5789
-
Xerxész #3098 De sok a nem... -
Xerxész #3097 De az csak kalóz verzió lesz, nem? Mert ez a trailer csak arra fesztiválra vagy micsodára készült, nem? A hivatalos majd csak valamikor nyáron jön, nem? -
#3096 nem annyira -
#3095 Kettős csapás! :) -
#3094 május 18-án lesz unokahúgom születsénapja: mrá emiatt is reménykedem egy kis trailerben :D -
#3093 Na, mert AvP1 nem mondott ellent az egésznek a maga Földes történetével... -
#3092 a fílmek történetének a folyamata hivatalosabb mint a könyveké,mert az több emberhez eljut.meg pl:az acéltojás című könyv(nem biztos h, ez lesz a címe)ami jövőre kijön,története ellent mond az összes alien-nek mert Ripley születése elött van az egész valami bolygónál. -
#3091 Nekem már a 3 se. :> -
LSG #3090 Egyébként nagyon imádtam azokat a könyveket. És tetszett ahogy Arnoldot is behozták a képbe a második kötetben. :)
Azért én bízom ebben a filmben. És az AVP1-ben is volt egy-két jó rész. Mégha összeségében nem is ütött olyan nagyot. Nekem pl az Alien4 sem jött be annyira. -
LSG #3089 Ja, ok. :) -
#3088 Mármint a Damien Forrestal fedőnéven tevékenykedő honfitársunk által elkövetett könyv alapult némileg az amcsi képregényen. :) -
LSG #3087 Na ugye, hogy ugye? :) -
LSG #3086 És abban volt jég? meg hó???
Egyébként sztem valóban hiba volt, hogy nem figyeltek erre, de ízlések és pofonok. Tény, hogy nekem pl igen magas elvárásaim vannak már ezekkel a filmekkel szemben. Főleg, hogy tudom, hogy milyen jó filmet lehetett volna belőle készíteni. Persze az meg másoknak más miatt nem tetszett volna. :)))
-
#3085 Abban a predator hajoja lezuhan es ezert mennek oda az emberek megnezni hogy wtf, nem a predator megy oda rosszalkodni xD -
#3084 Nem, de a történet váza alapján gyanúsan az első képregény alapján készült. :) -
LSG #3083 És ki írta ezt a könyvet??? Manapság már bármit kiadnak... :)
Mert ugye a Valhalla páholy által megjelent AVP könyveket is magyarok írták. Nekem nagyon tetszettek, dem hiszem, hogy amerikában olvasták volna. -
#3082 Ez akkor lenne igaz, ha az AvP egy előzmény nélküli film lenne, nem léteznének sem Alien, sem Predator filmek. Elhiheted, jónéhányunk még véletlenül sem nyitná meg a topicot. :) -
#3081 szoti -> sztori
amelyeket -> ami
:) -
#3080 A szőrszálhasogatás általában apró és/vagy kábé lényegtelen hibák esetében a megszokott. Mint pl. a lenti Hicks-szel kapcsolatos "bug": sokadszori újranézésre (vagy ha felhívják rá a figyelmét) feltűnik az embernek, de sem a sztori, sem a korábbi részekben megalapozott mítosz nem sérül tőle. Egyszerűen a vágás során bekerült filmes hiba, ilyentől _minden_ film hemzseg. Én azokra a hibákra gondoltam, amelyeket egy átlagnéző is azonnal kiszúr, mert a szoti szempontjából következetlenség és baromság, illetve amelyeket minden magára valamit adó Alien/Predator rajongónak rögtön feltűnik, mert gyökeresen ellentmond annak, amiről eddig szó volt. -
Seten #3079
Egy valamit nem értek!
Vannak emberek akiknek nem tetszik vmi (ezt mindenféle kukacoskodással meg is magyarázzák), akkor mégis mi a túróért foglalkoznak vele ennyit? :)
Én a nekem nem tetsző dolgokat magasról letojom, inkább azokkal törődöm amikben örömömet lelem!
-
Xerxész #3078 Én úgy tudom, van egy predatoros könyv, a címe Jég És Vér, ami a jeges szibériai pusztán játszódik. Erről ennyit. Ez nem baki. -
#3077 huh, de rég írtam ide...még talán a topik neve is megváltozott, alig találtam rá.
Na, de ezek mindíg érdekelnek, milyen bakikra gondolsz?
