5789

AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Dexantreal
    Ebből egy rakat van biztos :P. Engem az igazi érdekel, arra meg még várhatok.
    Amúgy olvastam a topikot és egyik hsz-be, ahol pontokba volt szedve, hogy mi lesz, vagy nem tudom már; ott az volt írva, hogy lesz egy teljesen új életciklus, nah az szerintem olyan nyilvánvaló, mint az, hogy reggel felkelünk. Mármint, hogy miről is beszéltek burkoltan.
    Nem gondoltatok még bele, hogy ahhoz, hogy egy Alien Predalienné fejlődjön - mert gondolom ez most már biztos pont a filmben, tehát tuti lesz. Nem tudom, mert ugye jó sokáig nem néztem a topikot és nagyjából azért, mert lusta voltam hozzá, meg mert elegem lett az olyan kérdések újra és újra felvetéséből és találgatásából, amit már egyszer kicsontoztatok. -, ahhoz kell egy bizonyos új pont. Nem elég csak az arcmászónak/arctámadónak nem tudom melyiknek beraknia a cuccát a Predatorba, hanem utána ki is kell fejlődnie, nah és ez lesz az új pont papuskáim szerintem az életciklusban.
    Pál Utcai fiúk, Csónakos mondta mindig a papuskám szót. Nemrég néztem meg nosztalgiából és még mindig tetszik.
    Hovatovább, azért magunk közt szólva: kissé talán nem lehetett teljes elméjű az a fószer se, aki legelőször kitalálta az Alienek és Predatorok világát, nem? Eléggé abberált, horrorisztikus, durva, satöbbi világ ez és hát az embereknek erről nem jutnak csak úgy, hopp hírtelen az eszébe az ilyen dolgok.
    Most nem fikázni akarom az egyik kedvenc témám, az Alieneket, meg AvP-t, hanem csak rávilágítani, hogy talán azért nem lehetett teljesen épelméjű a fószer, aki kitalálta. Vagy attól, hogy ilyen dögökről kezd el valaki fantáziálni, még lehet nála fennt minden oké?
  • Xerxész
    Itt egy egész jó felvezetése az AvP2-nek, bár az égvilágon semmi konkrétum nincs benne. De ügyes vágási munka, azt el kell ismerni.

AvP2: Survival Of The Fittest (fan made trailer)
  • Xerxész
    Steven Pasquale számomra az egyetlen a nevek közül, aki ismerős volt. Fogalmam sincs, milyen nagyobb filmben játszott már, de amikor megtudtam, hogy játszani fog benne, ismerős volt a neve.

Egyébként persze, hogy panaszkodtak...te is tudod, hogy a pénzből sosem elég. Nyílván több pénzből még jobban kivitelezhették volna a filmet, de szerintem így is épp elég jó lesz. Engem már az kárpótol, hogy "hard R" kategóriát kap a film, és ha tényleg nem vágnak ki jeleneteket majd belőle, már csak ezért is nagyon ott lesz a szeren. Elég, ha tényleg visszaadja a P1 és az Alien2 végig parás hangulatát.
  • rotator
    Bár lehet, hogy ehhez mérten is alacsony a kevés költségvetés, különben nem panaszkodtak volna...
  • rotator
    Végülis igazad van, azzal, hogy a jelenkorban játszódik és nincsenek benne neves színészek (tudtommal), a költségvetés nagy részét megspórolták.
  • Rykov
    Nem értékelik az igazi horrort...

• Kmarha
    Probáld ne a mai trendi horror filmekhez hasonlítani, hanem a tényleges horrora. Főleg abban a korszakban. Nem hiszem el, hogy nem látod be, hogy az alien és az aliens bizony horror film!?

Szinte minden eleme megtalálható benne (a bél és egyébb bensőségek kicsafarását kivéve, bár a "születésnél" az is megvolt)
  • JonDavis
    A lényeg,hogy kihozták a maximumot
  • bigfoot
    ??
    épp az interjúban volt
    "Ami igazán a fő gondot okozta, az-az alacsony költségvetés. Emiatt mi megpróbáltuk kihozni a maximumot, ami tőlünk telhetett."
  • JonDavis
    A Predator scifi akcio, az Alien meg horror film, ezt leginkább az Alien és Alien 3-ra lehet elmondani.
    Az AvP 2 meg scifi horror lesz akció elemekkel. Egy jó mixe az akciónak és a horrornak,ahogy Colin rendező mondta.
  • W B
    horrosfilm... valami miat nekem nem tűnik a Perdátor és az Alien horrornak...
  • JonDavis
    Ez egy kőkemény horror film lesz, mire fel a nagy költségvetés? Az Alien mozik és a Predator mozik se készültek nagy pénzekből.
    Ez nem egy látványos képregényfilm lesz 200 millióból mint a Pókember és Batman A kategóriás színészekkel, nem is egy Spilberg vagy Michael Bay féle idegen inváziós háborús eposz, hanem egy nagyon jó kis horrofilmecske olcsó színészekkel. Igazi Grindhouse feeling.
  • Jrex
    mondjuk az alienek megformálására,esetleg.meg sztem a fílm "műfajához" képest kaptak kis költségvetést.
  • Xerxész
    Nagy költségvetés minek? Nézzétek meg a Fűrész első részét: nagynak éppen nem mondható költségvetésből készült el és mekkorát ütött?
    Meg aztán itt szerintem nagyon nem is kellett nagy költségvetés...minek? Egy rozoga alagútrendszer kialakításához? Vagy hétköznapi házakhoz? A díszlet nagy része adott volt, tehát ki sem kellett alakítani, már ezzel spóroltak rohadt sokat.
    Majd a 3. rész, ami esetleg a jövőben fog játszódni és minden fiktív helyszín, karakter, technológiát ki kell találni és létre kell hozni, majd az nagy költésgvetésű lesz.

