AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Dexantreal
    Ebből egy rakat van biztos :P. Engem az igazi érdekel, arra meg még várhatok.
    Amúgy olvastam a topikot és egyik hsz-be, ahol pontokba volt szedve, hogy mi lesz, vagy nem tudom már; ott az volt írva, hogy lesz egy teljesen új életciklus, nah az szerintem olyan nyilvánvaló, mint az, hogy reggel felkelünk. Mármint, hogy miről is beszéltek burkoltan.
    Nem gondoltatok még bele, hogy ahhoz, hogy egy Alien Predalienné fejlődjön - mert gondolom ez most már biztos pont a filmben, tehát tuti lesz. Nem tudom, mert ugye jó sokáig nem néztem a topikot és nagyjából azért, mert lusta voltam hozzá, meg mert elegem lett az olyan kérdések újra és újra felvetéséből és találgatásából, amit már egyszer kicsontoztatok. -, ahhoz kell egy bizonyos új pont. Nem elég csak az arcmászónak/arctámadónak nem tudom melyiknek beraknia a cuccát a Predatorba, hanem utána ki is kell fejlődnie, nah és ez lesz az új pont papuskáim szerintem az életciklusban.
    Pál Utcai fiúk, Csónakos mondta mindig a papuskám szót. Nemrég néztem meg nosztalgiából és még mindig tetszik.
    Hovatovább, azért magunk közt szólva: kissé talán nem lehetett teljes elméjű az a fószer se, aki legelőször kitalálta az Alienek és Predatorok világát, nem? Eléggé abberált, horrorisztikus, durva, satöbbi világ ez és hát az embereknek erről nem jutnak csak úgy, hopp hírtelen az eszébe az ilyen dolgok.
    Most nem fikázni akarom az egyik kedvenc témám, az Alieneket, meg AvP-t, hanem csak rávilágítani, hogy talán azért nem lehetett teljesen épelméjű a fószer, aki kitalálta. Vagy attól, hogy ilyen dögökről kezd el valaki fantáziálni, még lehet nála fennt minden oké?