(egyet énis tudok, Hicks ugyebár szemezik Ripleyvela leszállóhajón, de több képből is láccik hogy végigszunyálja az utat és a leszállásnál is Apone mondja h valaki ugyan ébressze má fel -
#3076 ennyi erovel az osszes Alien es Predator film is egy rakas szemet, igaz? ... szvsz az Alien masodik resze a legjobb mind kozul, megis voltak benne olyan nevetseges dolgok amikbe bele lehetne kotni ... szorszalhasogatas mond valamit? -
LSG #3075 De van egy elemi hiba is az AVP1-ben. A pred1, 2-ben is elhangzott hogy mindig csak a legnagyobb forróságban jöttek vadászni. Erre hol játszódott a film? :(
Rykov Te milyen könyvekre is hivatkozol??? Ugye nem azokra amelyeket a Valhalla Páholy magyar írói írtak???? -
#3074 Pontosan. -
#3073 Az a baj, hogy az AvP tele van olyan momentumokkal, amelyekről üvölt az "igen, elb@sztuk, de van rá egy f@sza kis magyarázatunk" fémjelezte flegma, slendrián hozzáállás, mely természetszerűleg ered az univerzum nem kellő, csupán felületes ismeretéből. Tipikus Paul W.S. Anderson betegség: attól, hogy valaki szeret egy filmet/játékot, még nem fog tudni belőle jó filmet készíteni, "csak mert rajongó". -
#3072 1. Nem. Egyértelműen Klánhajónak szánta.
2. Viszont neked nem gorilla fejed és tested van, mert mint írtam a két Predator közt kb. ilyen anatómiai különbségek voltak.
3. Azért mert, először is a királynőért mindent. És mindent elpusztítani. Bármi áron. Ha alien3-ban túlélte a rázúduló fémet, egy dárdát is simán kibír.
4. Az a bizonyos adatbázis figyelembe veszi az AvP baromságait is! Nem csak az eredeti Predator univerzumot írták bele! Könyvekben teljesen más dolgok vannak!
5. A királynő nagyon okos.
6. A Predatorok pedig nem juthattak az űrkorszakig magasfokú tudományos ismeretek, és orvosi felkészültség nélkül + nem hiszem el, hogy a préda veszélyeit nem tartanák számon.
7. A közte eltelt idő sem lehetett több fél óránál. És az is túl gyors.
8. Ehhez NO COMMENT. Áltudományok veszettül nem érdekelnek. A Predatorokat ebbe belekeverni szégyenletes dolog volt.
Mégsem tudsz annyit, már bocs. -
#3071 próbálok jó példát mutatni :) -
#3070 na ugye,titeket is érdekel az életük,hehe.most nem tudom sorrendben felidézni azt a töménytelen információt amit írtatok,de azért válaszolok párra.
1.az avp-s űrhajó "utas szállító,a p1-2-s űrhajó "magángépek"vagy "űrsiklók"
2.én a 16 életévemmel még kb 160cm magas vagyok míg az osztálytársaim kb 170-180 asok és van amelyik nagyobb apámnál.és mint te-meg én is nem hiszem h,hasonlítunk,pedig te is ember vagy...
3.minek szúrná mégjobban magába az alien a dárdát(ráadásul a dárda egyre vastagabb)(csak h,elérje lex-et?),gondolom őneki is fáj,inkább átveri.
4.ha elolvasnátok (a topicban?)vagy hogy hívják ott fen,menüjében van az alienekről,predatorokról,emberekről...ott is le van írva a beavatásos dolog,h a páncélzat,a csuklópenge,a háló meg még néhány ezközük nem saválló a beavatás miatt,de a dárda az.
5.az alienekről is van írva h, a királynő félti a tojásait,öl értük,és a fílmben kicsit bepöccent,és nem számolt el 10-ig és h, bosszút álljon áldozatot kellett hoznia.6. a predator vadász nép,nem ilyen orvosos valamik,persze ott is kell leniük tudósoknak:űrhajók stb
7.tényleg hamar kikeltek kb 10 perc:)mert akkor változik a piramis-előkerülnek a tojások-kel az emberből és megint változik a piramis,de ez nem a történet bakija,hanem a vágásé,mert a közte eltelt időt nem mutatják.
8.nem biztos h,meghazudtolja a történelmet(néhány "tudós" azt állítja),és a piramis építést mutatták meg az embereknek,nem ők építették,és onnan indúlt az emberi civilizáció,nem odakerültek.
na kb ennyi,de ha fel sikerült dolgozni az információitokat akkor még talán írok.
na ugye hogy jó ha valaki tudróluk,és nem csak az érdekel titeket se hogyan ölnek. -
Xerxész #3069 Okes, gyere te is, Slick! Úgyis olyan ritkán írsz ide... -
#3068 addig húzzátok míg be nem szállok én is XD -
Xerxész #3067 Elhúzzuk Rykovval addig, amíg ki nem adják a trailert, akkor úgyis már az lesz a téma!
Nem Rykov? -
#3066 Igen... nincs kedvem ehhez. Ha valaki annyira fanatikus, hogy figyelmen kívül hagyja, és elfogadja az egyértelmű hibákat, akkor itt már nincs mit tenni. -
Xerxész #3065 Van benne valami, amit mondasz, Slick... -
#3064 2. Hülyeség, mert belekeveri az emberi népet.
3. Nem azt írtam, hogy magasabbak. Igen, nagy, izmos, robosztus szerencsétlenségek. P1-2-ben marhára nem ilyenek. A többiek vélemény nem izgat, megvan a sajátom.