Nem ez határozza meg, hogy jó lesz-e vagy sem.
  • rotator
    Ez nekem se tetszik.
  • bigfoot
    alacsony ktg vetés?azt hittem kaptak manit rendesen
  • Xerxész
    Az azért sajátos rendezői illetve forgatókönyv megoldás volna... Azt inkább el tudom képzelni, hogy 1-2 különleges kormányügynök megjelenik a helyszínen még a hadsereg előtt (vagy velük együtt), észlelvén, hogy valamilyen objektum landolt Coloradoban. Merthogy a P1 óta tudnak a predatorokról.
  • W B
    aztán kiderül hogy az Alienek szülő bolygója a Föld...
  • SLICK
    ne is mondd.. már kezd eluralkodni rajtam a türelmetlenség! ^^
    ezek a predator infók meg mégjobban felcsigáznak :P Gyerekek itt asszem brutálisna jó filmet fogunk látni!! :)
  • Xerxész
    Akkoriban, amikor nem hivatalosan, de kiderült, hogy az AvP1-et folytatják, te nem nagyon írtál ide. Nekünk ez nem új dolog.

Egyébként ne hidd, hogy nem lesz jó, azért mert azt folytatják majd. Meg lehet oldani jól, csak ezen gondolokodott és tevékenykedett jónéhány ember hetekig egész álló nap.

Az tetszik, hogy azt mondták, lesz pár jelenet a Predator űrhajóján. Gondolom ez a film elején (meg talán 1-2 képkocka a végén is) lesz, amiből megtudjuk, hogyan kerül vissza a Földre a Predator...és az alienek.

Jó lesz ez, meglátjátok...
  • Jrex
    "a fenyegető gonosz, amely ártatlan embereket öl meg"-ők csak a dogukat teszik(főleg az alienek).
  • JonDavis
    Egy érdekes AvP 2 interjú!
    "Ugyebár volt egy futó képsor az AvP végén, mikor is a halott Predator fekszik az oltáron. Mi elkészítettük a saját verziónkat. A díszlet és a Ragadozó űrhajójának kinézete teljesen más lesz. "

Akkor mégiscsak az első részt folytatják, csak saját verziójukkal.Ez érdekes lesz.
  • Jrex
    pont tegnap néztem meg újra az aliens-t,nem is hittem el mennyi dologra nem emlékeztem már belőle.
  • Jrex
    pont 28-án és 29-én nem leszek gépközelben
  • rotator
    POV = point of view
  • Xerxész
    Amíg kívülről nem fogjuk tudni az egészet.
  • JonDavis
    és amint kijön az AvP2 traierje, aznap hányszor fogjátok megnézni?
  • Xerxész
    THX!

Akkor tényleg olyan felvételek lesznek, mint a P1-ben.
  • JonDavis
    Amikor infravörös tartományban látod magad előtt a világot.
  • Xerxész
    Amúgy valaki tudja, mi az a "POV shot"? Milyen felvételeket jelent ez?
  • Xerxész
    Colin bácsi szokásos, mostmár majdnemhogy mondhatni, heti rendszerességű interjúja az AvP Galaxy fórumán (ezek közül néhány már ismerős lesz, hála Darkoonak):

1. Nem lesz ember-predator kooperáció. 3 faj, 3 érdek...de a cél egy és ugyanaz: ölni...hehe...zsííííír!

2. Az alienek életciklusában lesz valami új, amit eddig még nem láttunk sohasem. Ez mi lehet vajon?

3. A forgatásokon majdnem minden nap más helyszínen forgattak, és szerencsére sok jelenet lett felvéve az erdőben is.

4. "Ahogy Newt mondta az Aliens-ben, "ők éjszaka jönnek...főként", nem fogunk látni alieneket nappal.

5. A forgatás alatt sok színész fegyeres kiképzésen esett át és a rendezők rendelkezésére állt profi fegyverszakértő is.

6. Nem tudni a filmben szereplő alienek számáról, de "lesz egy pár, több mint 3"

7. Látható majd, hogyan "működik" a Predator. Itt elsősorban arra gondolnak, ahogy levadássza a prédákat, de remélem azt is mutatni fogják, ahogy kifilézi őket. Így lenne fair.
  • Jrex
    a képek sarkában van a koponya is onnan lehet tudni.
  • Jrex
    elette=alatta
  • Jrex
    milyen t-rex koponya?
    a bal legfelső és elette kicsit jobbra középen az a nagy a pred végén volt.a többi egy összefoglalás,azok nem ide tartoznak sztem.
  • Xerxész
    Prádi = prédái. Csak már nem tudok írni.
  • Xerxész
    Szerintem ezek közül egyik koponya sem volt a P2 végén...kivéve a T-Rex koponyáját. A többi, amit ide beraktál, szerintem mind gyenge horrornak annyira nem nevezhető filmek szülöttei, nem méltóak arra sem, hogy a vadászok prádi legyenek.

Meg aztán több lenti karakter a P2 film után készült el (pl. Csillagközi Invázióból a rovarok, meg a Pitch Black szörnyei), tehát nem lehetett a koponyájuk a trófeafalon.
  • CsepeLee fiú #3222
    A predacsok rémecskéket (critter-öket) is vadásztak?
  • Jrex
    a pred2 végén a koponyák tulajdonosai.
  • W B
    ez most mi?
  • Jrex
    a bal legfelső és az alatta középen.