosként Brett Ratner-nek is odaadnám a rendezést, aki az X3-mal magasan a legszínvonalasabb X-Men epizódot készítette el, de említhetném tőle a Vörös Sárkányt, ami rendesen kimagaslik az újkori Hannibal szériából...
jaaaj, mennyi rendező milyen nagyszerű dolgokat tudna kihozni ebből, és a stúdió mégsem foglalkozik a franchise-zal :( -
#3368 én is szeretnék még új fílmeket,mert a régieket már sokszor láttuk...(ezzel nem azt mondtam h, unalmasak lesznek csak) -
viizo #3367 én igenis szeretnék új filmeket a kedvenc földönkívülieimmel, viszont csakis olyan értő rendező kezében, mint amilyen John McTiernan volt a Ragadozó 1-el, vagy Stephen Hopkins, aki készített egy brillináns folytatást hozzá...
Cameron-ról nem is álmodozom, egyre kevésbé tartom valószínűnek hogy újabb Alien filmet rendezzen.
Szívesen vennék még új Alien vagy Predator filmet Znack Snydertől, Robert Rodrigueztől, Paul Verhoeventől, Renny Harlintől, Michael Baytől vagy Robert Zemeckis-től...
ezekben kizárt hogy csalódnék.
ezért is lesz vízválasztó egyébként az AVP2, hogy lássuk: amatőr, de lelkes rendezők hogyan is boldogulnak a témával...
-
#3366 oKÉ -
#3365 Nem hát. Se Alien, se Predator filmet. Jók azok amik vannak. Egy újabb film már csak berongál. -
#3364 Nem akarsz több AvP filmet látni? -
#3363 Vagy egyáltalán nem is kellett volna folytatni... -
#3362 AvP első része egy balúl elsült borzalmas alkotás. Ezzel mindenki tisztában van:)
ANnál aztán tényleg nem nehéz jobbat készíteni;) -
#3361 Mai világban... semmi sem biztos. -
#3360 AvP 1-nél nem nehezebb jobb filmet készíteni:) -
#3359 Majd csak próbálják, de mivel már nem a 80-as, 90-es éveket éljük, úgy sem lesz olyan jó. Még ha akarnak sem tudnak majd olyan feelinget teremteni. Kész. Halott dolog. egyetlen remény, hogy jobb lesz mint AvP1. -
#3358 remélem az AvP2-ben inkább mégjobban kihangsúlyozzák kultikus mivoltukat -
#3357 És elcseszik a legendájukat. Jaj, de jóóó. -
#3356 Nyugi Rykov:)
Új szörnyeket kitalálása már újabb róka bőr lenne, hisz megalkották minden idők legtökéletesebb földönkívüli gyilkológépét az Alient és a Predatort.
Hát nem? -
#3355 Feleslegesen kötekedsz.
Érted, hogy mire gondoltam.
De én nem értem, hogy egy csomó fórumon, miért kötnek belém, mikor értik, hogy mit írok. -
#3354 A Predator nem szörny,hanem egy inteligens földönkívüli létforma -
#3353 Még szép. Az eredeti filmekért odavagyok, imádom, az újakat viszont nem. Csak tovább gyengíti majd ez is, mint az AvP1. Nincs fantáziája hálivúdnak, nem találnak ki újabb szörnyeket maguknak... ehh...
Sosem lesz olyan jó mint az előzőek, ez hétszentség. Max az AvP1-nél lehet jobb. De azt el is várom. -
#3352 Igen de én nem örülnék az AVP 2-nek, a Terminator 2-nek is volt alcíme, mégse reklamált senkise. És ha most mondják hogy Judgement Day lesz a T2 alcíme, lehet azon a véleményen vagyok, mint te.
De majd idővel mindenki megszokja ezt az alcímet úgyis. -
#3351 Ezek szerint ellene van -
#3350 ellene? -
#3349 Áh, mivel én a film ellen vagyok, ezért égessék csak nyugodtan. -
viizo #3348 az egész alcím-adás teljesen felesleges, az Alien vagy Predator saga-ban hol volt alcím?
az alien 4 resurrection kivételével sehol nem volt, de annak jól is állt a beszédes alcím.
itt viszont... már a címet elcseszik ezekkel a gyerekes alcímekkel.
szlogennek valahova mehetne a poszteren mondjuk, de hogy címnek? :///
nálam fekete pont.
(de még mindig jobb mint a "survival of......", az végtelen rossz volt, brrrrr) -
#3347 Nem lepődnék meg...
Bár az tény,hogy a kisváros és környéke maga lesz a halál.
És nem maga az ALien a halál hanem az ALien és Predator együtt képviselik a halált.
Ezért utálom,mikor az ALient lefordítják halálra -
#3346 Jaja, tényleg hangzatosabb!
És a vicces az lenne, ha tényleg a Föld neve Halálra fordítanák. -
#3345 Végülis jobban tetszik mint a Survival of the Fittest. Az úgy hangzottt mint egy videójáték...NAgyon nem tetszett.
Örülök hogy lecserélték! -
#3344 És a kreatív magyar fordítok majd ezt a nevet adják a filmnek:
ALien vs Predator 2: A Föld neve Halál
Bár nekem ez is jobban bejönne, mint NIncs béke a FÖldön. -
#3343 Amúgy tényleg, lehet átírni a topicot. -
#3342 Hoppá, megelőztek. -
#3341 Van egy új hivatalos filmcím:
Alien vs. Predator 2: No Peace On Earth (Nincs béke a Földön)
Forrás:http://www.comic-con.org/cci/index.php -
#3340 Megvan a film hivatalos címe:
Alien vs. Predator 2: No Peace On Earth!!!
Tehát Nincs Béke a FÖldön.
The Big Picture Show résznél láthatjátok!
Lehet megint átírni a topikot -
Dexantreal #3339 Neked, de nekem sok.