4. Rosszul hallottad. Mármint ha a könyvekre célzol. Ott saválló cucc van.
6. Minek? Ha túléli, úgyis lemennek érte? Az meg maga az élő bizonyíték! Marhaság.
7. Az a dárda akkor sem gyengíthette le ennyire!
10. Hát már nem azért, de amit a P2-ben a kezével művelt, bizonyítja, hogy nagyon is értenek a dolgokhoz! Te kimennél erdőbe vadászni úgy, hogy semmit sem tudsz a prédádról? Gratulálok. Alien esetében alapvető, hogy betartsák a szükséges óvintézkedéseket! -
#3063 sztem ezt addig lehetne folytatni míg ki nem jön a film XD azért ne szpemmeljetek :) -
Xerxész #3062 2. Szerintem nem hülyeség, csak eltér a könyves sztoriktól...nekem így is tetszett.
3. Ne feledd, hogy hogy néznek ki manapság a kosaras fickók! Hisz ők a predatorok. Egyébként ha te azt mondod, nagyobbak, izmosabbak, robosztusabbak, akkor akik a te véleményeden vannak (hogy ebből a szempontból is szar az AvP), miért mondják az ellenkezőjét?
4. Hát én úgy tudtam, hogy akik beavatásra várnak, azok nem kaphatnak saválló cuccokat pont azért, hogy a harc kockázatosabb legyen számukra. Hogy ne tudjanak olyan könnyen győzni. De akkor eszerint rosszul tudtam...
6. Nem avatta saját magát, csak bizonyítékot rakott a maszkjára...hogy túlélt egy csatát.
7. Uuuuugyan, azok csak karcolások voltak a termetéhez képest. Tudod, mi a sérülés? Amit az Alien 4 királynője szerzett, mikor a HumanoAlienBaby nekiesett. Bele is döglött szegényke...
10. Ők különben sem orvosok, hanem vadászok.
-
#3061 1. Értem.
2. Mellesleg hülyeségeket talált ki. Szép álom. Rémálom.
3. Izmosabb, robosztusabb, body builder.
4. Fegyver kell neki, ami tönkre megy. Csodás. Mellesleg, ha már kemények, akkor a beavatottak is azzal nyomják már. Ez így alapból igazságtalan, a könyvekben sokkal intelligensebbek, nem teszik ki felesleges veszélynek őket, még a saválló cuccal is sokan meghaltak.
6. Amúgy már az is kifpgásolható, hogy felavatja saját magát...
7. Elég keményen beleharapdáltak...
8. Ismét egy bizonyíték, hogy a rendező nemért hozzá...
9. Jóvan. :D
10. Hehhe, pedig nem ellenőrizték át. Tehát nem számíthatott ilyesmire! -
Xerxész #3060 1. Ez megint oylan, hogy embere válogatja... Nekem mindhárom hajó tetszett.
2. Nem logikátlan, csak nem a könyvekből indult ki. Saját álmait akarta megvalósítani, de ugyanakkor azért a könyvekre is utalni akart.
3. Nagyobb termet? Nem értem...többen mondjátok, hogy az AvP-s predek törpék és gyengék...nem értem az álláspontodat.
4. Fegyver kell neki, anélkül nem harcolhat. A beavatottak persze hogy savállót hordanak, hiszen ők kiérdemelték. De a beavatásra várók nem érdemelték még ki.
6. Akkor sisakját vette le és jelölte meg savval. Nem koncentrált a környezetére. Ne felejtsd el, ezek tapasztalatlna predatorok!
7. A királynőbe csak beleharapdáltak, hogy kiszabaduljon. Ez kb. olyan, mint a P1-ben a Predator sérülései.
8. Túlélhette volna, sőt meg is ölhette volna Lexet. Rendezői döntés...
9. Én sem.
10. Mondjuk pont az, amit te is mondtál: hogy orvosilag átvizsgálják és kiszedik belőle. De neki előbb túl kellett élnie az incidenst. -
#3059 1. Az baj, mert a P2-es elég keményen adja az Idegen hangulatot.
2. Csakhogy logikátlan, és hazug az egész.
3. Meg más volt az agyara. Ja, és akkor serdülő korukban nagyobb termetűek is? Érdekes...
4. Akkor minek adtak nekik egyáltalán fegyvert, ha azt is szétmarja? Minek páncél, ha azt is szétmarja? Ráadásul, ha már a könyveket akarta alapul venni, megnézhette volna Anderson, hogy azokban mindegyik savállót hord, még a beavatottak is!
5. Ja.
6. AZ lehet, de akkor hogyhogy nem vette észre az arctámadót? Gyengülnek a reflexei... pedig milyen fiatal...
7. Úgy tudott volna előrenyomulni, ha szépen tovább döfi magába a lándzsát. GridAliennek meg a farka csonkult, és lám milyen jó hasznát vette! A királynőt is szétkapták, hogy kiszabaduljon, mégsem panaszkodott végelgyengülésre...
8. Scar itt Lex nélkül is túlélhette volna, ha már ilyen kemény...
9. Alap, hogy át kéne ellenőrizniük. Nem értem.
10. Ugyan mi alternatív menekülési lehetőség a biztos halál esetén?