AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Jrex
    na ugye,titeket is érdekel az életük,hehe.most nem tudom sorrendben felidézni azt a töménytelen információt amit írtatok,de azért válaszolok párra.
    1.az avp-s űrhajó "utas szállító,a p1-2-s űrhajó "magángépek"vagy "űrsiklók"
    2.én a 16 életévemmel még kb 160cm magas vagyok míg az osztálytársaim kb 170-180 asok és van amelyik nagyobb apámnál.és mint te-meg én is nem hiszem h,hasonlítunk,pedig te is ember vagy...
    3.minek szúrná mégjobban magába az alien a dárdát(ráadásul a dárda egyre vastagabb)(csak h,elérje lex-et?),gondolom őneki is fáj,inkább átveri.
    4.ha elolvasnátok (a topicban?)vagy hogy hívják ott fen,menüjében van az alienekről,predatorokról,emberekről...ott is le van írva a beavatásos dolog,h a páncélzat,a csuklópenge,a háló meg még néhány ezközük nem saválló a beavatás miatt,de a dárda az.
    5.az alienekről is van írva h, a királynő félti a tojásait,öl értük,és a fílmben kicsit bepöccent,és nem számolt el 10-ig és h, bosszút álljon áldozatot kellett hoznia.6. a predator vadász nép,nem ilyen orvosos valamik,persze ott is kell leniük tudósoknak:űrhajók stb
    7.tényleg hamar kikeltek kb 10 perc:)mert akkor változik a piramis-előkerülnek a tojások-kel az emberből és megint változik a piramis,de ez nem a történet bakija,hanem a vágásé,mert a közte eltelt időt nem mutatják.
    8.nem biztos h,meghazudtolja a történelmet(néhány "tudós" azt állítja),és a piramis építést mutatták meg az embereknek,nem ők építették,és onnan indúlt az emberi civilizáció,nem odakerültek.
    na kb ennyi,de ha fel sikerült dolgozni az információitokat akkor még talán írok.
    na ugye hogy jó ha valaki tudróluk,és nem csak az érdekel titeket se hogyan ölnek.