AvP Univerzum | Alien, Predator infók | Film hírek

• Xerxész
    1. Hát nem tudom, ha az AvP-s hajó nem idegen, akkor szerintem a P2-es hajó sem.
    2. Erre nem tudok mit írni, te ezt gondolod, mások mást gondolnak.
    3. Nem tértek el, legfeljebb egy kicsit. Annyi, hogy az AvP-ben sima volt a feje, ami betudható annak is, hogy "18 éves" serdülő predik.
    4. Ez nem így megy. Ha nem saválló cuccal túlélik a beavatást, akkor teljes jogú harcosok lesznek, megkapnak minden cuccot, ami jár nekik. Mi izgalmas számukra, ha saválló cuccal nyomulnak? Akkor simán győznak, nincs benne kockázat.
    5. Jó, gyorsan...de ezt írtam is, hogy ez tényleg baki.
    6. Celtic nem adta könnyen magát. Az, hogy szuperhősös volt, szerintem túlzás. Azért fordult hátra, mert egyedül volt, megérezte az Alient...nem zavarta semmi. Gil viszont éppen megölte volna Lexet, ha az Alien át nem szúrja. Gil Lexre figyelt, ezért nem észlelte az Alient.
    7. Már hogyne vesztené erejét...mégiscsak keresztülszúrták. Mellesleg hogy tudjon előrenyomulni, ha közben rászorult egy lándzsára, amit ráadásul nyomnak?
    8. Jó, ez is lehet, mondom, nem olvastam a könyveket. De Anderson minden bizonnyal erre akart utalni a barátsággal. Egyébként itt is a túlélésről volt szó, ha nem is éppen akkor, amikor a barátságot kötötték.
    9. Ezt nem tudom, hogy mit csinálnak a hajón és mit nem. Nyílván ez is jobban kiderül a könyvekből.
    10. Csak levégső esetben robbantják fel magukat. Amíg van alternatív "menekülési lehetőség", addig nem.